![]() |
Sonda o modkach
Otoz, tak jak w bardzo dawnych czasach swietnosci na forum tibia.gery.pl, kiedy to dobo byl mlody i mily :P zalozylem taki temat...reaktywuje go tutaj ;).
|
Hmm... Chyba by debili na modkow nie wzieli nie? :] Ja tam ich wszystkch bardzo lubie :] Zwlaszcza n3m13g0 i barona kaldricka :] Dromader tez jest spox :]
btw: teraz dobo stracil te pierwsza ceche, ale druga w nim zostala :D No, moze troche ... :P |
Do piachu z nimi!!!!11jeden
Szczególnie z tym jednym, co właśnie koło mnie siedzi (Dr. Omader must die!) Dobo jest przyjazny i miły. Odwiedź go w domu, on lubi młodszych kolegów. |
Cytuj:
Okej, matkus, dawaj adres zamieszkania swoj, byle szybko, zrobimy masivfulmastahevunuklearowodorahbombamasterbumatak ... Co ty na to? :D 2 pieczenie przy jednym ogniu... Evul -.- |
Cytuj:
/me slaps Dr.Omader around a bit with a large trout Kąsaj suty :p! I zlaz z siedzenia MatKusa! ;] |
Cytuj:
W szczególności Jakub rox! |
Cytuj:
I tym razem to on napisal nie ja!!! I tak popieram: Do piachu z aminami!* *- celowy blad :> |
Widzać że na tym foru m modkowie aż tętnią do siebie miłościom
A co do sondy to nawet niezły pomysł |
He he he... Zaznaczylbym ze sa wypas ale cos mnie powstrzymalo, ja chyba nigdy nie daje niczemu maxymalnej noty:) Sonda fajna chociaz niektore wlazidupy to moga tu niezle zaspamowac 'Jak ja kooochaaam mooodkooow oni sa taaacyyy faaajniiii' :)
|
NIEEEEE! kolejny temat o modach! znowu bedzie sieczka ;)
|
RWIJCIE SUTY WY ALBANSCY RUCHAŃCY!!
|
Modki są fajni :P
|
Me rox n00bz
|
Cytuj:
|
albo na forum mamy kilku pedałów albo to wpływ reputacji
BUAHAHAHA od kiedy facet facetowi mówi ze jast fajny i mily BUAHAHAHAH Sorka ale czuje tutaj troszke waazeliny Powiem krótko nie przeszkadzają mi ale tez nie są nie wiadomo jakimi kumplami zeby mówic ze ich lubie. Oni nie są tu po to by im mówic ze sa fajni tylko po to by pilnowali porządku na forum. |
Cytuj:
A może chodziło Tobie o to: "A! No i admin też rox i to nawet bardzo rox."? No ja nie wiem... Nie widzisz w tym poście ani skrawka humoru? |
BARON KALDRICK ROX.
Dobo ty tesh mozesz byc ale tego no jak mu tam aa... matkusa to nie wiem nie wiem....hehe.DZięki że działacie na tym forum tego tu brakowało dzięki wam tutaj można normalnie rozmawiać.JESTEM ZA MODKAMI.MODKI ROX. HAIL BARON KALDRICk.Kto chce byc w fanklubie barona? |
@Mixim
Skad Ty sie urwales? -.- |
Dla mnie wszystkie modki i Admin sa fajni
|
Cytuj:
Ale on Cie przeciez kocha, Baron ! |
Cytuj:
Spoko jezeli jestescie przyjaciólmi to spoko bo sie znacie ale są osoby które poprostu tak mówią zeby sie podlizać. |
Wiem... ;) Ale my wieczoramy robimy sprośne rzeczy, więc chyba możemy tak mówić :D.
|
Hahahahaha :D
No chyba możecie ... Tylko uważajcie zeby was mama nie przylapala bo wtedy... |
Ty to mamy w to nie mieszaj ;)
|
No dobra
Mamy w to nie mieszamy ... ale wiecie tak na wszelki zasłaniajcie zaluzje albo zasłony bo wiecie moze jakas wscibska sąsiadka podpatrzec i zawału dostanie albo cos tego typu :D
|
Stare, wścipskie sąsiadki w promieniu kilkuset metrów od mojego domu już poumierały z przyczyn nie znanych.:berserk:
Poza tym moje mama wyjechała, a tata mieszka piętro niżej. P.S. Ja mam rolety, a nie żaluzje. P.S. 2 Koniec! Już nie powiem nic więcej o nas. Dajcie nam troszkę prywatności... :P |
NO no czego mysie tu dowiadujemy o naszych modkach .......... ehhh ;p
POZDRO |
Hmmm.
A wracając do teamtu właściwego to co ja moge powiedzieć: - MAtkus - Spoko typu, tak go podsumuje po prostu bo jest człowiekiem dobrym, uczynnym, kocha D&D, i opiekuje się tibia.pl po rezygnacji bosala - Dobo - Dobry i uczynny Modek. Bardzo go lubie bo wiele przysług mi wyświadczył - Nemezis - spoko typu. Czasami mozna się razem spoko pośmiać i w ogóle - Gremlin - teg to tak dokąłdnie nei znam wiec nie będę opisywął - Yogi - niestety Odszeł od tibia.pl ( MAtura i już nie wrócił). Pierwszy mod którego polubiłem - DR. Omader- spoko koleś, wkurza tylko jak wstawi bana na IRCu, ale tak to ejst spoko kolesien - Fanfi - z nim mało gadałem iwęc... - Zagłada - były mod - spoko koleś. - Ivan - spec OTS mało znam go - Scorcerer - spoko typu, IRcman, mozna z nim spoko pogadać. - Baron Kaldrick - usłyszałem o nim dopiero jak modem został :]. Może dlatego ze byłem na holidays? ;) - Gimli Syn Glóina - maniak LoTR ( Lotr ROX), poza tym spoko typu, choć ostantio mniej aktywny na forum - Barts - mało pamiętam wiec nei skomentuje. Tak uważam. Ogólnie modków mam na + bo to są spoko loodzie. Choć nei mozan sie niczego innego spodziewać bo nie bierze się na takie ważne stanowisko gbura albo kogoś w tym stylu prawda? |
Cytuj:
|
Lecisz sobie w kulki, tak jak połowa forum :P
|
Cytuj:
P.S. No wiesz Baron... Ja osobiście jeszcze nie widziałem Ciebie jako "moderatora" :P. |
Cytuj:
|
Modki sa spox
ja lubie modków bo bez nich i forum bym pewnie siedział na rooku z 3lvl jak mój kumpel :). Ale wyrosłem na main głównie dzięki tibii.pl. Przecież tu nauczyłem się wszystkiego. Tylko jednego modka nie lubie ale nie powiem jakiego, bo nie chce mu robić przekrości.
|
Przecież wiem że o mnie chodzi, nie musisz sie z tym kryć :D
|
Cicho scorcerer.
DJ kuter mnie nie lubi nie ciebie. On mówił Modek nie user ;) |
co się sprzeczacie
Nie chodzi o ciebie $corcerer ani, o ciebie Tuor :);):);):);):)
|
Osobiście jakoś ja nierozmaiwałem zbutnio z modkami (za wysokie progi dla mnie?), ale coz forum jests chludne i dobrze prowadzone.....czasem zal mi tylko pisarzow nienajlepszych opowiadan, jak Baron sie do nich przyczepi :)
(oczywiscie lubie Barona....zreszta dla niego to i tak niewazne :) ) Lecz mam szacunek dla kazdego moda i oglnei lubie ich wszsytkich |
Uuuu... Ocenienie Moda na ostatnią propozycję oznacza niechybną śmierć. :D
Modkowie są spoxik. :P A Baron to albo Wojewódzki albo Smuggler z CDA! :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Tuor: oj, zrobiło mi się przykro...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45. |