Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Zabójcy w Carlin (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9042)

Chmielok 15-08-2004 18:48

Zabójcy w Carlin

Powiedzcie ile jest PK w Carlin macie 3 możliwości :(

Lord Warlocks 15-08-2004 21:06

PK w carlin na isarze jest ..oler..e duzo
przenioslem sie do thais z ich powodu ale patrze ze tam jest niewiele lepiej

Hafling 15-08-2004 21:16

Wydaje mi się, że PK w Calin na liberze jest dużo. Więcej przynajmniej niż w innych miastach, które odwiedzam.

mixim 15-08-2004 21:21

Isara Carlin Rox

CZłowiek właże do carlin 20 ciał patrze 2 skulle zabijam loot dla mnie.heh. co 5 min. nowy skull lub red skull. jak weszłem do carlin o 10 a wyszedłem o 12 miałem loota: 2 bp sd /800 gp/noble armor/g-shield/bp hmm/ 3 bp uh/bp ef/ff/fbi gfb. i różne itemy

Ozon18 15-08-2004 21:37

Heh... W carlin jest najwięcej pk bo jest najwięcej ludzi. Pk jest proporcjonalnie do ludzi. A czemu dużo newbów idzie do carlin? Bo mają w łapie carlin sword który się dobrze kojarzy z tym miastem (ja tak miałem, ale carlin to moje ulubione miasto mimo pk)

Manorus 15-08-2004 21:42

U nas, na Elysii, w Carlin nie jest aż tak dużo PK. Niby jakiś red skull przebiegnie (teraz jest ich dosyć dużo, gdyż właśnie skończyła się wojna Pl vs. Swe), niby jakiś trup leży, ale ogólnie da się wytrzymać.

Perdurabo 15-08-2004 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mixim
CZłowiek właże do carlin 20 ciał patrze 2 skulle zabijam loot dla mnie.heh. co 5 min. nowy skull lub red skull. jak weszłem do carlin o 10 a wyszedłem o 12 miałem loota: 2 bp sd /800 gp/noble armor/g-shield/bp hmm/ 3 bp uh/bp ef/ff/fbi gfb. i różne itemy

he he jaki looter
a tak do tematu to od godziny 15 boje sie przechodzic przy depo w carlin :p

Chmielok 15-08-2004 22:22

a jezeli ktos gra na dolerze to ile

Behemut 15-08-2004 23:18

Na Hibernie jest ich tam od za@#%#nia i dlatego tam lubie chodzic ten dreszczyk emocji i adrenalinka ;)

Grafficiarz 16-08-2004 10:02

Carlin To miast Pksow i Thiefow

phoenix(monq) 16-08-2004 11:07

pekarlin

według mnie te miasto powinno sie nazywac pekarlin tam najbezpieczniej jest w dpo tylko przechodzisz klo depo w zlym czasie i masz dead
raz tam wszedlem po parcel to po drodze dwoch pk mnie gonilo
pamietajcie + uszczesiwia :)

polostap 16-08-2004 23:47

Carlin??

Moim skromnym zdaniem:) Carlin jest spoko na serverze ELYSIA. nie raz padlem lupem jakiegos pk ale zaraz inni gdy zobaczyli skulla tamtego to nic nie zostalo z jego ciala:DDzięki im bo stracilbym za****ste przedmioty. ELYSIA IS THE BEST

Tuor 17-08-2004 09:43

na Lunarze nie ma prawie w ogóle PK w Carlin.
Nikt mnie tu nie atakuje, ja sobie żyję spokojnie i jestem happy.
JEst to moje ulubione miasto po kazzordoon.
JEst tutaj bardzo fajnie - nie ma co narzekać bo na Lunarze Carlin nie ejst miastem PK

Klusek07 17-08-2004 09:55

na isarze podobno jst w ... duzo pk :) ale ja tego nie zauwazam, jak jest pk to go leja, chyba ze ma duuuuuzy lvl to ma spokoj, spotkac pk mozna najczesciej w protection zone (depo i swiatynia) wraz z cala paczka osob chetnych do zgladzenia wiec jest spokoj
wszystko zalezy od godziny, jak ludzie koncza prace wchodza i pkoja zeby sie odstresowac :)

MoGreene 17-08-2004 12:36

Zdecydowanie Carlin właże moim 8 lvl i zaczynam trenić dochodze do 30/30 (kinight) i zwiedzam okolice..heh ta ciekawość ide na cmentarz wchodze do podziemi gdzie są trolle patrze a tak white skull 24lvl PK ...o co chodzi?.I na tyle beszczelny niedość że wszystkich Pkował co mu się na rękę wrzucili to tak blisko miajscta oczywiście momo nawoływań Pk! Inside cementary Pk! o reakcji hehh...może źle trafiłem ;)

Shockker 17-08-2004 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Manorus
U nas, na Elysii, w Carlin nie jest aż tak dużo PK. Niby jakiś red skull przebiegnie, niby jakiś trup leży, ale ogólnie da się wytrzymać.

Dokładnie to samo jest na Solerze

Yavalion 17-08-2004 22:05

...

Grałem na 5 serwach i nie znalazłem jeszcze spokojnego Carlin (wyjątek Premia) No , ale tak jak już ktoś wspomniał dużo ludzi tam (najgorzsze , że low lvl) co przekłada się na liczbę pk. No i nie wiem czemu Carlin kojarzy mi się z n00bami i Brazucami , którzy często przes swoją głupotę padają.

Merawo 18-08-2004 00:55

amera i (sred nio) spokojne carlin

na amerce carlin jest w miare spokojne sporo sie tam szlaja red skulli ale to high levele i przewaznie nie pekuja bez powodu. czasem sa takie bezczelne typy co atakuja w meiscie ale szybko ktos im pokazuje napsiz ''You are dead"

Pupilka 18-08-2004 16:48

na azurze carlin to masakra. przynajmniej byla jakis czas temu. dawno nie bylam. ale non stop to pk to skull hunter, pozniej sie okazuje, ze byles w zlym miejscu o zlej porze... i na dokladke pzreszedles na czerwonym swietle...i ded ;) beznadziejne to miasto...

korki123 19-08-2004 09:11

PKR heheh!

JA terz jestem PKR noi mco mi zrobicie mam 63 level i wszystkich pitonkgu zabijam kolo świątyni (p:)

Paulina 19-08-2004 23:55

Carlin na Danubii? Bezpieczne :D Mało pk... Albo przynajmniej było kiedy byłam w nim ostatnim razem :D W Venorze średnio... ;)
Osobiście Carlin to moje ulubione miasto. :) Szczerze mówiąc czuję się w nim bezpieczniej niz w innych i znam je i jego okolice jak własną kieszeń (że tak powiem :D) Nawet gdy miałam ok 9 lvl było spoko :baby: (Danubia) Dla mnie Thais to masakra. Gdzie nie pojde trup a pod depo ciagle sie bija 8o Wstyd się przyznać ale raz zabito mnie w Thais (no ale ja wtedy mialam 8 lvl... i chwilowo nie bylo mnie przy swojej postaci :D Zostawilam ją na pastwe losu :( I miałam za swoje :/) :confused: B)

Carlin górą!!!
Carlin górą!!!
Carlin górą!!!

(To bardzo piękne miasto...)

:]

Seban PL 20-08-2004 00:17

Tam jest malo PK wiecie... hahaha

Tam jest malutko PK ledwie co 3 to zabujca na zlecenie a co 4 tak dla zabawy!!!

Mieszkalem tam to wiem i dlatego tera w Thais siedze choc tu statystyki sa 4/5.
Czasami wpada gildja PKerow i sie bawia ale to nic mialem kiedys scrina jak 24 ciala kolo depo kafal nablyszczaly B) hehe. :]

Travis 20-08-2004 11:10

Na Dolerze Carlin to - cmentarz
Już na rooku jest pełno pk

idzesz po mieście , i trafiasz na gosca który móvi
I kill you on main
na mainie jest masakra
Carlin to miasto śmierci, piorą sie i piorą
to poprostu masakra , nie ma słów X( 8o

Samek 20-08-2004 18:16

W Carlin aż się roi od PKów. Przy depo ciągle stoi ktoś z red skullem. Poza tym zabijają za Missclick(mnie się do osobiście zdażyło :p ) Wszędzie cię znajdą, jak się ma jakikolwiek skull :(

Deribis/ Sorcerer 20-08-2004 18:39

wie może ktoś czy dużo jest pk w carlin na serwerze inferno? :]

espectro 21-08-2004 00:33

Carlin world of PK

hehe w Carlin jest sporo tych je...nych Pk normalnie najbardziej mnie wq jak mnie ktos zabije jak jestem afk:(ale normalnie mam ich na liscie wszystkich i przyjdzie czas na zemste ;)

Hedroxx 21-08-2004 02:48

Heh. Pytanie czy w carlin jest dużo PK ma taki sam sens jak pytanie co jest na rotowiskach =]. Po dwoch dniach grania na druidem na Isarze miałem dość chodzenia do sklepu po hamy [stara sztuczka... :\] i kupiłem sobie wędke. Po dwóch następnych dniach wyniosłem się do Ab, takie rzeźnie leciały. =]

Capricornus 21-08-2004 07:52

Zagłosowałem że w Carlin jest dużo PKowców i to mnie dobija bo juz z 3 razy mnie wykonczyli a tego nie mogę scierpieć trzeba ich jakos przegonić :berserk:

LORD VOLDEMORT 21-08-2004 11:12

Ja mieszkam w carlin na dolerze (swiat z wymuszona walka pvp)

Wiecie jaka tam jest rzes kiedys wchodze a tam wszedzie gfbefy ,hmm , fire fieldy pelno trupow knighci leja sie na miecze palldynie strzaly

Heinrich 15-09-2004 13:47

Na elysii nie ma tam zadnych pk prawie, za to szybko runy mozna kupic ;p

Falcon 15-09-2004 14:53

Elysia rulezzzz!!! Ja tez jestem z Elysii i mało pk widze. Choc nie mieszkam w Carlin to bylem tam kilka razy i to na dosc dlugo i ani razu nie spotkalem white'a. Redow bylo kilka ale nie atakowali nikogo wiec moze to ja chodze po bezpiecznych sciezkach :]

Nofimu 18-09-2004 17:54

Pk I Zlodzieje

Heh...ja nawet nie bede komentowal ile jest w Carlin na Azurze PK i ZLODZIEI
Az zal ze to oni psuja tak swietna i udana gre jak Tibia...ostatnio bylem w carlin i bylo okolo 5-7 PK ktorzy ganiali siebie nawzajem.Na ulicy bylo tyle krwi ze chyba mozna bylo otworzyc bank krwi....ja juz nic wiecej nie mowie i zostawie to bez komentarza.... :p

japa21 10-12-2004 22:27

PK w Carlin

Ehhh, wiadomo że Carlin to miasto PKrow. Tak jest zapewne i na innych serwerach, bo na Julerze missclick pod depo to prawie pewna śmierć.

Harrok 11-12-2004 10:59

No tak na Galanie od kiedy gram nikt mnie nie sprzątnął. Spokojnie tam jest choć koło depo nie raz nie dwa znalazłem ze 5 trupów ;)

marcinszyl 01-02-2006 19:00

ja gram na dolerze

ja gram na dolerze
wychodze z depo ded wychodze ze świątyni ded itd.
najlepiej idż do ab tam na dolerze najmniej pk

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12.