![]() |
Zabójcy w Carlin
Powiedzcie ile jest PK w Carlin macie 3 możliwości :(
|
PK w carlin na isarze jest ..oler..e duzo
przenioslem sie do thais z ich powodu ale patrze ze tam jest niewiele lepiej |
Wydaje mi się, że PK w Calin na liberze jest dużo. Więcej przynajmniej niż w innych miastach, które odwiedzam.
|
Isara Carlin Rox
CZłowiek właże do carlin 20 ciał patrze 2 skulle zabijam loot dla mnie.heh. co 5 min. nowy skull lub red skull. jak weszłem do carlin o 10 a wyszedłem o 12 miałem loota: 2 bp sd /800 gp/noble armor/g-shield/bp hmm/ 3 bp uh/bp ef/ff/fbi gfb. i różne itemy
|
Heh... W carlin jest najwięcej pk bo jest najwięcej ludzi. Pk jest proporcjonalnie do ludzi. A czemu dużo newbów idzie do carlin? Bo mają w łapie carlin sword który się dobrze kojarzy z tym miastem (ja tak miałem, ale carlin to moje ulubione miasto mimo pk)
|
U nas, na Elysii, w Carlin nie jest aż tak dużo PK. Niby jakiś red skull przebiegnie (teraz jest ich dosyć dużo, gdyż właśnie skończyła się wojna Pl vs. Swe), niby jakiś trup leży, ale ogólnie da się wytrzymać.
|
Cytuj:
a tak do tematu to od godziny 15 boje sie przechodzic przy depo w carlin :p |
a jezeli ktos gra na dolerze to ile
|
Na Hibernie jest ich tam od za@#%#nia i dlatego tam lubie chodzic ten dreszczyk emocji i adrenalinka ;)
|
Carlin To miast Pksow i Thiefow
|
pekarlin
według mnie te miasto powinno sie nazywac pekarlin tam najbezpieczniej jest w dpo tylko przechodzisz klo depo w zlym czasie i masz dead
raz tam wszedlem po parcel to po drodze dwoch pk mnie gonilo pamietajcie + uszczesiwia :) |
Carlin??
Moim skromnym zdaniem:) Carlin jest spoko na serverze ELYSIA. nie raz padlem lupem jakiegos pk ale zaraz inni gdy zobaczyli skulla tamtego to nic nie zostalo z jego ciala:DDzięki im bo stracilbym za****ste przedmioty. ELYSIA IS THE BEST
|
na Lunarze nie ma prawie w ogóle PK w Carlin.
Nikt mnie tu nie atakuje, ja sobie żyję spokojnie i jestem happy. JEst to moje ulubione miasto po kazzordoon. JEst tutaj bardzo fajnie - nie ma co narzekać bo na Lunarze Carlin nie ejst miastem PK |
na isarze podobno jst w ... duzo pk :) ale ja tego nie zauwazam, jak jest pk to go leja, chyba ze ma duuuuuzy lvl to ma spokoj, spotkac pk mozna najczesciej w protection zone (depo i swiatynia) wraz z cala paczka osob chetnych do zgladzenia wiec jest spokoj
wszystko zalezy od godziny, jak ludzie koncza prace wchodza i pkoja zeby sie odstresowac :) |
Zdecydowanie Carlin właże moim 8 lvl i zaczynam trenić dochodze do 30/30 (kinight) i zwiedzam okolice..heh ta ciekawość ide na cmentarz wchodze do podziemi gdzie są trolle patrze a tak white skull 24lvl PK ...o co chodzi?.I na tyle beszczelny niedość że wszystkich Pkował co mu się na rękę wrzucili to tak blisko miajscta oczywiście momo nawoływań Pk! Inside cementary Pk! o reakcji hehh...może źle trafiłem ;)
|
Cytuj:
|
...
Grałem na 5 serwach i nie znalazłem jeszcze spokojnego Carlin (wyjątek Premia) No , ale tak jak już ktoś wspomniał dużo ludzi tam (najgorzsze , że low lvl) co przekłada się na liczbę pk. No i nie wiem czemu Carlin kojarzy mi się z n00bami i Brazucami , którzy często przes swoją głupotę padają.
|
amera i (sred nio) spokojne carlin
na amerce carlin jest w miare spokojne sporo sie tam szlaja red skulli ale to high levele i przewaznie nie pekuja bez powodu. czasem sa takie bezczelne typy co atakuja w meiscie ale szybko ktos im pokazuje napsiz ''You are dead"
|
na azurze carlin to masakra. przynajmniej byla jakis czas temu. dawno nie bylam. ale non stop to pk to skull hunter, pozniej sie okazuje, ze byles w zlym miejscu o zlej porze... i na dokladke pzreszedles na czerwonym swietle...i ded ;) beznadziejne to miasto...
|
PKR heheh!
JA terz jestem PKR noi mco mi zrobicie mam 63 level i wszystkich pitonkgu zabijam kolo świątyni (p:)
|
Carlin na Danubii? Bezpieczne :D Mało pk... Albo przynajmniej było kiedy byłam w nim ostatnim razem :D W Venorze średnio... ;)
Osobiście Carlin to moje ulubione miasto. :) Szczerze mówiąc czuję się w nim bezpieczniej niz w innych i znam je i jego okolice jak własną kieszeń (że tak powiem :D) Nawet gdy miałam ok 9 lvl było spoko :baby: (Danubia) Dla mnie Thais to masakra. Gdzie nie pojde trup a pod depo ciagle sie bija 8o Wstyd się przyznać ale raz zabito mnie w Thais (no ale ja wtedy mialam 8 lvl... i chwilowo nie bylo mnie przy swojej postaci :D Zostawilam ją na pastwe losu :( I miałam za swoje :/) :confused: B) Carlin górą!!! Carlin górą!!! Carlin górą!!! (To bardzo piękne miasto...) :] |
Tam jest malo PK wiecie... hahaha
Tam jest malutko PK ledwie co 3 to zabujca na zlecenie a co 4 tak dla zabawy!!!
Mieszkalem tam to wiem i dlatego tera w Thais siedze choc tu statystyki sa 4/5. Czasami wpada gildja PKerow i sie bawia ale to nic mialem kiedys scrina jak 24 ciala kolo depo kafal nablyszczaly B) hehe. :] |
Na Dolerze Carlin to - cmentarz
Już na rooku jest pełno pk idzesz po mieście , i trafiasz na gosca który móvi I kill you on main na mainie jest masakra Carlin to miasto śmierci, piorą sie i piorą to poprostu masakra , nie ma słów X( 8o |
W Carlin aż się roi od PKów. Przy depo ciągle stoi ktoś z red skullem. Poza tym zabijają za Missclick(mnie się do osobiście zdażyło :p ) Wszędzie cię znajdą, jak się ma jakikolwiek skull :(
|
wie może ktoś czy dużo jest pk w carlin na serwerze inferno? :]
|
Carlin world of PK
hehe w Carlin jest sporo tych je...nych Pk normalnie najbardziej mnie wq jak mnie ktos zabije jak jestem afk:(ale normalnie mam ich na liscie wszystkich i przyjdzie czas na zemste ;)
|
Heh. Pytanie czy w carlin jest dużo PK ma taki sam sens jak pytanie co jest na rotowiskach =]. Po dwoch dniach grania na druidem na Isarze miałem dość chodzenia do sklepu po hamy [stara sztuczka... :\] i kupiłem sobie wędke. Po dwóch następnych dniach wyniosłem się do Ab, takie rzeźnie leciały. =]
|
Zagłosowałem że w Carlin jest dużo PKowców i to mnie dobija bo juz z 3 razy mnie wykonczyli a tego nie mogę scierpieć trzeba ich jakos przegonić :berserk:
|
Ja mieszkam w carlin na dolerze (swiat z wymuszona walka pvp)
Wiecie jaka tam jest rzes kiedys wchodze a tam wszedzie gfbefy ,hmm , fire fieldy pelno trupow knighci leja sie na miecze palldynie strzaly
|
Na elysii nie ma tam zadnych pk prawie, za to szybko runy mozna kupic ;p
|
Elysia rulezzzz!!! Ja tez jestem z Elysii i mało pk widze. Choc nie mieszkam w Carlin to bylem tam kilka razy i to na dosc dlugo i ani razu nie spotkalem white'a. Redow bylo kilka ale nie atakowali nikogo wiec moze to ja chodze po bezpiecznych sciezkach :]
|
Pk I Zlodzieje
Heh...ja nawet nie bede komentowal ile jest w Carlin na Azurze PK i ZLODZIEI
Az zal ze to oni psuja tak swietna i udana gre jak Tibia...ostatnio bylem w carlin i bylo okolo 5-7 PK ktorzy ganiali siebie nawzajem.Na ulicy bylo tyle krwi ze chyba mozna bylo otworzyc bank krwi....ja juz nic wiecej nie mowie i zostawie to bez komentarza.... :p |
PK w Carlin
Ehhh, wiadomo że Carlin to miasto PKrow. Tak jest zapewne i na innych serwerach, bo na Julerze missclick pod depo to prawie pewna śmierć.
|
No tak na Galanie od kiedy gram nikt mnie nie sprzątnął. Spokojnie tam jest choć koło depo nie raz nie dwa znalazłem ze 5 trupów ;)
|
ja gram na dolerze
ja gram na dolerze
wychodze z depo ded wychodze ze świątyni ded itd. najlepiej idż do ab tam na dolerze najmniej pk |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12. |