![]() |
WMV - Polacy na ELERA !!!!
Witajcie mam dla was pierwszy wmv zrobiony na elerze przezemnie
Bawcie sie dobrze... http://www.megaupload.com/?d=ABMFPJME http://rapidshare.de/files/29897128/Elera_Life*****.html poprawilem linki teraz wszystko bedzie dzialalo... przepraszam za usterke. |
Oby 2 linki nie działają....
|
Linki dzialaja !
Cytuj:
|
Filmik fainy ale że wam sie chce tam grać to jest serwer całkowicie zdominowany przez br, kiedys tam troche gralem to nawet spotkałem 2 polaków podajocych sie za br aby tylko mieć lepsza pozycje na serwie ehh ja z takiego serwa bym dawno uciekł i to zrobiłem :dB)
|
Filmik ladny ^^ momenty dopasowane do muzyki :D ciekawie zrobione napisy przy koncowce filmu :D 10/10
|
Filmik fajny :) daje 10/10
|
filmik zajedwabisty :) daje 10/10 :)
|
Filmik jest niezly ale nic pozatym,sporo zdjec z awansami i lootem,troche huntu na demonach jak dla mnie to za malo.Dziwia mnie odrobine oceny tego filmu przez niektorych ludzi na tym forum 10/10?!,gdybym wzucil tu linki kilku filmow z mojej kolekcji do ich oceny zabraklo by niekturym skali...
|
Filmik Dobry mi się podoba =) ale prosze podajcie mi tytuł tej piosenki ;)
|
filmik jest dobry jak na pierwszy raz ;) A co do elery to strasznie zjeb*** serwer ;s od tego Pa br na serwie jest max 400 osob co daje strasznie zjeb*** resp:evul:
|
ehh, Bula Robaq czy ktory tam teraz Xerim gra... pamiętam was wsztstkich, tzn Huter of Head family jako najwiekszych kretynów na servie x) z farmami po 10 druidów i dziecinnymi odzywkami ;) ah i najlepsze - "me is protected by RM you hunted noob!" :) aj Polacy na USA servach :] dlatego wyemigrowałem na Obsidie rok temu i sobie radze ;) w sumie to 3 dni temu była rocznica :D
a co do fimiku... nic ciekawego nie pokazaliście, żadnych waszych farm druidów albo wyzywania sie z dziećmi w depo, co tak lubicie robić. No i przede wszystkim nie było tam mnie, Najwiekszej Polskiej Cipy Elery :) Pozdro dla Kamila aka Diablossa i starego, dobrego Xeriego z Plocka ode mnie z Obsidii :D I przy okazji od Diasa z Seleny :o |
^^
Ahh xeri ty to masz zapłon na forum daje teraz a mi dał linka już miech temu :P hehe filmik fajny. Skoro piszecie że serv zdominowany przez br to bądzcie pełni podziwu dla xeriego ktury ma tam już ponad 101~lvl. Jak dla mnie też 10/10
|
Nazwa piosenki
Cytuj:
inaczej Mop ten kawalek akurat ma featurning z Busta Ryhmes : ) |
Jestem pełen podziwu dla czternastego ownera Xeriego który sharując wbił 101 level w niecałe 1.5 roku !
|
...
@up nie wiem jak to policzyłeś? Mi wychodzi max 5... :D
|
Lol
Cytuj:
|
Filmiku teraz nie ściągne, bo na megaupload coś się ztegowało a na rapidshare coś mi wywala że ktoś z mojej sieci właśnie ściąga i musze poczekać aż skończy -.-"
Co do Elery to gram na niej xDD Miałem hunta od Xeri'ego za to że miałem w nicku Krasnik :] A tak poza tym to nic nie zrobiłem... xD Potem oddałem chara koledze. PKował... Zabił 27 Druida xDD 13 Sorkiem xD i wbił Red Skulla xDD Ach te stare dobre czasy... xD Teraz mam nową postać ale nie powiem jaki nick, bo znowu będe miał hunta :P |
Jasne...to który z Was stał po 18 godzin na dobę farmą chyba 6 druidów ?;)
|
Ptak masz może itemki na elerze?
Ja skończyłem z obsidią i mógłym zrobić trade items;pp |
Najwieksze uroki elery kryja sie w zabijaniu br i rozmowie z nimi w stylu
br? no, english vc em porfavor lol, english humbatat 1!!!11 dzisiaj mamy wlasnie zamiar cos nakrecic |
Cytuj:
Ja miałem 30 lvl jak ty miałeś 8 i dalej nie grałem :D You have requested the file Elera_Life***** (24566 KB). This file has been downloaded 112 times already. You have reached the download-limit for free-users. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 47 minutes) ;| |
Noobki z Elery
Xerizzezo, Don Robaq Hunter of Head, Gozdzikowa niunia, Dark sniper with elera to banda noobków, myślą że są fajni i potężni. Robaq noob wszystkich straszy huntem zresztą xeri to samo. Sam nie wiem juz ile już xeri miał ownerów sam znałem ze 3. Myślą, że są postrachem Elery ale nie ma tak pięknie. Ile razy te noobki miały juz hunta od br to sam juz nie pamiętam. Xeri tyle razy płacił, że smiać mi się chce. Wchodzi razem z Robaqiem w tyłki br to myślą, że są twardzie. Robaq noobek ostatnio wyskoczył z DSM. Jesteście dobrym źródłem zarobku dla Lestata i reszty.
Jak są jakieś błedy to sry. |
lol
Ty chyba jestes niepowazny : )
|
jakich programów użyłeś do filmiku, tzn do przerobienia na avi i do montażu tych avików? odp..:)
|
Cytuj:
|
Fajny 7,5/10
|
pamietam te czasy ^^ kozacza jakby byli nie wiadomo kim a sa nikim :o
|
Prosta Zajawka
Cytuj:
|
<na na na, na na na> ktorym Ty ownerem jestes ? bo jeden byl takim malym spedalonym dwunastolatkiem w okularkach : )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |