Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Ferumbrass (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90473)

CzarnyDiabel 18-08-2006 22:16

Ferumbrass

Gdzie jest wieża Ferumbrassa?? Patrzalem wszystkie podobne posty ale nigdzie nie ma. A TAK PO ZA TYM TO FERUMBRASS jest albo będzie na XANTERze??

ZA KAŻDĄ ODPOWIEDZ Z GÓRY DZIĘKI
;)

Maximus89 18-08-2006 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyDiabel (Post 943168)
A TAK PO ZA TYM TO FERUMBRASS jest albo będzie na XANTERze??

ZA KAŻDĄ ODPOWIEDZ Z GÓRY DZIĘKI
;)

Kiedyś tam na pewno będzie.... Ale dokładnej daty nikt nie zna,poniewaz jego resp jest losowy i nie do konca wiadomo gdzie sie pojawia(wdg mnie gdzeis w tej swojej wiezy)

Rinnaroc 18-08-2006 23:35

@Up
Ferumbras sie nie respi, to jest player sterowany przez gmów
@Topic
Poogladaj sobie filmiki z ft sa na tibicams.tibianetwork.net

Maximus89 18-08-2006 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rinnaroc (Post 943265)
@Up

To że jest kierowany przez jakiegos usera to nie znaczy ze sie nie respi,bo wkoncu musi sie pojawic. I skad wiesz ze bedzie przez kogos sterowany? Tak było kiedys ale teraz moze bedzie się poruszać jak zwyczajny monster...

Mlecziii 18-08-2006 23:50

Ferumbras respi sie na swojej wieży . Jak było up napisane resp jest losowy.

kamilszczep 19-08-2006 09:24

Wieża Ferumbasa znajduje się gdzieś na Plains of Havoc. Ale ponieważ nic się tam nie respiło od czasu ostatniego Ferumbasa nie ma jej (chyba, nie wiem na 100% tak wyczytałem na forum) na mapie.

Hidden Lucas 19-08-2006 09:35

@up

weza nie jest na PoH tylko na jednej z nowych wysp jak sie nie myle nazywa sie Goroma czy jakos tak to jest w wyspa z island trollami i na noa mozna sie dostac jak jest tropicalny sztorm na morzu cos poobnego jak ghost ship losowo sie tma dostaje dalej jest Ferumbrass Cytadele byl nawet filmik juz zniej

@topic

prawdo podobnie terz tez bedzi sterowany przez playera takie chodza plotki wsrod gm'ow ale to moga byc tylko plotki

YyyeeyIsBack 19-08-2006 10:26

Przyjzalem sie dokladnie mapie tibi, i wiezy ferumbrasa na filmiku i wydaje mi sie ze jego wieza znajduje sie na jednej z Forbidden islands, a mianowicie na Kharos.

Piotrek Marycha 20-08-2006 09:24

Ferumbras(s) nie bedzie sterowany przez gracza poniewaz sie respi (lub bedzie) w swojej wiezy, czemu? znajdz mi frajera ktory bedzie iles tam godzin czekac az przyjdzie jakas ekipa ktora bedzie czekac na ten sztorm (dzieki ktoremu podobno da sie tam dostac) zeby z nimi walczyc, kiedys CiPy sie bawili i jechali od razu na miasta i wtedy ktos nim kierowal

Oczywiscie moze byc tak ze pojawi sie komunikat ze Ferumbras sie pojawil i ktos nim bedzie kierowal w tej wiezy

Blood Romeragura 20-08-2006 11:12

@up

wypowiedzi zaprzecza wypowiedzi to sie wreszcie zdecyduje czy kieruje czy nie...

Btw. jest kierowany przez gm'a

dukos 20-08-2006 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 944821)
Ferumbras(s) nie bedzie sterowany przez gracza poniewaz sie respi (lub bedzie) w swojej wiezy, czemu? znajdz mi frajera ktory bedzie iles tam godzin czekac az przyjdzie jakas ekipa ktora bedzie czekac na ten sztorm (dzieki ktoremu podobno da sie tam dostac) zeby z nimi walczyc[...]

wystarczy ze tylko raz trafi sie na ta wyspe, zrobi quest (przyniesie kapitanowi 30 desek na naprawe statku) i potem mozna plywac na nia kiedy sie chce jak na inne wyspy...

Piastu 10-01-2007 03:32

Ferumbras znajduje sie w podziemiach KWT X(

Poki co nie da sie jeszcze tam wejsc bo wejscie zostało zasypane
Jedyne mozliwe wejscie prowadzi własnie przez podziemia Pohu

Royt 10-01-2007 06:52

Z filmiku który oglądałem wynika że idzie się do cytadeli ferumbrasa przez wyspe gsów i quara predatorów..Nie znam nazwy :P

kamsz 10-01-2007 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piastu (Post 1187407)

mozgu chyba nie masz, ferumbras tower jest na jednej z nowych wysp.

Touzani 10-01-2007 13:42

....ferumbras ma swoja wieze na GOROMIE:P I teraz jest to normalny potwor!
Nawet jak sie zrespi to i tak tam nie dojdziesz:]

Syraqse 10-01-2007 14:11

Cytuj:

Koleś, zanim cokolwiek napiszesz, sprawdź datę ostatniego postu przed twoim. :confused:

Cytuj:

prawdo podobnie terz tez bedzi sterowany przez playera takie chodza plotki wsrod gm'ow ale to moga byc tylko plotki
Hm? Skąd wiesz? Jesteś jednym z tych GMów?

Irkar 10-01-2007 18:22

Zauwazyliscie, ze odkad zabili ferumbrasa na jakims tam serwie to sie juz nie pojawil ?: o

spofy 10-01-2007 19:19

xD

niewiem dokładnie ale na tibia.pl na głow.str jest taki skrypt z anegdotami i pisalo niedawno: Czy wiesz, że...Ferumbras był kiedyś kierowany przez członków CipSoftu, a niedawno powrócił w formie potwora?

wiec niemoze byc kierowany przez jakiegos człeka...

pozdro

Rohas 10-01-2007 19:34

@up
X( X( Archeolodzy sie kurwa znaleźliX( X(

20-08-2006 10:20
dukos
Dzisiaj 03:32
PiastuX( X(

Fejkowiec 10-01-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rinnaroc (Post 943265)
@Up

Chciales byc madry i ci nie wyszlo. Ferumbras kiedys byl playerem sterowanym przez CipSoft, a teraz jest zwyklym potworem...[-.-]

mago 11-01-2007 10:19

Ferumbras to normalny boss tak jak inne tego typu potwory wystepujace w tibii i respiace sie losowo dosc badz bardzo zadko.

Nie znajduje sie na Goromie. Przez Gorome to sie do niego idzie. To calkiem inna wyspa gdzie znajduje sie cytadela.

kriskros91 11-01-2007 10:47

wedlug mnie to Ferembrass jest taki sam jak Orshabaal. mysle ze jego resp jest nie regularny orsh sie respnol na erdon raz tylko. mysle tylko ze Ferumbrass jest troche bardziej nie obliczalny niz Orshabaal ale to tylko moje zdanie kazdy powinien uwazac jak chce :) :P:P:P:P

kriskros91 11-01-2007 10:49

mysle ze cip dal ferumbrassa na antice tylko by sprawdzic czy playerzy daja sobie z nim rade mysle ze z orshabaalem bylo tak samo :P

Shinodin Barthez 11-01-2007 15:25

hehe tylko raz na edron <lol> bauaha :p daj sobie spokój człowieku prosze :)

Maxkucek 13-01-2007 10:08

Cytuj:

ZAL OMG -.- respie sie na 1 z nowych wysp Khaors czy jakos tak

Laiden 13-01-2007 10:24

ja jeszcze niesłyszałem żeby ktoś zabił ferumbrasa
a jak już to tylko go bloczył knight of fortune reszta obok na demonach była
i nieudało się im go zabić. ferumbras nadal niepokonany.
zabiją go zapewne jak sie pojawi na no-pvp tak jak ten anihilator 3 sorce
jeden knight w 10 sec im poszło.

Cloy 13-01-2007 11:03

Ferumbras juz raz zostal zabity.

ciachu 13-01-2007 11:35

Ferumbras został na 100% zabity a ja wam dowód powiem.na tibia.org.pl w dziale questy sa questy na addony.na drugi addon do mage outfit jest potrzebna Ferumbras Hat.I jest pokazane jak gościu ma go na głowie.Czyli ktos go ma.Tak sądze:P

Syraqse 13-01-2007 14:16

http://www.youtube.com/watch?v=saJp_tTFy6U - Ferumbras ginie na Antice.

Shinodin Barthez 13-01-2007 14:54

hehe wyrąbisty filmik :D

Alauza 14-01-2007 16:17

Ferumbras jest w swojej wiezy na wyspie kharos :D :D
I zostal pokonany na Antice:cup: :cup:

Shinodin Barthez 16-01-2007 17:13

wie ktoś co to za muzyka leci w tle na początku filmiku ?? bo bardzo mi sie podoba :)

Krwioplaczasty 16-01-2007 17:58

@up
jezeli chodzi o ta ostra taka to jest prodig - breath

Cashtan 16-01-2007 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rinarroc
@Up

Byl jak byl 1 swiat
Teraz to jest monster inteligencie..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GM
Oh! Zrespil sie, prosze mi tu tir kawy bo nie wiem kiedy oni przyjda a nie moga mnie zabic na afku :o

Shinodin Barthez 16-01-2007 19:12

Dzięki krwiopalczasty to to ;)

Ferumbrassoman 25-01-2007 23:17

Wierza ferumbrasa

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamilszczep (Post 943488)
Wieża Ferumbasa znajduje się gdzieś na Plains of Havoc. Ale ponieważ nic się tam nie respiło od czasu ostatniego Ferumbasa nie ma jej (chyba, nie wiem na 100% tak wyczytałem na forum) na mapie.

Wierza Ferumbrasa jest na wyspie kharos(czy jakos tak nie pamietam dokladnie) Ferumbrasik nie jest juz sterowany przez GMow kiedys byl lecz dzisiaj jest to monster i respi sie losowo

DaRkenstea 25-02-2007 16:46

"Legendarny Master Sorcerer o levelu 150. Siał panikę w Tibia City. Sterowany przez Cipsoft. Został pokonany lecz powraca. Przed Update Summer 2006 zabito go na Test Serverze. Czy Ferumbras zapanuję nad światem Tibii? Może jednak ktoś go pokona? Jedyne co wiemy teraz jest to potwór o potężnej sile. " - to tyle co ja o nim wiem :)

Ancient-Necro 25-02-2007 16:51

@autor
Kolejne dziecko nie może się doczekać ferumbrassa na jego świecie -.-"

Co się stanie jak będzie ? zabijesz go wyloocisz blessed shield'a sprzedaż za allegro za 1mln zł i będziesz do końca życia bogaty ? -.-"

To była ironia dla nie obeznanych...

@topic

Szukaj, żal troll'i już te w Tibii są mądrzejsze od tych naszych na forum...

Pozatym na Antice już go zabito, ferumbras hat spadł jakiś tam 150+ms na ten addonik jako jedyny, dobrze mu ;d

Sebo[L] 25-02-2007 17:26

Wiem że napewno idzie się do niego przez wyspe Island Trolli, czyli musi się znajdować na którejś z wysp Goromy.

Ferek nie został pokonany tylko na Antice tak mi się wydaje.

Abus_LoLo 02-03-2007 13:10

http://wiki.hunted.pl/wiki/Ferumbras «- wszystko o nim
nielepiej poszukac niz bezsensownie nabijac posty ??
Przedewszystkim przeczytajcie "opis" :baby: jedno klikniecie i macie wszystko X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30.