![]() |
Ferumbrass
Gdzie jest wieża Ferumbrassa?? Patrzalem wszystkie podobne posty ale nigdzie nie ma. A TAK PO ZA TYM TO FERUMBRASS jest albo będzie na XANTERze??
ZA KAŻDĄ ODPOWIEDZ Z GÓRY DZIĘKI ;) |
Cytuj:
|
@Up
Ferumbras sie nie respi, to jest player sterowany przez gmów @Topic Poogladaj sobie filmiki z ft sa na tibicams.tibianetwork.net |
Cytuj:
|
Ferumbras respi sie na swojej wieży . Jak było up napisane resp jest losowy.
|
Wieża Ferumbasa znajduje się gdzieś na Plains of Havoc. Ale ponieważ nic się tam nie respiło od czasu ostatniego Ferumbasa nie ma jej (chyba, nie wiem na 100% tak wyczytałem na forum) na mapie.
|
@up
weza nie jest na PoH tylko na jednej z nowych wysp jak sie nie myle nazywa sie Goroma czy jakos tak to jest w wyspa z island trollami i na noa mozna sie dostac jak jest tropicalny sztorm na morzu cos poobnego jak ghost ship losowo sie tma dostaje dalej jest Ferumbrass Cytadele byl nawet filmik juz zniej @topic prawdo podobnie terz tez bedzi sterowany przez playera takie chodza plotki wsrod gm'ow ale to moga byc tylko plotki |
Przyjzalem sie dokladnie mapie tibi, i wiezy ferumbrasa na filmiku i wydaje mi sie ze jego wieza znajduje sie na jednej z Forbidden islands, a mianowicie na Kharos.
|
Ferumbras(s) nie bedzie sterowany przez gracza poniewaz sie respi (lub bedzie) w swojej wiezy, czemu? znajdz mi frajera ktory bedzie iles tam godzin czekac az przyjdzie jakas ekipa ktora bedzie czekac na ten sztorm (dzieki ktoremu podobno da sie tam dostac) zeby z nimi walczyc, kiedys CiPy sie bawili i jechali od razu na miasta i wtedy ktos nim kierowal
Oczywiscie moze byc tak ze pojawi sie komunikat ze Ferumbras sie pojawil i ktos nim bedzie kierowal w tej wiezy |
@up
wypowiedzi zaprzecza wypowiedzi to sie wreszcie zdecyduje czy kieruje czy nie...
Btw. jest kierowany przez gm'a |
Cytuj:
|
Ferumbras znajduje sie w podziemiach KWT X(
Poki co nie da sie jeszcze tam wejsc bo wejscie zostało zasypane Jedyne mozliwe wejscie prowadzi własnie przez podziemia Pohu |
Z filmiku który oglądałem wynika że idzie się do cytadeli ferumbrasa przez wyspe gsów i quara predatorów..Nie znam nazwy :P
|
Cytuj:
|
....ferumbras ma swoja wieze na GOROMIE:P I teraz jest to normalny potwor!
Nawet jak sie zrespi to i tak tam nie dojdziesz:] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Zauwazyliscie, ze odkad zabili ferumbrasa na jakims tam serwie to sie juz nie pojawil ?: o
|
xD
niewiem dokładnie ale na tibia.pl na głow.str jest taki skrypt z anegdotami i pisalo niedawno: Czy wiesz, że...Ferumbras był kiedyś kierowany przez członków CipSoftu, a niedawno powrócił w formie potwora?
wiec niemoze byc kierowany przez jakiegos człeka... pozdro |
@up
X( X( Archeolodzy sie kurwa znaleźliX( X( 20-08-2006 10:20 dukos Dzisiaj 03:32 PiastuX( X( |
Cytuj:
|
Ferumbras to normalny boss tak jak inne tego typu potwory wystepujace w tibii i respiace sie losowo dosc badz bardzo zadko.
Nie znajduje sie na Goromie. Przez Gorome to sie do niego idzie. To calkiem inna wyspa gdzie znajduje sie cytadela. |
wedlug mnie to Ferembrass jest taki sam jak Orshabaal. mysle ze jego resp jest nie regularny orsh sie respnol na erdon raz tylko. mysle tylko ze Ferumbrass jest troche bardziej nie obliczalny niz Orshabaal ale to tylko moje zdanie kazdy powinien uwazac jak chce :) :P:P:P:P
|
mysle ze cip dal ferumbrassa na antice tylko by sprawdzic czy playerzy daja sobie z nim rade mysle ze z orshabaalem bylo tak samo :P
|
hehe tylko raz na edron <lol> bauaha :p daj sobie spokój człowieku prosze :)
|
Cytuj:
ZAL OMG -.- respie sie na 1 z nowych wysp Khaors czy jakos tak |
ja jeszcze niesłyszałem żeby ktoś zabił ferumbrasa
a jak już to tylko go bloczył knight of fortune reszta obok na demonach była i nieudało się im go zabić. ferumbras nadal niepokonany. zabiją go zapewne jak sie pojawi na no-pvp tak jak ten anihilator 3 sorce jeden knight w 10 sec im poszło. |
Ferumbras juz raz zostal zabity.
|
Ferumbras został na 100% zabity a ja wam dowód powiem.na tibia.org.pl w dziale questy sa questy na addony.na drugi addon do mage outfit jest potrzebna Ferumbras Hat.I jest pokazane jak gościu ma go na głowie.Czyli ktos go ma.Tak sądze:P
|
http://www.youtube.com/watch?v=saJp_tTFy6U - Ferumbras ginie na Antice.
|
hehe wyrąbisty filmik :D
|
Ferumbras jest w swojej wiezy na wyspie kharos :D :D
I zostal pokonany na Antice:cup: :cup: |
wie ktoś co to za muzyka leci w tle na początku filmiku ?? bo bardzo mi sie podoba :)
|
@up
jezeli chodzi o ta ostra taka to jest prodig - breath |
Cytuj:
Teraz to jest monster inteligencie.. Cytuj:
|
Dzięki krwiopalczasty to to ;)
|
Wierza ferumbrasa
Cytuj:
|
"Legendarny Master Sorcerer o levelu 150. Siał panikę w Tibia City. Sterowany przez Cipsoft. Został pokonany lecz powraca. Przed Update Summer 2006 zabito go na Test Serverze. Czy Ferumbras zapanuję nad światem Tibii? Może jednak ktoś go pokona? Jedyne co wiemy teraz jest to potwór o potężnej sile. " - to tyle co ja o nim wiem :)
|
@autor
Kolejne dziecko nie może się doczekać ferumbrassa na jego świecie -.-" Co się stanie jak będzie ? zabijesz go wyloocisz blessed shield'a sprzedaż za allegro za 1mln zł i będziesz do końca życia bogaty ? -.-" To była ironia dla nie obeznanych... @topic Szukaj, żal troll'i już te w Tibii są mądrzejsze od tych naszych na forum... Pozatym na Antice już go zabito, ferumbras hat spadł jakiś tam 150+ms na ten addonik jako jedyny, dobrze mu ;d |
Wiem że napewno idzie się do niego przez wyspe Island Trolli, czyli musi się znajdować na którejś z wysp Goromy.
Ferek nie został pokonany tylko na Antice tak mi się wydaje. |
http://wiki.hunted.pl/wiki/Ferumbras «- wszystko o nim
nielepiej poszukac niz bezsensownie nabijac posty ?? Przedewszystkim przeczytajcie "opis" :baby: jedno klikniecie i macie wszystko X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30. |