![]() |
Great Shield Zbobyty!!!
oto film na którym pewien brazyl z nim expi
http://uploads.tibiabr.com/files/Sashra.rec |
Faktycznie, na filmie jest pokazany Great Shield.
|
Widocznie jest starym graczem :) Widziałem z nim filmik jak expi na warlockach na tibicams był
|
skoro greath shield jest do zdobycia i thunder hammer też to może by dorzycili winged helmet:p
|
Hahaha.
Prawdopodobnie koleś zmienił ID tego shielda i zamiast niego dał great shielda. Oglądałem raz filmik polaka z rooka na którym ma spike sworda, brass armor, dwarven shield i iron helmet. Po prostu zmienil ID. Chyba każdy dobry informatyk to umie. |
Cytuj:
|
On ma tego Great shielda i juz. To nie zaden fake i nic nadzwyczajnego. Poprostu na antice czy novie zdarzaja sie takie rary jezus nie robcie z tego jakiejs sensacji.
|
Z tego co sie orientuje, Sashra ma tego Great shielda z czasow, kiedy jeszcze byl do zdobycia.
|
Kilka lat temu great shieldy wypadaly z demonow wiec ich zlootowanie nie bylo niczym nadzwyczajnym.
|
a może wylotował z orshabaala :)
|
Tak jak było już powiedziane, Great Shield na Antice to NIC nadzwyczajnego... Sashra kupiła go od kogoś kto grał wcześniej, kiedy one wypadały bodajże z demonów. NIE RóBCIE WIęC SENSACJI!
Btw. Sashra jest ze Szwecji :) Pozdrawiam |
@up być może ale na forum tibiabr było że on brazyl ;]
|
A może jest kilku ownerów? :<
|
Mój kumpel z novej (Nick:Lisi) powiedział mi tak bo sie go o to zapytałem , że Undead~ wylootowal to z Orshabaala i sprzedał własnie tej osobie za bagatela 3kk czyli 3 miliony gp. I zapytałem sie czy duzo osub ma tego Shielda powiedział ze zna jeszcze 2 osoby : Po i Faraonek (Wiele osub niezna a wiec ... :P) . A więc pare osub juz ma :cup: . Ten Shield kiedyś można było wylootowac z Demona. I jeszcze 1 na novej i na isarze bodajże wylootowano Dragon scale legs (Z Demodrasa) napisałem to zeby bylo miej pracy dla adminów czyli żeby ludzie nie muwili KTOS WYLOOTWAL DSL!!!11 .
Edit: Echs :P te moje błęndy :< |
@up
:O 3mil gp :O BTW Jak już edytowałeś ,żeby poprawić błędy, to poprawiaj wszystkie ;) |
Cytuj:
Super a byly smoki w tej bajce? kolejny temat typu "A ja slyszalem, A ja widzialem" |
Ja slyszałem, że Bubble ma Great Shielda bo dawno temu z DL leciał ale nie wiem czy to prawda :)
|
jaki LOL DRagon Scale legs....tAAAA weź bo uwierze.... długo grałeś na OTsie ???
|
Cytuj:
Wiem ze sa błendy ale niehce mi sie poprawiac wkoncu sa wakacje :P ;) Cytuj:
|
Cytuj:
bubble to se może mieć wszystko, jest chyba jednym z najstarszych graczy którzy ciągle grają tym samym charem :) pozatym apropo bajek to kiedyś słyszałem że bubble jest żoną dyrektora cipsoftu i on jej każe grać bez przerwy i daje jej itemy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Up ileś.
Mówisz, że Undead "wie" o DSL ok pogadam dziś z nim może i się okaże czy to co mówisz jest true or not. |
Bubble jest żoną GM'a i to nawet chyba tylko tibijską:p .Aco to dsl z demodrasa to bardziej pasuje mi dsl z orscha chyba ze z demo lecą very niezwykle rzadko :]
|
Cytuj:
Jak widzie taki post to che mi się tlyko nawalać głową o ściane... Co z tego że ona jest żoną w tibia albo nawet poza tibią? Gm nie może robić przedmiotów dla graczy, ipsoft może to bez problemu sprawdzić, przedmioty skasować gracz zbanować a gma wyjebać... |
Cytuj:
Niee z demona, z dla :) |
Cytuj:
Down@ Tak czy inaczej bylo by napewno glosno o wylotowaniu dsli na novie watpie ze jak juz powiedzili to kilku osoba to dali by rade zatrzymac taki lot w tajemnicy zwlaszcza ze na novie roi sie od graczy z Ilawy i okolic |
@up
Czy ja wspominalem cos ze Undead~ma dsl ... NIE ... DSl ma jakis pallek ale niewiem bo teraz jest wojna i nie obhodzi mnie kto ma dsl tylko narazie wojna... jak sie skonczy to napisze wywiad etc. i bende mugl pokazac kilku powtarzam "kilku" osoba na trade czyli adminą . Wiem ze sa blendy ale jak wspomnialem up ...:P i nie denerwujcie sie tak |
Cytuj:
Wiem ze sa blendy i przepraszam za to :< . |
Tez jestem z Iławy :P. Se.. coś tam napisałeś, że Undead można się spytać, a to żaden problem bo jeżeli on o nich wie to wie również grono ludzi z Iławy grających na Novie wystarczy tu sms lub tam na gg i wszystko jasne :D.
|
Cytuj:
Zobaczymy co ci powie :P bez urazy dla ciebie :P |
wogóle niepotrzebnie rozpatrujecie temat DSL bo jeśli ktoś je ma to jest to oczywiste że z antici albo z novej, a kto ma i tak sie nie dowiecie bo ta osoba na pewno nie ujawi sie z tym publicznie ;]
apropo lvli jakie mogą mieć dsla to mogą być nawet 30 np. na antice gdyż jest tam wiele osób które od 5 lat mają ~35 lvl pozatym nie piszcie już o tym kim jest bubble bo to głupie:p |
OTS albo prawda...
|
że niby co ots że są tam 35 lvle mające 5 lat :] czy co
|
Ja widziałem na tibiacam juz conajmniej 3 osoby z g-shieldami w tym jeden miał g-helmet. Po prostu kiedyś te itemy były do zdobycia(i są podobno nadal;)
|
Great Shield
Ludzie GS leci z Osha , a Dsl mial kiedys pewien koles ale wyzucil do wody:( ale zapewne z czegos leci << mozliwe ze z demontrasa>>
|
@up
A jakieś dowody? ;s |
Cytuj:
Btw. co to demontras xD |
@up dls byly kiedys bardzo dawno ale gracz który konczyl gre wywalij je do wody -.- wiec jak nie wiesz to sie nieudzielaj
|
@up
Wiem, wiem tez kiedys o tym slyszalem, a raczej przeczytalem na forum pewnie tak jak i ty ;] Tylko skad wiesz ze to prawda ;> ? |
dostal je od gma za zaslugi czy cos i kazdy o tym wie omg :|
|
Ciekawe to z tym great shieldem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49. |