Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Great Shield Zbobyty!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90802)

Pirate Cutthroats 21-08-2006 15:50

Great Shield Zbobyty!!!

oto film na którym pewien brazyl z nim expi
http://uploads.tibiabr.com/files/Sashra.rec

Thero 21-08-2006 16:01

Faktycznie, na filmie jest pokazany Great Shield.

Boski Rzeznik 21-08-2006 16:05

Widocznie jest starym graczem :) Widziałem z nim filmik jak expi na warlockach na tibicams był

Pirate Cutthroats 21-08-2006 16:10

skoro greath shield jest do zdobycia i thunder hammer też to może by dorzycili winged helmet:p

Drzamich 21-08-2006 16:15

Hahaha.
Prawdopodobnie koleś zmienił ID tego shielda i zamiast niego dał great shielda.
Oglądałem raz filmik polaka z rooka na którym ma spike sworda, brass armor, dwarven shield i iron helmet.
Po prostu zmienil ID.
Chyba każdy dobry informatyk to umie.

Dragu 21-08-2006 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drzamich (Post 946967)
Hahaha.
Prawdopodobnie koleś zmienił ID tego shielda i zamiast niego dał great shielda.
Oglądałem raz filmik polaka z rooka na którym ma spike sworda, brass armor, dwarven shield i iron helmet.
Po prostu zmienil ID.
Chyba każdy dobry informatyk to umie.

nauczcie sie wreszcie ze zeby widac item ze zmienionym wygladem TO TY MUSISZ ZMINIC ID W SWYCH PLIKACH

Rybzor 21-08-2006 16:27

On ma tego Great shielda i juz. To nie zaden fake i nic nadzwyczajnego. Poprostu na antice czy novie zdarzaja sie takie rary jezus nie robcie z tego jakiejs sensacji.

Shinjix 21-08-2006 16:30

Z tego co sie orientuje, Sashra ma tego Great shielda z czasow, kiedy jeszcze byl do zdobycia.

móc 21-08-2006 16:34

Kilka lat temu great shieldy wypadaly z demonow wiec ich zlootowanie nie bylo niczym nadzwyczajnym.

Pirate Cutthroats 22-08-2006 09:03

a może wylotował z orshabaala :)

Grocix 22-08-2006 09:37

Tak jak było już powiedziane, Great Shield na Antice to NIC nadzwyczajnego... Sashra kupiła go od kogoś kto grał wcześniej, kiedy one wypadały bodajże z demonów. NIE RóBCIE WIęC SENSACJI!

Btw.
Sashra jest ze Szwecji :)

Pozdrawiam

Pirate Cutthroats 22-08-2006 09:44

@up być może ale na forum tibiabr było że on brazyl ;]

ripper 22-08-2006 21:12

A może jest kilku ownerów? :<

Segalczuk 22-08-2006 21:31

Mój kumpel z novej (Nick:Lisi) powiedział mi tak bo sie go o to zapytałem , że Undead~ wylootowal to z Orshabaala i sprzedał własnie tej osobie za bagatela 3kk czyli 3 miliony gp. I zapytałem sie czy duzo osub ma tego Shielda powiedział ze zna jeszcze 2 osoby : Po i Faraonek (Wiele osub niezna a wiec ... :P) . A więc pare osub juz ma :cup: . Ten Shield kiedyś można było wylootowac z Demona. I jeszcze 1 na novej i na isarze bodajże wylootowano Dragon scale legs (Z Demodrasa) napisałem to zeby bylo miej pracy dla adminów czyli żeby ludzie nie muwili KTOS WYLOOTWAL DSL!!!11 .

Edit: Echs :P te moje błęndy :<

Rodzynek 22-08-2006 21:39

@up
:O 3mil gp :O
BTW
Jak już edytowałeś ,żeby poprawić błędy, to poprawiaj wszystkie ;)

Asthan 22-08-2006 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Segalczuk (Post 949020)
I jeszcze 1 na novej i na isarze bodajże wylootowano Dragon scale legs (Z Demodrasa) napisałem to zeby bylo miej pracy dla adminów czyli żeby ludzie nie muwili KTOS WYLOOTWAL DSL!!!11 .

Edit: Echs :P te moje błęndy :<

Super a byly smoki w tej bajce?
kolejny temat typu
"A ja slyszalem, A ja widzialem"

Umcik 22-08-2006 22:11

Ja slyszałem, że Bubble ma Great Shielda bo dawno temu z DL leciał ale nie wiem czy to prawda :)

Kuldan Azielmak 22-08-2006 22:30

jaki LOL DRagon Scale legs....tAAAA weź bo uwierze.... długo grałeś na OTsie ???

Segalczuk 22-08-2006 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gladiatr (Post 949085)
Super a byly smoki w tej bajce?
kolejny temat typu
"A ja slyszalem, A ja widzialem"

Jeśli hcesz to MSG do lisi i ci to powie a jak dalej nie bendziesz wierzyl to do Po lub Faraonka a jesli nadal nie bendziesz wierzył to do undeada ale pewnie expi i daje all ignora a jesli nie wierzysz z dsl to jush twoja bajka :D (wiem ze tam te itemy sa bo gralem i troszku nadal gram postacia Achilless brat lisi >.<) .
Wiem ze sa błendy ale niehce mi sie poprawiac wkoncu sa wakacje :P ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuldan Azielmak (Post 949129)
jaki LOL DRagon Scale legs....tAAAA weź bo uwierze.... długo grałeś na OTsie ???

W ogule :D Wiem ze to trudno uwierzyc ze DSl z Demodrasa ale ... dsm jest koloru zielonego czyli luski draga a dsl jest tez takiego koloru i tez z lusek draga a w tibia 7.8 najlepszym z rodu dragonów jest Demodras jesli sie nie myle ... a sie nie myle... A jesli nie wierzycie mi to nie wierzcie nikogo tu nie staram przekonac n/c .

Pirate Cutthroats 23-08-2006 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Umcik (Post 949098)
Ja slyszałem, że Bubble ma Great Shielda bo dawno temu z DL leciał ale nie wiem czy to prawda :)

bubble to se może mieć wszystko, jest chyba jednym z najstarszych graczy którzy ciągle grają tym samym charem :)

pozatym apropo bajek to kiedyś słyszałem że bubble jest żoną dyrektora cipsoftu i on jej każe grać bez przerwy i daje jej itemy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

DDoS 23-08-2006 11:23

Up ileś.

Mówisz, że Undead "wie" o DSL ok pogadam dziś z nim może i się okaże czy to co mówisz jest true or not.

wildzia pyta 23-08-2006 11:31

Bubble jest żoną GM'a i to nawet chyba tylko tibijską:p .Aco to dsl z demodrasa to bardziej pasuje mi dsl z orscha chyba ze z demo lecą very niezwykle rzadko :]

Arathorn 23-08-2006 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wildzia pyta (Post 949728)
Bubble jest żoną GM'a i to nawet chyba tylko tibijską:p .Aco to dsl z demodrasa to bardziej pasuje mi dsl z orscha chyba ze z demo lecą very niezwykle rzadko :]

Jak widzie taki post to che mi się tlyko nawalać głową o ściane...
Co z tego że ona jest żoną w tibia albo nawet poza tibią? Gm nie może robić przedmiotów dla graczy, ipsoft może to bez problemu sprawdzić, przedmioty skasować gracz zbanować a gma wyjebać...

Neo_pl 23-08-2006 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez móc (Post 947000)
Kilka lat temu great shieldy wypadaly z demonow wiec ich zlootowanie nie bylo niczym nadzwyczajnym.

Niee z demona, z dla :)

Asthan 23-08-2006 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czuk85 (Post 949706)
Up ileś.

Mówisz, że Undead "wie" o DSL ok pogadam dziś z nim może i się okaże czy to co mówisz jest true or not.

Niejest Undead jest z Iławy jakby mial dsl to zapewniam ze wiekszosc ludzi grajacych w tibie z mojej okolicy by to wiedziala

Down@
Tak czy inaczej bylo by napewno glosno o wylotowaniu dsli na novie watpie ze jak juz powiedzili to kilku osoba to dali by rade zatrzymac taki lot w tajemnicy zwlaszcza ze na novie roi sie od graczy z Ilawy i okolic

Segalczuk 23-08-2006 13:55

@up
Czy ja wspominalem cos ze Undead~ma dsl ... NIE ... DSl ma jakis pallek ale niewiem bo teraz jest wojna i nie obhodzi mnie kto ma dsl tylko narazie wojna... jak sie skonczy to napisze wywiad etc. i bende mugl pokazac kilku powtarzam "kilku" osoba na trade czyli adminą .
Wiem ze sa blendy ale jak wspomnialem up ...:P i nie denerwujcie sie tak

Segalczuk 23-08-2006 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gladiatr (Post 950007)
Niejest Undead jest z Iławy jakby mial dsl to zapewniam ze wiekszosc ludzi grajacych w tibie z mojej okolicy by to wiedziala

Down@
Tak czy inaczej bylo by napewno glosno o wylotowaniu dsli na novie watpie ze jak juz powiedzili to kilku osoba to dali by rade zatrzymac taki lot w tajemnicy zwlaszcza ze na novie roi sie od graczy z Ilawy i okolic

A wiesz ze jest war i kazdy ma w dupie za przeproszeniem kto co wylootowal ? muwilem jak war sie zkonczy to ten admin co napisal ze nie wierzy pokaze mu na trade ta osoba co ma ... .I wcale nie jest glosno ... great shielda dawno ma ta juz osoba bo kiedy byl orsh przypomnijsce se a dopiero po tylu dniach jest grono nie licznych co sie dowiedzieli ... .
Wiem ze sa blendy i przepraszam za to :< .

DDoS 23-08-2006 14:21

Tez jestem z Iławy :P. Se.. coś tam napisałeś, że Undead można się spytać, a to żaden problem bo jeżeli on o nich wie to wie również grono ludzi z Iławy grających na Novie wystarczy tu sms lub tam na gg i wszystko jasne :D.

Segalczuk 23-08-2006 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czuk85 (Post 950064)
Tez jestem z Iławy :P. Se.. coś tam napisałeś, że Undead można się spytać, a to żaden problem bo jeżeli on o nich wie to wie również grono ludzi z Iławy grających na Novie wystarczy tu sms lub tam na gg i wszystko jasne :D.

Spytac mozesz owszem ale zrub 2 wersje 1. zapytaj sie sam czy je DSL zapewne powie nie a 2 wersja to ta 2.Zapytaj czy jest DSl i powiedz ze masz info od lisi i achilless'a .
Zobaczymy co ci powie :P bez urazy dla ciebie :P

Pirate Cutthroats 23-08-2006 15:32

wogóle niepotrzebnie rozpatrujecie temat DSL bo jeśli ktoś je ma to jest to oczywiste że z antici albo z novej, a kto ma i tak sie nie dowiecie bo ta osoba na pewno nie ujawi sie z tym publicznie ;]
apropo lvli jakie mogą mieć dsla to mogą być nawet 30 np. na antice gdyż jest tam wiele osób które od 5 lat mają ~35 lvl

pozatym nie piszcie już o tym kim jest bubble bo to głupie:p

Celoz 23-08-2006 15:49

OTS albo prawda...

Pirate Cutthroats 23-08-2006 15:50

że niby co ots że są tam 35 lvle mające 5 lat :] czy co

RieL 23-08-2006 23:33

Ja widziałem na tibiacam juz conajmniej 3 osoby z g-shieldami w tym jeden miał g-helmet. Po prostu kiedyś te itemy były do zdobycia(i są podobno nadal;)

Caelhan 25-08-2006 21:00

Great Shield

Ludzie GS leci z Osha , a Dsl mial kiedys pewien koles ale wyzucil do wody:( ale zapewne z czegos leci << mozliwe ze z demontrasa>>

ripper 25-08-2006 23:12

@up
A jakieś dowody? ;s

Bass 25-08-2006 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caelhan (Post 954930)
Ludzie GS leci z Osha , a Dsl mial kiedys pewien koles ale wyzucil do wody:( ale zapewne z czegos leci << mozliwe ze z demontrasa>>

Taaa ? A skad o tym wiesz ;> ? Pewnie byles przy tym jak dsl lecialy do wody ;>

Btw. co to demontras xD

carlos_pl 25-08-2006 23:59

@up dls byly kiedys bardzo dawno ale gracz który konczyl gre wywalij je do wody -.- wiec jak nie wiesz to sie nieudzielaj

Bass 26-08-2006 00:37

@up

Wiem, wiem tez kiedys o tym slyszalem, a raczej przeczytalem na forum pewnie tak jak i ty ;] Tylko skad wiesz ze to prawda ;> ?

Smichael 26-08-2006 08:52

dostal je od gma za zaslugi czy cos i kazdy o tym wie omg :|

Vanerix 26-08-2006 11:26

Ciekawe to z tym great shieldem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49.