![]() |
[8.0] Ferumbras.
Tutuł mowi sam za siebie... Poprostu zobacz to!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11001 Bebi~ |
Troche lame organizacje mieli :|
a ten newb co zamiast włazic do tp zblokował Carle az jej sie mana skonczyla... Zenada poprostu, jestem ciekawe jak kof dal rade wyjsc z tamtąd cało jak tam okolo 12 demonów bylo |
eh gdybym to zobaczyl nie wiedzialbym co robic.. caly ekran w demonach xD
Jestem pelen podziwu dla tego 205 najta ze udalo mu sie uciec a byl na drugin koncu "areny" xd |
OMG, jaka rzeznia:D... Nie wydaje mi sie, zeby ktos go szybko pokonal... Chyba zeby umiescili najlepszych graczy na 1 servie (czyt. EO, Taifun~, Gugo)... A loot musi byc boski.
|
Przynajmniej ludzie z 200 levelami mają jakieś wyzwanie ;)
|
Hmmmmmmmm, no zdaje mi się, że przez najbiższe pare tygodni/miesięcy nikt go nie pokona, chyba ze by wparowala ekipa ze 100 osob~ ;p
Nareszcie jakis konkretny Boss. |
Cytuj:
|
Po tym filmiku next team będzie bardziej przegotowany na final room B)
Coś czuje że nie będzie trzeba długo czekać na zabicie Ferumbrasa. Ciekawe co spadnie ;) |
Dajcie na rapida plx bo tibicams mi nie dziala ; /
|
!
OMFG! no no wreszczcie jest jakiś syty boss tibi :D
|
obstawiajcie jaki loot leci z tego cieniasa:
1 Magic long sword i najlepszy axe / club 2 Great shield 3 black gem?!?! 4 koszulka cipsoftu |
Cytuj:
@down: Co ja napisałem ?? B) |
dostawal po 800 sd to nawet pasek sie nie ruszyl i szybko sie leczyl
|
fajnie się będzie oglądać jak on pada a nie team
|
Last file scanned at least one scanner reported something about: Backdoor.Win32.Fraggle.Rock*****, detected by:
Scanner Malware name AntiVir - Backdoor-Server/Fraggle.20.Ins backdoor ArcaVir - Trojan.Fraggle.Rock.20 Avast- Win32:Trojan-gen. {VC} AVG Antivirus - BackDoor.Fraggle.Z BitDefender - X ClamAV - X Dr.Web - BackDoor.Fraggle.20 F-Prot Antivirus - security risk or a "backdoor" program Fortinet - W32/BackDoor.FraggleRock.20 Kaspersky Anti-Virus - Backdoor.Win32.Fraggle.Rock.20 NOD32 - Win32/Fraggle.20 Norman Virus Control - Fraggle.2_0 UNA - X VirusBuster - X VBA32 - Backdoor.Win32.Fraggle.Rock.20 |
Cytuj:
|
OMG ale tam jest zadyma rozwalic go mogą chyba tylko pierwe 25 osób najlepszych na serwie, tam jest gorzej niż w rzeźni
|
mmmmm
ludzie...nawet jakby 20najlepszych osob w swiecie tibijskim tam bylo,to by nie dali mu rady...Sorcki i tak padna!!! tam jest 10demcow,ktore robia niezlego spama wiec mana pojdzie sie jeb... w pare sekund... a bez magow i druidow na pewno go nie zabija mozna wziasc ze soba 5bp stone skinow kazdy...xDprzynajmniej dluzej pozyja :P zapewne udalo by im sie uciec ale o zabiciu ferumbrasa nie ma mowy... moze gdyby nie te demony... |
To musi być team z grubo ponad 200lvl. Przydalby sie Taifun - jego ue i sd wymiata.:p
|
Moze chlopaki z Antici dadza rade. Mamy tam 400+ 100lvl w tym kilku 200 ^^.
Jak wparuje ze 100 chlopa to kto wie :P. Edit: Jato widze tak: wparuje ze 20ek 130+ lvl i zrobia taka sciane zeby nic nie moglo sie przerzucic na shooterow moze wtedy by sie udalo, palki uhaja a sorcowie spama z sd :] |
skad oni tego kofa wytrzasneli? koles wogole nie ogarnia.... nie wie dokladnie gdzie jest polnoc...
Zreszta ten team byl bez zadnego zgrania.... zamiast nawalac sdki to mysla ze wypija dwa manasy i przezyja... totalne noobostwo... by walili na maxa sdki to by moze padl ten ferumbras, a tak to tylko oni popadali... ok nerajcie sie z tego, wiem ja tam nie pojde, to jest tylko moja opinia. W tym kraju jest wolnosc slowa no nie?:0 |
Cytuj:
łatwo napisac , trudniej zrobic |
Hmm .. Na Amerze może team by zrobił :D Eo wchodzi blokuje ferumbrasa na execie + kilka demców jakiś 200 ek bloczy 4 demce sorci z sd nawalają B)
|
Uuuuuuuuuuuu......... takiej jazdy to ja jeszcze nie widzialem ;DD Chlopaki z mojego serwa poszli tam... Rzeznia na maxa.... Nikt dluuuuuugo nie rozwali tego Ferumbrasa chocby dlatego ze tam nie mozna wykorzystac rzezby terenu co zrobiono z Orshabaalem.. jest malutko miejsc i wogole... szkda tych ktorzy padli ;// A.. i chyba ten Ferumbras u nas na Eterni byl pierwszym widzianym.. nie liczac test serwa... bo wszystkie filmiki ktore byly to byly jedynie z 4 demonami w final roomie bez Ferumbrasa.. aczkolwieg byc moze byl juz gdzies tyle ze go nie nagrywano filmiku ;)
|
Cytuj:
11:53 Tavion [185]: well, ferumbras drops a new paladin weapon anyway |
Nie mam pytań... ciekawe czy go zabili... i think no xD
Super filmik ale troche nudny... |
Cytuj:
|
no ciekawi mnie ta nowa bron paladynow.. sprite jest moze uda sie nia z patyczkow wycisnac z 250+ :P
|
Cytuj:
Człowieku masz pewnie z 30 level i wymądrzasz się jakbyś był EO . Sam pokaż jaki jesteś ""boski"" . Walisz z aksa ? :P To była najlepsza paczka na eternii , pierwszy ferumbras wieć jak mogli wszystko o nim wiedzieć ?? Dobry filmik do analizy dla kolejnych teamów i pewnie się uda . Ten pomysł ze ścianą z knajtów nawet dobry , ale czy uda się stworzyć ~ 10 knajtom , taki mur , biorac pod uwage ze jednak zajmie to jakis czas a demony moga byc w roznych miejscach , pozatym demony z gfb i tak mane sorcom spala , a bez trapnięcia ferumbrasa ciezko bedzie go zabic . I do wszystkich "progejmerów" zróbcie to sami a nie się wymądrzacie . |
Cytuj:
|
Ten ferumbras dostal z sd za 800 i nawet hp mu się nie ruszylo, a te demony tak spamuja gfb, że nawet za ściana sorki się nie wyrobią z piciem mf. Nie wiem jak oni rozwiążą ten problem.
btw. chciałbym zobaczyć jakby to wyglądalo na Furorze, niech Fajfun zbierze team 15 największych lvl + on sam i niech sprobuja go ubić. Zamiast ubijać 2x slabszych od siebie niech sprobuje sil na ferumbrasie:] |
Fercio na zywo ;o masakra... filmik 10+
Hity po 800 z sd i nawet mu 1mm hp nie ubylo >.< rzeznik xD |
Cytuj:
|
Pwnd huheueuehe ;]
|
Cytuj:
Niestety Furrora jest dość nowym światem i zebranie ekipy dużych levelów będzie trudne . Lepiej wygląda to na starszych światach typu Lunara , Eternia , Antica , Danubia . |
Jednym slowem pwned.:p
|
pwned...
Czyli dopoki nie bedzie na Furrorze nikt go nie zabije ;) Mysle ze tam sa najbardziej zorganizowane ekipy ^.- |
nie denerwuj mnie takimi postami bo skad mozesz wiedziec jaki mam lvl ? nie mialem takiego 124 jak ty ale gram w to dlugo jakies tam lvle mialem i wiem dzo o tej grze.
Obstawiam ze pierwszy team ktory zabije go to bedzie albo aldora albo amera:d najbardziej zorganizowane grupy tam sa |
Boshe co Wy z tą Furorą ?? Wiemy wiemy Taifun jest dobry , ale sam tego nie ubije . Spójrzmy , 10 najlepszych leveli z furory Taifun 253 ms , 184 ek , 176 ms , 162 rp , 155 ek , 155 rp , 141 ek ,140 ek , 135 ek , i 133 rp .
a Teraz popatrzcie na inne swiaty , jest więcęj osób ze 150 lvl + Na Antice jest 36 osob z 150 + lvl , na Furorze ledwo 6 . Wnioski same się nasuwają co nie ? |
Cytuj:
Na Antice Ferumbrasa na pewno lala by gildia Dark Side (ta sama co weszla 1 raz na Ferumbras Tower). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |