![]() |
Jakie potwory was najczesciej zabijają>???????
Jakies potwory was najczesciej zabijaly i na jakim lvl byliscie?????????? ?(
|
Mnie najczęściej zabijał potwór zwany ogólnie PK !!!
|
re: up@
zgadzam sie. Pk to najwiekszy potwor. A jesli chodzi o potwory to duzo graczy ginie od tych lepszych potworow: Dragon Lord, Warlock, Demon itp. na pytanie nie da sie jednoznacznie odpowiedziec. |
Ee....
temat jest"boski" ale niech Ci bedzie zabijaja mnie silne potwory ...wystarczy? :rolleyes:
|
Jeszcze jak statystyki dzialaly na tibia.com to kiedys patrzylem na bilans killow:
1. Zdecydowanie PK (z kilkadziesiat razy tyle co 2 pozycja) 2. Szczury:) 3-4. Huntery, cyklopy (bardzo blisko). Z mojego wlasnego doswiadczenia to: 1. Mino magi i archery (3 razy) 2. Hunter (2 razy) Cytuj:
|
Mnie ostatnio...
... zabily 2 zlurowane potwory :P :D I 1 GS na PoH'u :( :P :D
|
Ostatnio mnie zerk zabil.
Stalem se na zamku i bilem zerka mialem jeszcze troche HP i w pewnym momecie zerk zadal mi cios za 107 chcialem sie uhnac ale w tym samym momecie wszedl jeszcze jakis typ i zamiast siebie uhnac to uhnolem tego drugiego gracza a sam poleglem. To tylko gra ale staram sie nie chodzic na potwory ktore wiem ze dwoma ciosami moga mine wyslac do swiatyni. |
Mnie ostatnio to najczęściej zabijały potworki z okolic świątyni na PoHu: GSy, DSy, skele, ghoule - ale to wszystko przez p***one kicki.
|
tesz raczej PK a nie potworki a jak zgine przez potworak to przez laga albo ciekawość :P
|
no mnie ostatnio te durne demon szkielety zabijają:D tam na(znaczy sie pod) górką gdzie cyce...blisko ab :P przez glupie lagi... :Pa gdy bylem knightem, to najczesciej zerki mnie ubijały :)
|
Mnie najczesciej zabiajaja potwory z mojej ciekawosci, bo za daleko poszedlem i mnie jakis super monster rozwalil :). Oberwalem od krasnoluda guarda, orka szamana, amazonki na 9 levelu itd. itd... Pk, to tez potwor, ktory czesto mnie zabija...
|
Mnie ostatnio zabił sprytny i udający przyjaciela potwór. Dysponuje on czarami a zwie się PK.
Serdeczne pozdro |
Mnie tez zabija potwur"PK"ale inne potwory tez z ciekawosci ide do nich:)zeby sie im przyzec jak wygladaja:):D^^np Dragon zabralem mu 100HPale on mnie dwoma szczalami:)
|
prosta odpowiedz:
najczesciej zabijaja mnei potfory ktore sa dlamnei za dobre |
Sprawdz se mój nick : Lord of Peace i Utite i bedziesz wiedział
|
Mnie zmłóciły ostatnio soldy, ale nie śmiejcie się gdyż mój lv. jest niski, w związku z tym nie poradze sobie z 4 soldami. Takto zabił mnie pewien typ zwany Pedofilską Kapustą :P pamiętam że ostatnie zdanie jakie zobaczyłem to było run here!! Quick you alive.. I oberwałem SD
|
Wszystko mnie zabija hehe!
Ja to ciekawski jestes raz se sorcem na 10 lvlu polazlem na hunterki hehe.A raz zlezlem do demonica skieletona chyba na 12 lvlcu.Najczesciej mnie PK zabijali i to mnie bardzo boli.
|
ech....
to ja moge byc oryginalny :)) mnie jeszcze zeden z tych przebrzydlych PK nie dorwal a najczesciej co mnie zabija?? hmmm.... kazda z moich postaci zginolem tylko raz Yogi the Necromancer zginol od ognia [POTFORNY zywiol :D ] Yogi the Wizard padl od elfa arkanisty [mialem wtedy 20lvl i odkrywalem nowe tereny] |
Hmm najwiecej razy padlem od snake :p ten ochydny potforek 2x wykorzystal moj stan afk podczas traina =] tak to raz od Demona ;p
|
Sesefem jak gralem to on ginol srednio 3 razy na tydzien bo byl od poznawania mapy, wszytko mnie zabijalo, BH, Dragonik, Elfy, i PK nigdy odziwo od mumi nie padlem a chodzilem na nie dosc czesto.
A treaz 2 charem zginowlem 2 razy od Pk -Dederobe -Panumedo |
Ja najcześciej gine do potworka o imieniu "lag" i "pk" może kogoś też zabili?
|
Aaach... Moja pierwsza postać, rycerz, zginęła trzy razy z rąk pk (a jest teraz za 25 lev). Druga postać, paladyn (24 lev) dość często ginął w okolicach 23-24 levelu zabijany przez mino magów, mino guardów, cycki, archera... Ale to wszystko z powodu lagów i nieuwagi (raz, co nagle mnie dwa mino magi walnęły tymi bombkami ognistymi, potem ef, potem jeszcze raz bombka, strzal z belta archera i kurcze nawet nie zdążyłem uhnąć się :/)
|
To ja jak kazdy:
1) PK - chyba nic nowego :D 2) Zerk - okolo 7-8 razy 3) Hunter - z 2 bedzie :> |
Co to jest zerk??
A na temat to ze trzy PK.:(:( A przez lagi to mnie mino archy (2), ork i jakich behender. wcześniej to mialem szcescie: 1. na rooku poszedlem do minosow i zostalo 20 HP 2. tesh na rooku prawie zginąłem od poisnedów (10HP). |
oczywiście pk to jeden z najwiekszych potworów jakie widziałem i straszne pospolity do tego a zginołem też zabity przez huntera
|
Cóż...kto mnie zabił???
1. Hunter 1x 2. PK 6x Nic dodać nic ująć! poza 14 lvl wyleźć nie mogę...a z rook'a przyszedłem na 12....lol na maxa i kupie sobie postać na 30 lvl do bicia PK a tą będę grał:D pozdrawiam |
Cytuj:
|
Najczesciej padalem od GS'a. Chyba 3x
|
Mi 4x archer zafundowal wycieczke do swiatyni ( teraz sie nie daje)
|
Mój druid zginął z 3 razy na rooku (orc, fire, rat) i na mainie na początku z 5 (ghoul, ghoul, fire, minoarcher, PK taki wredy, gada ze mną na misiach i nagle wali i patrze a za chwilę patrz mój podpis).
|
ds tylko praktycznie... one sa okropne niby taki kochany potworek ale jak przypi... to sie plakac chce
|
mnie tak:
3x Hunter 1x Slime 8x PK 1x Rat (nie śmiać sie :)) ) a asysty zaliczył potwór o imieniu LAG |
Mnie najczesciej zabijaly gs z poh a ostatnio zerki z orc fortres........ale jest dobrze.Najgorszy potwor jaki moze zabic to PK-->tak juz zostalo to stwierdzone.
|
tak, największy potwór ogólnie zwany PK zwykle strzelający z łuku.
pozdrawiam :D |
Ja mam 80 lv knighta, a mam na tibia.com napisane że przez szczurka padłem, na 80 lvlku. Bo wchodze i bije mnie 8 ratków(chce shielda świczyć). Jestem afk, a qmpel mnie do bordowego zjechał(a ja nic na sobie) i mnie te ratki zabiły. Wyobrażacie sobie co to za poruta, na 80 lvl killed by rat???XD
|
moje dwa z trzech zgonow byly spowodowane padem lacza...
mozna sie wkurzyc :/ |
A palem też padłem, jak mi łącze padło, ale szkoda że przez orca warriora, bo tam też zerk był.
|
PK...
MNie najczęściej taki wredny potwór który ma na imię "PK". zabił mnie jakies 6 razy a tak poza PK to
-hunter 2x -dragon 1x |
Najczesciej rozne rodzaje orkow. Walcze z jednym, dostaje laga, chwila zwiechy i jest juz ok, patrze, a na okolo 6-7 kumpli orka bo ten co go lałem to miał mało życia i zaczął uciekać a ja w tym czasie miałem laga :)
|
mnie wczoraj jak trenowalem afk to jakis PK zabil X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |