![]() |
Paladyn czy Druid?
Witam, mam taki problem. Mam 31 elder druida z 40 mlv i 9 palka z 30 distem :P Mam pacca jeszce na 68 dni. Problem polega na tym ze ten druid ma bardzo zjechany nick tj. Worrior of Carlin a palek ma fajny Xermone. Co wy o tym sądzicie? Grac tym elderem? z takim zjechanym nickiem czy rozpoczać granie palkiem ?! Za wszystkie odp dzięki
Pozdro! |
A najlepszy druid w tibii (212 lvl) ma jeszcze bardziej glupi nick od twojego: Mateusz Dragon Wielki, a mimo to nie przejmuje sie tym.
Oczywiscie druidem graj. |
Cytuj:
edit. @up Szybszy :P |
A ja najwolniejszy ;'(.
Graj druidem! A Xermone to głupi nick. |
Cytuj:
Napisales swojego posta 9 minut po mnie (na pewno przez 9 minut posta nie pisales :p ), a na dodatek jeszcze nawet nie pisze ze zostal zedytowany :D Rozumiem, ze chciales napisac to samo co ja, ale mogles o tym od razu mowic. :) |
czlowieku nie pzejmuj sie nikiem postaci wazne ze to niezla postac it o sie pzedefszstkim liczy a palkie tez troche graj bo to fjana profesja;) B)
|
hehe graj druidem jesli masz juz taki lvl i mlvl. glupie nicki to np. splesniala kanapka, zasrana pieluszka, kotlet schabowy :D:D ale jak masz ten swoj to przy tych name'ach jest po prostu zajebisty. na wysokim lvlu nie beda patrzec na nick tylko bede sie podlizywali bo bedziesz "pro" :D:D
|
Moim zdaniem druid jest lepszy od palladyna , a nickiem sie nie przejmuj bo na to malo kto patrzy .. tak mysle :p :p :p
|
graj druidem, popros jakiegos tutora zeby cie zraportowal (name not describing person) i po sprawie...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Warrior Carlin = Wojownik Carlin Warrior of Carlin = Wojownik Carlinu |
Cytuj:
I nie zrozumiałeś mnie. Chodziło mi o taką odmianę nazwy miasta, a nie o imię wojownika. Tzn. wg mnie nie odmienia się, i we wszystkich przypadkach jest Carlin. Dla jasności, załóżmy, że chodziło mi o 'Wojownik (miasta) Carlin'. |
@up
Doskonale cie zrozumialem i wedlug mnie sie odmienia. |
Cytuj:
Cóż, Miodkiem nie jestem, ale będę się trzymał mojej wersji ^^ |
;) Graj Drutem ;) Potem Pallkiem jak pacc ci sie skonczy !!
|
Cytuj:
@topic oczywiscie graj druidem, grajac teraz palem zmarnujesz tylko reszte pacc'a ,a druidem w pełni go wykorzystasz (te wszystkie spelle itd) ale ogólnie palladyn to ciekawsza profesja, ale trzeba poświęcic jej wiele czasu ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do nickow to tak naprawde nie maja one najmniejszego znaczenia, liczy sie tylko to jak grasz. Przyklad: Mateusz Dragon Wielki. Spojrzcie na nick i ocencie, a pozniej spojrzcie na poziom w tibii i ocencie. Jak widac to dwie calkiem rozne sprawy. :P |
jak ci sie podoba ten nick na drucie to graj drutem co stego ze komus sie on niepodoba ale np tobie sie podoba ty nim grasz a ne ktos inny .. ja tesz mam gupia ksywe 27lev ale gram bo mi sie podoba ..
|
Graj czym ci wygodniej. Nie przejmuj się nickiem, jest całkiem normalny i orginalny.W końcu postać ma być silna a nie mieć super nick i być do dpupy...xD
|
heh
nie przejmuj sie ja mam sorka na 30 lvlz normalnym nickiem ale mam jeszcze palka i nim zaczne grać. A jaki ma nick? Zasysacz Pasztetu
|
Nie przejmuj się nickiem (perzecie za nick to chyba raczej cię nie zhanutją), a ja miałem np. Ufolnator, Lord Widelec... (ale chyba konto jest na hacku, gdyż za bardzo nie chce się włączyć), a jeżeli chodzi o Xerone, to według mnie, to to jest nick bardziej żeński.
|
Druidem l-.-l hmm widziałem gorsze nicki :evul: ja naprzydkład miałem nick : Po co mi nic zapomniałem "k" na koncu nic ale i tak po 2 dniach grania dostałem name locka -.-
|
Glupie nicki w grach online sa trendy ostatnio ;)
|
sorcerer
Elo elo...moim zdaniem nie graj druidem ani palem tylko wez sorca ;] Juz mowie dlaczego-Druid na 33+ przy sorcu odpada gdyz z tempest roda bijesz w zwarciu co znacznie zwieksza koszty expienia...Wiem wiem ktos teraz mi wyskoczy z tekstem ze druid ma "Uhy" :baby: i ze ma z tego kase ^^ powodzenia w robieniu "uhow" expiac a pozniej sprzedawac (nie mowie o expie na nudnych rotach z melee)Dla zysku ktory zejdzie na ihy/manaski na guardy gdyz bedziesz je bil w zwarciu lol :P sorcem smigasz i jak masz troche pojecia o grze i nie masz lagow to leczysz sie tylko gdy z drugiej strony cie zajdzie ;] hmmm...teraz palek-tracisz pacc na skillowanie i pacc za wiele mu nie daje doskonale moze poexpic na guardach dla facc od okolo 20 lvl a wczesniej hmm...moze cyce na pohu?
______________________________ Besztajcie mnie Blx :] |
nie chce zakladac new topicu wiec napisze tu:
Moj nick jest glupszy...tzn Rekin Lord Vader a o zmianie postaci nie ma mowy bo to 60ek...z dobrymi skillami wiec czy moge liczyc na name locka za posiadanie w nicku Lord Vader czyli bohatera jednego z filmow??Zalezy mi na tym baaaardzo :D<nie smiejcie sie pierwsza postac xD> |
Cytuj:
|
Graj druidem co tam nick ja mam np. Ziomek Zabijaka Trolli xD i jak ktos muwie ze zjechany nick to sie poprostu smieje i nie przejmuje ^^
iles tam razy up@ elo ziomek z elbląga! |
Wylacz sobie wyswietlanie imion albo poszukaj takiego ylegal programu do zmiany swojego nicku tylko dla ciebie-mozesz sobie grac i Xadamem i inni beda cie widzieli jako "Wojciecha Malego Evul Pobromce Malpiszonow". Zawsze jest rozwiazanie aby wybrac sobie lepsza postac-jak jest hunted to wyplacic repatriacje, jak miala haka to kupic eq z allegro, jak a glopi nick to mozna nawet wmowic, ze to w jezyku mieszkancow Demokratycznej Republiki Kongo albo Burki na Faso (jak sie to pisze?) czy tez narzeczu plemiona Ksioank-Su z poludniowej Korei Polnocnej znaczy "Kutas zbierajacy zableczniki z placka wyprodukowanego w Chinach " i dostac name lock.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up blahahaha niezly pomysl, musze sprobwoac na noobcharze xD, a jak zareportowac zle imie? normalnie ctrl + r?
|
Cytuj:
|
tibia=narkotyk wtedy i tylko wtedy kiedy grasz knightem
|
Cytuj:
|
skillujesz => jestes uzalezniony
Dlaczego? Bo skillowanie to nuda. Swiadome skazywanie siebie na nude to uzaleznienie. |
Cytuj:
|
Grajac knightem zawsze jestes skazany na jakas odchylke od normy. Masz do wyboru albo byc uzaleznionym od tibii albo byc cheaterem. Co wybierasz?
|
Cytuj:
Druga sprawa: Co brac za norme? Taifuna albo Tetra? Moze innego PG zapominajacego o zyciu, bo musi byc lepszy? Skilowac nie musze a grac tez nie musze-zdecydowalem sie na knighta dlugo przed wprowadzeniem tych wszystkich zmian i nie ma sensu sprzedawac dorobku mojej pracy aby kupic sobie na aukcji sorca-dlatego teraz sobie powolutku gram druidem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |