![]() |
frodo ha'nocri pwned
Dzisiaj Frodo Ha'Nocri pwned od Ha'Nocri za wielka zbrodnie : nie chcial wejsc na elektrownie(znajduje sie przy ulicy wiejskiej w b-stok ^^). tutaj macie filmik
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/11046 good loot ( NIE ZDRADZAC!) comment plx |
Chciałeś i dosatłeś : ). Gratz loota.
18:25 Zates Ha'Nocri [52]: on wlasnie 18:25 Zates Ha'Nocri [52]: wpadl na chickeny 18:25 Zates Ha'Nocri [52]: robic soule |
A coz takiego bylo na tej eletrowni? ;p moze wpadla wam pilka hehehe :D
|
Poprostu chamskie.
|
Buahhaah niedługo bedziecie sie zabijali za to że ołówka nie chciał dać albo 10gr nie pożyczył... xd
Btw. Ile masz lat? może cie spotkam i z hunce na rl? |
Bez komentarza.
Zabijac kumpli z rl'a ... o qrwa trza byc glupkiem... , na kyrze cie zhunce z tetrem :> |
Jestes kompletnym ciulem.Nie mam pytan do takich ludzi.Gdybym nie byl facc i retired i spotkal Cie ze skullem to masz deada za takie cos.Jestes zdrowo pojebany : " bo walnal focha i nie chcial wejsc na elektrownie" taki cwany jestes? To sam wejdz.
|
Chciałbym mieć takiego kumpla jak ty... żal.pl
|
Ale koles....... rl kolege za focha.... No cookies - no rispektB)
|
Zates Ha'Nocri, no to teraz uwazaj na siebie, bo cie zabije
@Edit http://www.rogepost.com/dn/m71e/Hihi.rec A masz! zły czlowieku. |
Cytuj:
kumpel ma 100~~~lvl na kyrze, pogadam z nim zeby cie(mala poniewaz nie mam do ciebie szacunku nedzo) uku*wil!! ZAL.BR chetnie bym tez z toba na rl pogadal smarku |
Cytuj:
Pozdro dla wszystkich porzadnych kyryjczykow xD sam tam gram :P |
Omg koles jestes chory psychicznie zeby zabic kolege z rl -.- Za takie cos jak by mi kolega zrobil to bym go za jaja powiesil :P Nie za to ze zalezy mi na tibi ale za to jakim jestes wielkim kumplem -.-X( -.-
|
@obrońcy ucisnionych
Lol i czego chcecie od niego -,-? Szybka kasa poprostu =]
|
Omg co za zjeb
Omg ty gosciu to ladnie pojebany jestes, kurwa z kim ja gadam ja jebe za to ze gosciu nie chcial wejsc na elektrownie go zajebales ? to ty kurwa jestes pojeb. cwaniak pierdolony. A tak to podjarany jestes ?? chciales b robe i masz b robe wiec idz i se zwal pojebie. specjalnie dla ciebie powiem wszystkim jaki loot :
LOOT: BLUE ROBE, VOLCANIC ROD, JAKIES MANASY I SMIECI. |
Panowie, ale o co sie tutaj tak naprawde klucic ? :) Nie wiecie, ze teraz na komunie jest Neostrada (nie obrazajac normalnych uzytkownikow) i 10-latki graja w tibie.
|
po 1 jestes idiota bo...
zabiles kumpla rl... po 2 00:48 Zates Ha'Nocri [52]: b robe dajesz ? ( czeba byc naprawde nie spelnym rozumu tak pisac do kumpla rl) 00:48 Zates Ha'Nocri [52]: albo lezysz po 3 a gdyby tak wszedl na ta elektrownie i spadl tez by potem od niego sempil...? Ja tez bym nie wszedl na elektrownie po huj go namawiales jak nie chcial... Cytuj:
|
Cytuj:
|
i sprawiedliwości stało się zadość ^^
|
No gratz dla player killer... należało mu się :}
ps. szczerze mówiąc lepiej dałbyś sobie rade bez tego pala (moim zdaniem tylko przeszkadzał). |
noob-.-
no coz Herineey towje pvp jest zalosne-.- NIe dosc ze poszedles z jakims kumplem to jescze sam biles 2x mniejszy lvl. Nawet niewiesz co zrobiles;/ Myslisz ze ta elektrownia to byl prawdziwy powod? Zebys znal cala sytuacje to sam bys zabil froda kilka razy. No coz zapewniam cie ze wcale mu nie pomogles, a po calym zdarzeniu ten koles przepraszal i dobrze wiedzial ze ten dead to byla jego wina i to nie dlatego zo podpadl na RL tylko dlatego co robil w grze. Mam nadzieje ze tego pozalujesz (jestem tego prawie pewien). Jescze raz gz pvp ( 3ue jak dobrze policzylem- czy ty wogle wiesz do czego ten czar sluzy!?) no i oczywiscie gz eq, wprawdzie masz rsa ale jak taki kozak jestes to zalozyl bys cos bardziej przyzwoitego
|
Ladna akcja i dobre blokowanie :p tylko dzieki temu nie dobiegl do dp. Gz
@up a po co sorcowi cos przyzwoitego? =.= to co mial na sobie wystarczy nawet bez rsa... |
buahah zates juz tam se hunty robi a tak niedawno spier_dolil z danery xD a i wszystki chlopaki z kleosina czekają na twoją przeprowadzkę do nas. Za wszstkie haki sciemy zabicia kumpli masz nu poprostu przesrane a szczegulnie od ~~Nugivo~~ bendziesz mial przejeb
|
:d
Cytuj:
Hehhehe i bardzo dobrze xD teraz bedzie wiedzial jak sie postepuje z kolegami z RL :) |
to nie zates haknal nugivo tylko ja:P Wkurzylem sie bo na tej postaci byly same gowna ktore porozrzucalismy w dp. Rusz go to sie nie pozbierasz-.-
PS chcesz moj adres? i tak dobrze wiesz kim jestem widziales mnie tego pamietnego dnia;] |
hahahaha
hahaha padlem i good. padlem przez to bo nie mialem hotkeyow jak herineey widzialem jak sie manasowal a ja niestety nie korzystam z tzw. wprowadzonych tera botow (hotkey) ludzie bez pvp tego uzywaja ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wiem ze nic ciekawego tam niebylo ale dla Krzysia 300 k to duzo xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
eee sorka ale mnie z kim mylisz cieniasku nie masz co sie tu przezywac i tak macie przesr_ane a oni sie niewywiną bo to po ich wizycie u bielika nug itemy stracil ...a bielik gadal ze przyniesli mu na hajs jakies dyskietki i wtedy krzycio przyszedl do bielika postac pokazac @edit:moze chcesz pogadac na privie zeby niezasmiecac forum |
bielik mi powie gdzie mieszkasz boczq
|
Cytuj:
A także 12:45 Zates Ha'Nocri [52]: bo sie znobil na dworze 12:45 Zates Ha'Nocri [52]: nie chcial wejsc na elektrownie 12:45 Zates Ha'Nocri [52]: haha ;P A co do mojego eq, to nawet jakbym chodzil w leather armorze to ch*j cię to powinno obchodzic. Cytuj:
|
Cytuj:
|
eh...
herineey myslisz ze on za to padl ? to byl fajny rym jak moze i nie zauwazyles i to bylo dla zartow on padl za to ze w*****al mowiac ze nie bedzie juz dostal w rl od innej osoby i tera dostal w tibi wiec nie ma o czym mowic ... a ty mnie zabiles bez reason ?
|
Cytuj:
NIe pierdol głupot ze bez reason, caly powod masz w swoim temacie i postach pierwszych, twoje zachowanie było pojebane normalnie jak oglądałem ten twoj filmik to az mi sie szkoda tego druida zrobilo, moze nie chcial wejsc na elektrownie bo nie dałby rady, a jakby wszedl pod waszymi grozbami i spadlby i by sie zabił ? Potępiam Ciebie i chetnie z teamem Cie zajebie jeszcze kilka razy bo jestem retired. |
Nice pk....(oczywiscie zwracam sie do Player Killera).
|
Cytuj:
I po co sie wpierdzielacie w ich sprawy jak chca niech sie zabijaja |
Cytuj:
lol.......... n/c z sdkow po 120 mam w niego walic ? xddd Nie dobra niech mnie nie ponosi, nie skomentuje Ciebie. Albo chuj z toba, powiem Ci tak Tibia to gra zespołowa tu w wiekszosci przypadków zeby kogos zabic musi byc przewaga liczebna i zgranie zespołu a nie nobie myslisz tak jak pare 8letnich noobkow z osiedla mojego "Pekin zabij 55 lvla masz przeciez 60 lvl" idiot |
omg, faktycznie kawal ch*ja z ciebie zeby kolegow zabijac... o.O
bo nie chcial wejsc na elektrownie... tez bys go zabil jakbys mu kazal wybic szyby w jakims sklepie a on by nie wybil nie? -.-" gra to gra, rl to rl... i wogole z takim lvl na polowe mniejsze sie rzucac to juz szczyt nOObowstwa... |
Cytuj:
Co do topa, to zawsze jak sie klucilem z qmplami na rl jak gralem z nimi na tym samym swiecie, nigdy ale to nigdy nie konczylo sie deadem nawet skulla zaden na mnie nie zrobil. A ty jestes poprostu lajza. Zebys kurwa na nastepny raz spadl z tej elektrowni.. x) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43. |