![]() |
Nowa grupa na forum - "Professional Fakemaker"
Witam. Postanowiłem załozyć taką grupę, gdyż przeglądając forum znalazłem pewną podobną, jednak zajmuje się ona grafikami, cytuję:
Cytuj:
Oczywiście można się zgłaszać już teraz - nie ma oczywiście gwarancji, że grupa powstanie. Oprócz tego, jeśli grupa miałaby powstać, szukam drugiego "szefa". Przydało by się, aby był to ktoś "lepszy" ode mnie, ponieważ ja jestem "tylko" - a może "aż" niezły. Pozdrawiam. |
Pytałeś się Dr.Omadera? Raczej nie wyjdzie, macie już dział fake. Co byście tam pisali? Dawali fakei? Żeby tylko niektórzy mogli je oglądać? Zły pomysł.
|
Pomysł nie wypalii..Czemu?
Bo ja już próbowałem. I co?I nic. Ale jakby sie udało to ja sie pisze ale nie na drugiego szefa bo i tak słaby jestem ;) |
Robienie Fakeów to nie jest sztuka, tak samo mógłbym zrobić grupe tworzącą userbary bądź inne tego typu tałatajstwa. Ja osobiście byłbym za tym, aby ta grupa nie powstała.
|
Zróbmy osobne grupy dla tych, którzy robią grafiki w Photoshopie, PSP, Paint i dla tych, którzy tych grafik nie robią. Będzie sprawiedliwie!
Aha, zróbmy grupę dla tych, którzy nie mają grup! |
I dla chłopaków, i dla dziewczyn, a nawet dla obojniaków! Znajdzie się też coś dla fretek krótkoogoniastych i ryjówek pospolitych.
|
A może grupa userów forum tibia.pl?
|
ja moge dołączyć?
fake'i robić umiem. nie, mylisz się! umiem. patrzyłeś na temat "Celoz fake's". to gó**o. wiem. teraz spójrz na temat "Fake game" zdziwiony? wiedziałem xD zając jak chcesz to zrobie ci fake'a na dowód tylko powiedz jaki down: a wiesz co to ironia? |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do grupy dla twórców fejków - nie mam nic przeciwko, jednak nie uważam, żeby było to jakoś szczególnie potrzebne. Ghost - A jednak! Grupa istnieje dłużej niż tydzień, i jeszcze się trzyma! Chociaż jej średnie IQ się coraz bardziej zaniża (bo wszystkie nowe nuby trafiają od razu do tej grupy). I tak, wiem, to nie grupa. Ale co tam. |
Cytuj:
Lasochu: Bo liderzy tejże grupy przyjmują każdego.. :( |
A nie mozna po prostu pojsc do Artistow? ;)
|
up:Hrhr... moje zgłoszenie już prawie dwa miesiące tam leży...
|
Cytuj:
ekhm...waaaazzzzzzzup?! I co, będziecie prowadzić rozmowy nad technikami robienia fake'ów? Do tego potrzebna jest specjalna grupa? Mnie to osobiście wsio ryba(Ryba, nie obraź się), ale nie widze dla was przyszłości. |
dokładnie...rozmawiać o technice robiena fake'ów a ponadto chciałbym być fake maker a nie engineer :P (żebym nie obraził swojej grupy: bardziej by Brainiac pasowało niż engineer)
|
Nie pytałem sie nikogo narazie, widze że to chyba nie przejdie... pokomentujcie troszke jescze.
BTW. Prosiłbym kogoś, kto ma miejsce w podpisie i pisuje w dziale fake'i o umieszczenie linka o tego tematu w sygnaturce. Może to nas zareklamuje. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Bosh...
Co wy wszyscy macie z tymi grupami T.T? Chyba zaraz założe temat i wysle pw do Droma o grupe- przyjaciele zwierzat. V.V |
Cytuj:
|
ncóż... ja jestem za...
|
@up: Taa ja chce grupe yyy zjadacze orzechow :P
@topic: Nie mam nic przeciwko tej grupie :) ale nie sadze bym mogl tam nalezec :P A i jeszcze jedno: Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up: Nie mam nic przeciwko M&M'som ^^
P.S. Ale tu sie offtop zrobil niach,niach^^ |
A może byśmy zrobili grupę, która używa zwrotów typu: "żal.pl", "boshe", "dedne cie"? Fajnie by było :) A tak ogólnie, to powinni dawać permy za takie odzywki.
|
Głupi wg. mnie pomysł. Przecież fake tibijski też ma coś wspólnego z grafiką.
|
Cytuj:
|
@joey
'Fake Tibijski' ma tyle wspólnego z grafiką co łysy łeb z grzebieniem. Niby pasuje, ale z drugiej strony nie. Sama nazwa grupy naszych grafików, wskazuje kto tam powinien być, "Najbardziej utalentowani artyści". A sklejać obrazki, to każdy potrafi, to tylko jest kwestia wprawy. Chociaz,także to jest nie wiadomą kwestią, bo kiedyś YAYUUU dał program, który pisał czcionką Tibijską, więc własciwie zostało podłoze i potwory. Żadne szczególnie umiejętności. Podejrzewam, że zaraz zniszczyć spróboje mnie tutaj grupa 'fejkowców' mówiąc, że ja lepszego fake'a ne zrobie. Mają racje, bo ja fake'ów zamiaru robić nie mam i raczej mieć nie będę. |
Cytuj:
AlE SzCzErE!!!!!!!!! =p=p=p=p=p=p=p SkAd KlIkAsZ??????=p=p=p=p=p1!!! @up Widze, ze za duzo nie wiesz o dziale fake. Owszem sa sklejacze. Ale sa takze osoby ktore robia wlasne rzeczy potwory, outfity, lokacje. I ostatnio robi sie ich coraz wiecej. |
@Up: Hrhr
Można zrobić "Pokemony" i "Pokemaniacy" <== czyli modowie... Ludzie, zamknijcie ten temat albo co... bo to już offtop jak nic :D |
up: A tam, wesoło jest!
Cytuj:
Dobra, koniec pokemonizmu, bo jeszcze warny polecą... ;P |
Cytuj:
KoFFam BIlaaaa ;*PaPaTki AlE SzCzErE ; ); ); ); ); ); ) Jak tak mozna pisac?:D |
A ja wciaz czekam az ktos wroci do starej szkoly i zacznie robic prawdziwe fake w oparciu o zdjecia z gry. Teraz pojawily sie te wszystkie ots, pomoce, gotowe grafiki, programy do czcionek itp. Wszystko ludzie robia na jedna noge i nie ma w tym nic fajnego, zero oryginalnosci. Wtedy moze fake nie byly doskonale ale mialy to cos w sobie. To tak jakby porownac cd czy dvd do winyli. Wszystko idealnie dokladne, ale jednak czegos brakuje. Gdzie sa murzyni ktorzy czuja stare czasy?
|
no dalej!! nie mówcie że tylko ja będę (jeśli zostanie zatweirdzona) w tej grupie :P
|
@up
Nie zostanie zatwierdzona. Jestem tego pewny. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Royal Frytex, szkoda, że się nie udało... Młodzi i Piękni - nie przeszło; pRO Ultra-Hiper Faker GTI to równie głupi pomysł, co nie? |
Grupa nie ma najmniejszych szans. No własnie, o czym byście tam rozmawiali?
|
planowali wspólne projekty ?
coś jak na newgrounds., pierwszy lepszy link w filmiku można zauważyć w rogu logo kogoś kto zrobił dany kawałek filmiku. to jedna możliwość. na pewno jest więcej :P |
Ta jasne:D
Podejrzewam, że tam zebrala sie grupa profesionalistow ze stazem i sprzetem i robili od początku (ew. na podstawie) A nie przemalowanie paru pixeli, zrobieniu outfitu, w miare sklejeniu i duma... Więc porównywanie tego projektu (newgrounds) z projektami grupy jest troche smieszne. A robienie bardziej zaawansowanych podchodzi mi pod MTA. Cytuj:
btw. Pytałeś kogoś tzw. Mastah of fejk czy by sie dolaczyl? Bo robienie trzy osobowej grupy jest bez większego sensu. |
^#&%#&
SVEN!! PATRZ http://img379.imageshack.us/img379/3659/omfgex5.png ^ I JESZCZE NIKT TEGO NIE ODRZUCIŁ :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |