Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   155 Knight zabity przez....kumpli :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=91805)

Adii Getes 27-08-2006 09:59

155 Knight zabity przez....kumpli :D

Filmik pokazuje jacy sa br :D Zabijaja tych ktorzy od poczatku byli z nimi, ktorzy pomagali im w wojnie, chodzili na questy....
Filmik warty obejrzenia bo wkońcu nie codziennie zabija sie 155 Ekite Knighta :D

http://rapidshare.de/files/30912575/sieur0wn3d.rec.html

morwi 27-08-2006 10:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 957439)
Filmik warty obejrzenia bo wkońcu nie codziennie zabija sie 155 Ekite Knighta :D

z exori ;P

Fintex 27-08-2006 11:10

Uwaga dzieci, rehost leci xD!

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11057

Gość takie combo dostał, że nie miał szans :P

Kaed 27-08-2006 11:16

Niezłe combo :D

Master Mind 27-08-2006 11:22

Br to nie ludzie :o

PolishDrinker 27-08-2006 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Mind (Post 957577)
Br to nie ludzie :o

Zgadzam sie

NinJa 27-08-2006 12:00

dobra, ale ładnie to zorganizowali. Otoczyło go 8 knightów o ile sie nie myle i jak jeden mąż pierdzielneli !ExOrI! Chłopak odraz padł na glebe i hotkeye nie pomogły.
PzDr

Majok 27-08-2006 16:55

heh zgranie niezle^.^ dobrze napisali ze knight jest teraz bez szans w jakiejkolwiek sytuacji grupowej >.>

polacy tez zabijaja swoich kumpli^.^ na titanii szwedzi nawet ze starym wlasnego guildmate'a walczyli <.< to wszystko zalezy od sytuacji politycznej servera, sytuacji miedzy ludzmi

Tooken Mały 27-08-2006 17:05

lol!!
Spadłem z krzesła ...
Exori jak jeden mąż ... i knight gleba ...pecha miał -.-

BOtter 27-08-2006 18:35

Combo jak combo, ale naab mógł uciec...

PS: Zaraz mnie wyśmiejecie, że nie mógł bo zagrodzili wyjście :)

Soul's 27-08-2006 19:00

ładna akcja:D:D br sux

boorex 27-08-2006 22:00

Jak mozna zabijac kumpli -.-' n/c...akcja b ladna szybki trap , ale bez teamspeaka by tego tak nie zrobili, jak widac z team speakiem mozna zdzialac wszystko :>

The Shodow 27-08-2006 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex (Post 958549)
Jak mozna zabijac kumpli -.-' n/c...akcja b ladna szybki trap , ale bez teamspeaka by tego tak nie zrobili, jak widac z team speakiem mozna zdzialac wszystko :>

Taak, a jak mozna wymuszac bohy i rh :D:D:D:D:D:D:D
~
Ogolnie koles nie mial szans, nikt by sie nie pozieral przy czyms takim. A ten koles co go ostatni z exori to prawie dedl :D mial red :baby:

ŻaQ 27-08-2006 23:03

Omg... Jak czytam niektore posty to mi sie sie zbiera na wymioty -.-. Ze niby br nooby zabijaja kumpli itp... A powiedzcie: kto czesciej pkuje? kto wygania z respow? kto jest wiekszymi PA? odpowiedz: NIKT!! To zalezy po prostu od danego czlowieka nie zaleznie od narodowosci! Nie ma niczego takiego na swiecie, ze 1 narod to w tibie nup plx... Wszystko zalezy od danej jednostki, od jednego czlowieka... Wiem ze zostane zjechany ale przestancie mowic o czym nie macie pojecia! Duma narodowa wam karze mowic ze br swe sux? -.- Ludzie zastanowcie sie co mowicie!! Spotykalem polakow noobow, br noobow, swe noobow ale z kazdego kraju znam kilka fajnych osob! Jesli byscie umieli gadac po angielsku chociaz na poziomie jak najbardziej podstawowym, to zapewne mielibyscie wielu kumpli z innych krajow... No chyba ze to wy sie zachowujecie po noobowsku...

Pantryk 27-08-2006 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ŻaQ (Post 958671)
Omg... Jak czytam niektore posty to mi sie sie zbiera na wymioty -.-. Ze niby br nooby zabijaja kumpli itp... A powiedzcie: kto czesciej pkuje? kto wygania z respow? kto jest wiekszymi PA? odpowiedz: NIKT!! To zalezy po prostu od danego czlowieka nie zaleznie od narodowosci! Nie ma niczego takiego na swiecie, ze 1 narod to w tibie nup plx... Wszystko zalezy od danej jednostki, od jednego czlowieka... Wiem ze zostane zjechany ale przestancie mowic o czym nie macie pojecia! Duma narodowa wam karze mowic ze br swe sux? -.- Ludzie zastanowcie sie co mowicie!! Spotykalem polakow noobow, br noobow, swe noobow ale z kazdego kraju znam kilka fajnych osob! Jesli byscie umieli gadac po angielsku chociaz na poziomie jak najbardziej podstawowym, to zapewne mielibyscie wielu kumpli z innych krajow... No chyba ze to wy sie zachowujecie po noobowsku...

Dokładnie... popieram w 100%

@Topic
Ładne combo...

Lord Wlodek 28-08-2006 00:28

@Zaq
Prawda ale różne narodowosci maja inne mętalności np. Polacy łatwo sie poddaja ;] a Br sa impulsowi , ale i tak 90% zalaży od jednostki

dukos 28-08-2006 00:31

O.O

no no ;)

a no bo ci br sa inni :P

grzelu8 28-08-2006 00:52

jak ten 155 ek to brazol to mi go nie szkoda...

Trenei 28-08-2006 11:21

@up

Wypowiedz godna hmmm... Rasisty?

________

Popieram ŻaQ w 100%...

Co jak co, ale combo polecialo ladne...

Un$i 28-08-2006 11:47

ty sam jestes rasista....popieram przedmowce w 100%

Ganci. 28-08-2006 11:51

@up

bronił rasista rasiste aż obu zamkneli w izolatce żeby sobie krzywdy nie zrobili

@topic

aff zgranie przez teamspeaka zrobiło swoje :

PURE PWNED

Komandos 28-08-2006 13:39

Nie będę komentował Waszych wpisów co do narodowości, dodam tylko jedną rzecz.
Owy 155 EK kupił tą postać za około 500 $. Po 2 dniach grania otrzymał 3 warny za PA, widocznie nic to na nim nie zrobiło więc mu pokazali siłą, że tak się nie robi :).
PS. Realiów Xantery nie znam, info zaczerpnięte z tibia.de.

Blood Romeragura 28-08-2006 18:49

Ktos kiedys dobrze napisał "przyjaciele raz sa a raz ich nie ma" a ogólnie jak gość kupił postać to dobrze ze go zabili ale jak to był prawdziwy owner... to troche mi jednak go szkoda...

Ganci. 29-08-2006 08:44

@ komandos

wielkie dzięki, udało ci się rzucić na tę sprawę troche światła i teraz trzeba na to inaczej patrzeć i zmienie nieco wypowiedź o filmie :

@topic

dobrze mu tak bo właśnie tak powstają Pa , jak jakiś dzieciak z bogatej rodziny kupi sobie high lvl postać i biega po serverze taki rozpuszczony bachor rzadźąc się wszystkimi niższymi lvlami

streszczenie :

tępić takie cioty!

Rezidew 29-08-2006 09:09

Baardzo ladnie wyszedl im ten combo. No mozna im nawet pogratulowac. Taraz kazdy ( z nas? :D ) powinien uwazac na kumpli bo niewiadomo co moga zrobic. Hrhrhr.

Dziwne, ze jak przyszli to ten knight ani drgnal. Co on se pomyslal, "o koledzy mnie bija, hihi, pewnie chca test hity" hmm..?

Guriel 29-08-2006 09:10

lol... mowicie ze br to nie ludzie, ze zabijaja kolegow z ktorymi chodzili na hunty itp, a z kad wiez ze kolo sobie na to nie zasluzyl? np w rl...
a z reszta polak tez zabija polaka np: furora, danubia... i nie dosc ze zabije to jeszzcze go z serwera wyrzuci -.-"X(

ps: filmik moze byc :> fajnie padl ^^

Ganci. 29-08-2006 18:28

@up

prawidłowa postawa bo Polacy nie są lepsi niż br czy swe ( żeby nie było niż wszyscy br/swe ), wśród Polaków także trafiają się "pedały"

Jucha Furora 30-08-2006 12:09

hehe

Te Adii... mam pare Twoich "wuemfałek"nie no pamietam jeszcze byl Adii od darkness czty jakos tak spoko muze byla i all gz wszystkiego no a br to hu*** rzeczywiscie nie warto...pozdro i juz zassysam cya8o

Adii Getes 22-09-2006 10:28

xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komandos (Post 959456)
Nie będę komentował Waszych wpisów co do narodowości, dodam tylko jedną rzecz.
Owy 155 EK kupił tą postać za około 500 $. Po 2 dniach grania otrzymał 3 warny za PA, widocznie nic to na nim nie zrobiło więc mu pokazali siłą, że tak się nie robi :).
PS. Realiów Xantery nie znam, info zaczerpnięte z tibia.de.

OFICJALNY powód własnie jest taki.... ale to setek innych rowniez jest taki powod...a prawdziwy powod jest taki ze Pina Descolada pewnie chcial byc najlepszym br na servie..sieur expil wiec trudno bylo go dogonic...teraz nie ma z tym problemu.

T3H_VirUs 22-09-2006 18:19

Ale dostał Wazzzzzup!??! combo :p Na prawde 0 szans na przezycie

Majoreczek 22-09-2006 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex (Post 958549)

da sie bez tsa, ja uzywam ventrilo ;p

no cuz, takie jest zycie br ;]

Shava Valtrix 22-09-2006 19:52

Chcialo by sie powiedziec... i herkules dupa kiedy wrogów kupa... :/
zal mi go tak samo jak tych niedobrych ludzi z brazyli

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47.