![]() |
155 Knight zabity przez....kumpli :D
Filmik pokazuje jacy sa br :D Zabijaja tych ktorzy od poczatku byli z nimi, ktorzy pomagali im w wojnie, chodzili na questy....
Filmik warty obejrzenia bo wkońcu nie codziennie zabija sie 155 Ekite Knighta :D http://rapidshare.de/files/30912575/sieur0wn3d.rec.html |
Cytuj:
|
Uwaga dzieci, rehost leci xD!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11057 Gość takie combo dostał, że nie miał szans :P |
Niezłe combo :D
|
Br to nie ludzie :o
|
Cytuj:
|
dobra, ale ładnie to zorganizowali. Otoczyło go 8 knightów o ile sie nie myle i jak jeden mąż pierdzielneli !ExOrI! Chłopak odraz padł na glebe i hotkeye nie pomogły.
PzDr |
heh zgranie niezle^.^ dobrze napisali ze knight jest teraz bez szans w jakiejkolwiek sytuacji grupowej >.>
polacy tez zabijaja swoich kumpli^.^ na titanii szwedzi nawet ze starym wlasnego guildmate'a walczyli <.< to wszystko zalezy od sytuacji politycznej servera, sytuacji miedzy ludzmi |
lol!!
Spadłem z krzesła ... Exori jak jeden mąż ... i knight gleba ...pecha miał -.- |
Combo jak combo, ale naab mógł uciec...
PS: Zaraz mnie wyśmiejecie, że nie mógł bo zagrodzili wyjście :) |
ładna akcja:D:D br sux
|
Jak mozna zabijac kumpli -.-' n/c...akcja b ladna szybki trap , ale bez teamspeaka by tego tak nie zrobili, jak widac z team speakiem mozna zdzialac wszystko :>
|
Cytuj:
~ Ogolnie koles nie mial szans, nikt by sie nie pozieral przy czyms takim. A ten koles co go ostatni z exori to prawie dedl :D mial red :baby: |
Omg... Jak czytam niektore posty to mi sie sie zbiera na wymioty -.-. Ze niby br nooby zabijaja kumpli itp... A powiedzcie: kto czesciej pkuje? kto wygania z respow? kto jest wiekszymi PA? odpowiedz: NIKT!! To zalezy po prostu od danego czlowieka nie zaleznie od narodowosci! Nie ma niczego takiego na swiecie, ze 1 narod to w tibie nup plx... Wszystko zalezy od danej jednostki, od jednego czlowieka... Wiem ze zostane zjechany ale przestancie mowic o czym nie macie pojecia! Duma narodowa wam karze mowic ze br swe sux? -.- Ludzie zastanowcie sie co mowicie!! Spotykalem polakow noobow, br noobow, swe noobow ale z kazdego kraju znam kilka fajnych osob! Jesli byscie umieli gadac po angielsku chociaz na poziomie jak najbardziej podstawowym, to zapewne mielibyscie wielu kumpli z innych krajow... No chyba ze to wy sie zachowujecie po noobowsku...
|
Cytuj:
@Topic Ładne combo... |
@Zaq
Prawda ale różne narodowosci maja inne mętalności np. Polacy łatwo sie poddaja ;] a Br sa impulsowi , ale i tak 90% zalaży od jednostki |
O.O
no no ;) a no bo ci br sa inni :P |
jak ten 155 ek to brazol to mi go nie szkoda...
|
@up
Wypowiedz godna hmmm... Rasisty? ________ Popieram ŻaQ w 100%... Co jak co, ale combo polecialo ladne... |
ty sam jestes rasista....popieram przedmowce w 100%
|
@up
bronił rasista rasiste aż obu zamkneli w izolatce żeby sobie krzywdy nie zrobili @topic aff zgranie przez teamspeaka zrobiło swoje : PURE PWNED |
Nie będę komentował Waszych wpisów co do narodowości, dodam tylko jedną rzecz.
Owy 155 EK kupił tą postać za około 500 $. Po 2 dniach grania otrzymał 3 warny za PA, widocznie nic to na nim nie zrobiło więc mu pokazali siłą, że tak się nie robi :). PS. Realiów Xantery nie znam, info zaczerpnięte z tibia.de. |
Ktos kiedys dobrze napisał "przyjaciele raz sa a raz ich nie ma" a ogólnie jak gość kupił postać to dobrze ze go zabili ale jak to był prawdziwy owner... to troche mi jednak go szkoda...
|
@ komandos
wielkie dzięki, udało ci się rzucić na tę sprawę troche światła i teraz trzeba na to inaczej patrzeć i zmienie nieco wypowiedź o filmie : @topic dobrze mu tak bo właśnie tak powstają Pa , jak jakiś dzieciak z bogatej rodziny kupi sobie high lvl postać i biega po serverze taki rozpuszczony bachor rzadźąc się wszystkimi niższymi lvlami streszczenie : tępić takie cioty! |
Baardzo ladnie wyszedl im ten combo. No mozna im nawet pogratulowac. Taraz kazdy ( z nas? :D ) powinien uwazac na kumpli bo niewiadomo co moga zrobic. Hrhrhr.
Dziwne, ze jak przyszli to ten knight ani drgnal. Co on se pomyslal, "o koledzy mnie bija, hihi, pewnie chca test hity" hmm..? |
lol... mowicie ze br to nie ludzie, ze zabijaja kolegow z ktorymi chodzili na hunty itp, a z kad wiez ze kolo sobie na to nie zasluzyl? np w rl...
a z reszta polak tez zabija polaka np: furora, danubia... i nie dosc ze zabije to jeszzcze go z serwera wyrzuci -.-"X( ps: filmik moze byc :> fajnie padl ^^ |
@up
prawidłowa postawa bo Polacy nie są lepsi niż br czy swe ( żeby nie było niż wszyscy br/swe ), wśród Polaków także trafiają się "pedały" |
hehe
Te Adii... mam pare Twoich "wuemfałek"nie no pamietam jeszcze byl Adii od darkness czty jakos tak spoko muze byla i all gz wszystkiego no a br to hu*** rzeczywiscie nie warto...pozdro i juz zassysam cya8o
|
xD
Cytuj:
|
Ale dostał Wazzzzzup!??! combo :p Na prawde 0 szans na przezycie
|
Cytuj:
da sie bez tsa, ja uzywam ventrilo ;p no cuz, takie jest zycie br ;] |
Chcialo by sie powiedziec... i herkules dupa kiedy wrogów kupa... :/
zal mi go tak samo jak tych niedobrych ludzi z brazyli |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |