![]() |
|MFG|Most Fake'i Graffish
Chciałbym założyć nieoficjalną strone Teamu interesującego się Fake'i.
Potrzebuje paru dobrych ludzi którzy umieją zajmywać sie Fake'i. Prosze też Godów aby niezamkneli ani nieskasowali tego tematu. _____________________ Każdy może zostać w naszym teamie lecz musi umieć robić sceny takie jak Fake'i. Dlatego przygotowałem dla was test. Każdy kto chce być w |MFG| musi zrobić jeden scen który będzie pokazywał płonący Dom. P.S: Poszukuje też kogoś kto umi robić forum lub strony internetowe. |
Cytuj:
PS. Godów, mhahahha. edit: A tak mnie coś wzięło na dopisanie... Polskiego też nie znasz. Nie z czasownikami piszemy osobno. I co to 'scen'? Widać, żeś pro, sam pewnie byś najprostszego fake'a nie stworzył, a chcesz założyć grupę pro-fake'owców. Co więcej, jak chcesz założyć stronę, to zapłać komuś, albo sam się naumiej. Komu się opłaca robić Ci stronę za free? |
hmm plonacy dom? co za problem... dom i ogien -.-'
1. Najlepiej zey zrobili fake... 2. nazwa? 3. zanim cos takiego proponujesz to zrob te forum -.-' 4. www.fora.pl najprostrze forum ?? Dziekuje ;) |
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=91732
Temat myślę że podobny, jakby grupa powstała moze w przyszłości założylibyśmy forum (to banalne jest, moge zrobić od zaraz) a może nawet stronke jakąś... |
1. Dopiero co wbiłęś się na forum -.-
2. Niemasz najmniejszego pojęcia o Fake'ach. 3. Niemasz najmniejszego pojęcia o robieniu stron internetowych. 4. Masz wymagania których sam nieumiesz spełnić. 5. Założe się że każdy kolejny Troll który zgłosiłby się do grupy, zostałby wpószczony z swoimi paintowymi "patykami". Niemasz NAJMNIEJSZYCH szans -.-'' Edit: DOWN@: Tibia.org... gosh..., takich tu niepotrzebujemy... Jak chcesz, to pokaż swoje Fake'i... Acha... Sry, pokażesz jak uzbierasz paczkę..., no, chyba sie niedoczekam... |
Lasooch
@Lasooch :
nazwa niejest jeszcze uzgodniona , dalem ją narazie bo niewiedziałem co wymyślić , myśle że napewno będzie inna nazwa. @Dark Kriss: Myśle że więcej umie niż ty :p . Po pierwsze ja dotychczas byłem stałym goście w forum tibia.org i innych... Niemam zawielkich wymagań jak sam widzisz inny piszą że to proste DOM I OGIEŃ ale ja wybiore tylko najlepsze. Patyczkowym ludzikiem to ty jesteś(bez obrazy). Jeśli sądzisz tak on mnie to za tydzień ,no może więcej jak zdołam uzbierać zgraną paczke to pokaże ci co umiem. @Veruis: Jak zdołam uzbierać pare osób to napewno zrobie forum. Nie jakieś byle jakie jak gery.pl tylko postaram sie zrobić coś lepszego :). A nazwe teamu razem obmyślimy. @Zajac: Wiem że forum jest banalne ale chodzi mi o stronke bardziej bo forum to ja moge zrobić sam. |
o boze... jak chcesz pozadnych fake'owcow na tym forum sciagnac to najpierw nauczyc sie edytowac...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Wstyd. |
Postes
@Lasooch:
Ups... sorki Lasooch źle przeczytałem :P byłem zaspany bo dopiero wstałęm;). Ale naśmiewać sie zemnie niemusisz :]. @Veruis: A ty mnie dalej wkurzasz !! edytowanie ... ale trudność :P najtrudniejsze jest to że jeszcze niemam paczki :/ @Impalable: No jasne jasne ale innym sie niepodoba :/ |
Cytuj:
@all Mam do was prośbę, wypisaną czcionką o wielkości 7 i napisaną na czerwono: DONT FEED THE TROLL! |
owszem trudne 70% osob na forum niewie albo nieumie. :P
|
Ojc 2 posty sie zrobily przepraszam...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Postes
@Dark Alphadron:
Wiem że niepowinienem go obrażać ale wkurzyłem sie :/ Faktycznie obraziłem go :/ @Dark Kriss: Sorki za te żeczy co napisałem ale wnerwiłem sie :]. @Veruis: Widze że lubisz se nabijać posty :p. @Lasooch: Zawsze jak bede pisał to bedziesz mnie poprawiał ?;) Może będziesz moim nauczycielem (joke) :p :p P.S: Mam robić forum czy nie? |
i kto to mowi :p my cie probojemy wyrzucic a ty dalej swoje :p dalej mowie ze idotyczny pomysl...
@up zrob wstaw swoje fake'i wymysl inteligentne pomysly to wtedy pogadamy ;) |
Daj sobie spokój. Pokaż SWOJE fake/fake'i to może coś się poradzi... na tibi.org są same pasikoniki i trollęsy sam byłem tam ze 2 tygodnie zdążyłem się prekonać. Pozatrym oni usuwają tam faków połowę.
NIE KOLORUJ CYTATÓW!!! P.S. Proponuje najpierw nauczyć się polskiego a potem pisać na forum... |
Cytuj:
@BluzgatoR - znowu tam napisałeś nie z czasownikiem razem. Znajdź sobie. A, i na przyszłość - 'rzeczy' są przez rz ^^ |
Cytuj:
|
Postes
@Veruis:
Kogo chcesz wyrzucić mnie ? ^^ @Zająć: Jeśli o mnie chodzi to niewiem co moge pokazać :/ Ostatnio mi spaliła sie Płyta Główna mam teraz dysk 3MB bo mam jakąś starą płyte i dysk 10 niechciał wejść :P mi tibia niechce wejść :/ tzn wchodzi ale grafa 1D :] a żeby sie ruszać to ........ . Jedynie co mi zostało to Mario,GG,TLEN,Forum :]. Ale na koniec września brat kupi dysk nowy :P no jak sie postara bo on chce narazie se kupić korki :/. |
omg ratujcie mnie... to zakladaj jak sie nauczysz robic fake i bedziesz je mial gotowe -.-' a jezeli chcesz zrobic pozadne forum na ktorym bedzie sporo fake makerow to musisz jakos to miec na dysku ... albo klamiesz albo sobie robisz z nas jaja ...
|
@Up Up
Mnie do tego nieprzekonałeś... To sprubuj zrobic z 3 obrazki i może ludzię się do tego przekonają... |
Postes
@Veruis:
Nic podobnego jak niewierzysz przyjedz domnie , podać adres? B) |
Nie dziekuje niemoge bo sie zajmuje robieniem fake'u :p
@down ty wiesz ile to jest 3 mb? ... nawet nieudalo by ci sie zainstalowac programu operacyjnego.... |
Postes
@Veruis:
Szkoda bo myślałem :p @Sezu: No mówie że mam komp 3MB :/ |
Co za trollowe :P pokazez Krissowi ze swoim teamem ?? LoL widac ze nie wiesz kto to kriss jesli wywołasz wojne mu wywołasz ją wrzystkim DOBRYM fakowca ^^
|
Po co on ma do ciebie przychodzic?Nie lepiej żebys wystawil fake'a na forum?
Aha i jeszcze jedno...To co napisal Dark Alphadron... Cytuj:
|
Cytuj:
I chyba nie wiesz, co to grafika 1D. Otóż w 1D można przedstawić co najwyżej linię. Kod:
1d -> Ale jest prostokąt, też może być. |
Postes
@Turok_666:
Wiem kim on jest , jest on moim znadniem najlepszym Fake'owcem ale no poniosło mnie :( niemorzecie tego zrozumieć ? @Omega Ziom: Nierozumie cie :/ P.S: jak nikt niechce dojść do teamu no to nie :( . Będe musiał szukać gdzieśindziej :confused: |
Cytuj:
|
Postes
Mam prośbe potrzebuje rang do forum np:
Administrator - Moderator - ----------- Newbie 0 Samanti 10 itp DONT FEED THE TROLL! |
Wiem, karmie Trolla... Ale ja muszę to napisać!
1. Niejestem jakimś "Mastah", ja poprostu umiem robić Fake'i. 2. Wiesz kim ja jestem? Najlepszym Fake'owcem? Hah, dopiero co weszłeś na to forum, i już jestem najlepszym Fake'owcem?? Żal mi ciebie, i przestań udawać... 3. Z takimi prośbami to do sąsiada pod okno... Kriss |
Postes
@Dark Kriss:
No dobra nie najlepszy tylko jeden z lepszych :] zrobiłem już forum : www.faketeam.fora.pl |
po 1 Mowiles ze niebedziesz uzywac fora.pl ...
po 2 forum moze byc po 3 literowki na forum po 4 hummm jakby to ujac... nieumiesz widac jeszcze sie poslugiwac forum po 5 Moze zamiast uzywac kogos skorek zrobisz wlasna? bardo prosto... po 6 ogolnie dobrze juz sie zarejestrowalem po 7 avatary... po h takie wielkie? nielepiej mniejsze i bedzie szybciej pracowalo forum? po 8 brak grup... po 9 taki cfaniaq z ciebie takie super fake robisz ze nawet nieumiesz wstawiac zdjec -.-' po 10 niektore podnazwami sa... z tibia.pl po 11 brak regulaminu po 12 wyrzucil mnie z forum jbo nieumie sie pogodzic z krytyka... (jak ja :P) |
Cytuj:
Pierwsze zdanie napisałeś tak chaotycznie, że ciężko je zrozumieć. Tak więc, uświadomię cię, że nie ma już dysków 10 mb. Ja w swoim komputerze kupionym w końcu lat 80 mam ponad 20 mb pamięci, na którym śmigał Windows 3.11(czy ktoś to pamięta?). W Windowsie 95 można było używać Internetu. Komputer w tych latach nie miał portów usb(o ile dobrze pamiętam), więc nie masz gdzie podpiąć swojej Neostrady. Tak więc, Windows 95 zajmuje o wiele więcej miejsca niż twój 'dysk'. Na dodatek wepchałeś tam Tibię, GG, które zajmują już 20 mb. Hm. Karta. Powiedzmy, że 1D to twój marny żarcik, albo idiotyzmu. Tyle teorii. Po co ja to piszę? Autor tematu kłóci się z osobami, które swoją wiedzą o wiele bardziej go przewyższają. Dobra. A teraz na swoim 'kompjuterze' wpisz fora.pl i ciesz się administratorstwem na swoim forum. Tam możesz pisać swoje banialuki. |
Fake'i
Kiedy ktoś zrobi ten Płonący Domek?
|
Czy ty naprawdę jesteś na tyle CENSORDED, że niemożesz pojąć że nikt oprócz sterty Trolli się niezgłosi??
|
Ejj plz moje zdjencie, naolszylem na to filtry w potoszopie i tak wszylo, pszyjmniensz mnie?plzzz
http://www.wsb-nlu.edu.pl/~wegrzyn/limanowa/images/pozar.jpg Mimo, iż 90% forum nie rozumie znaczenia tego słowa to napiszę, iż użyłem ironii. Edit @Down Gratulacje, udowodniłeś, że znajdujesz się w tych 90%! Zwycięskie ciastko wyślemy pocztą. |
Postes
@Midarth:
lol? jak niewiesz o co chodzi to sie niewtroncaj. |
bluzgator... nieznasz sie na ironi -.-'
@edit hmm kto niewie o co chodzi? hmm moze ty Bluzgator? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |