![]() |
Ładna akcja w moim wykonaniu :) PK
Hyhy.. film nagrany 10 minut temu.
Tak sie zabija postać wiekszą o 12 leveli ;-) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11209 zycze milego ogladania.. :D OGLĄDAJCIE DO SAMEGO KOŃCA!!!!!111!!1 xDD |
:]
Heheh gratki :D nie spodziewalem sie ze z niego taki noobek >.> no coz :) bywa hyhy. W krotce kolejne czesci :D
|
Omg :| Kolejny obrońca wspaniałego Ice Sluga hahaha okok... Akcja nawet ładna, fajnie zaplanowana, ale ten Vati~ tez niezły noob xD
|
Vati udowodnila, ze potrafi grac sorcem B)
|
Cytuj:
|
"Hadill [9]: dobry jestes"
To dopiero trzeba być dobrym żeby dwa razy ubić kolesia najpierw jak miała 49 a potem 47 lvl. Jak miała 47 to niepotrzebnie summonowała tego fe. Gratuluję fragów i czekam na next filmy =] |
Cytuj:
No, noo... brawo ;) Lol bez uhów/mf'ów... hueheuhue bardzo ładny filmik, gz ;) |
Hehe. Zeby paść 2 razy to rozumiem, ale w takim stulu ?!?!?8o
Naprawde GZ dla Ciebie, i czemu nie pobileś tych low lvl co sie rzucili na lota na 2 ded ??? @EDIT: Sam zaczołem grać wczoraj na Morganie, i od samego rana podobne nooby jak ten, co ubiłeś pekowali przed depo w Venore. Były to 20lvl+ i nie biły 15lvl+ bo zapewne się bali, ale kiedy dołączyl do nich 50(?)ms i postawil fe mało kto odważył się wyjść, a jeśli ktoś to już zrobił (nie mówie o jakiś np. 70lvl) to tylko kilka ataków FE i kolejny trup przed depo leżał..... |
Nooooo Ladnie
|
gratzor x]
|
będą nowe filmy niedługo :)
|
gz fraga. wiedzialem ze vati~ to noob odkąd ją na bocie zobaczyłem z autologiem :)
|
Cytuj:
|
Ładnie ładnie;p
|
:) Mne ostatnio zpekowali w okrutny sposób.Brat skillował ja obok robiłem runki i wbija 4 kolesi i mne leją :P Ale to jest jeszcze ładniejsze :cup:
|
:O Tenszinkanowa palka :O LOL co to za postac , rotfl...najlepsze jest jak mowi ze hunted od calej gildii snow , ktora juz nie istnieje od 2 tyg. bo wszystkie cioty zwialy bojac sie hunta -.- ;s nawet nie pamietam czy byl/byla w naszej gildii ale jak tak to HUNTAD ! Adaś.
|
Cytuj:
Niech mnie sam/sama zabije Hehe :D pozdro^600 |
filmik nr.2 gotowy B)
|
comment please! :)
|
Piękne :D rzeczywiście ładna akcja (powtarzam innych, sry :()
|
Cytuj:
18:04 Vati Amah [47]: hunted GZ! Btw... Ice padł bo Vati zapłacił 10k do Vild i solle a oni go zabili i jeszcze 1 DEMONA solo zrobił stary owner Vatiego mój best ziomek irl |
23:32 Kazu'ya [37]: utevo res ina "demon skeleton :baby: :baby: :baby:
ziomek rozbroiłes mnie tym xD twoja taktyka byla taka: -przemieniles sie w demen skeletona zeby zdezorientowac przeciwnika -sam mocniej sie zdziiles niz ten 49 master -w panice biegales dookoła i unikles wave -myslalez ze jak sie zamienisz w dsa to przejmiesz jegosile xD polewam xD trudno kady moze pomylis zaklecia xD dobrze ze niepowiedziales utevo lux ""demon skeleton xD filmik spoqo PS tak to jest jak si ekupi na allegro postac 49 msa i nieumie sie grac w tibie 49 master walacy z woi i nietrafiajac jednym e wavem :D spoko trap dobry pomysl z tym wieziemiem ;D |
Cytuj:
ja mam z ciebie polewe, pomylilem hotkeya poprostu a biegalem bo nie jestem noobem i nie chcialem dostac mort hura za 200~ jak ty bys pewnie zrobil, btw. ds i tak nie był potrzebny zal.pl |
Gratz pomyslu na trapa i wykonania,ten sorc ktorego ubiles zeczywiscie maxymalnie zlamil no ale to pewnie byl kupiony char przez jakiegos plewa ze swiata noobow(czytaj non-pvp :D )ktory nie umie grac.
|
Bardzo ladna akcja - gz dla ciebie.
@up. Sam gram na non-pvp i nie uważam sie za noob'a. Mam tam 50 lvl sorcem. Przeniosłem sie na non-pvp, bo nie mogłem już znieść jak mnie 35 lvla (taki mialem na swiecie pvp jak grałem) na pvpkach ganiały 60+ levele... Jedyny powód 8o |
Piekna akcja-gdyby wszyscy tak grali to balbym sie wybierac swiat pvp. Jednak na szczescie 90%ludzi nawet na 50lvl to nooby jesli chodzi o pvp. Nawet na Infernie moj MS jest jak dotad niepokonany, a probowalo juz wielu.
|
Akcja ciekawa ale ofiara wyjątkowy noob:).Z czasów kiedy grałem na morganie pamiętam że byłeś raczej spokojny a teraz nagle takie pk:P
|
Thx, wkrótce nowe filmy :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:04. |