![]() |
Anni 4x EK :)
Anni by 4x EK, ja bloczylem. Comment plax^^
http://rapidshare.de/files/31478301/anni4ek.rec.html |
Nie wiem moze jakos to dziwnie zabrzmi.. ale cos tu brzydko pachnie... a to tym razem nie ja :D
rec.html? |
@up
omg i co z tego ze rec.html oO ? @topic No niestety. Powodzenia nastepnym razem ^^. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli sie nie znasz !!! BR ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!? ?@!@#$1231211 One one one !!?1/!? 1/1 Robili go na hotkeyach ? Bo nie wiem czy ściągać : ) @down Thx to nie ściągam syfu : ) |
@The Shodow
Popatrz sobie jakie sa koncowki w innych filmach i bedziesz mial pewnosc ;] @Sowa Tak na hotkeyach : ) @Lokor Co z pozostalymi ? Przezyli ? : ) |
ah noobki kochane ;] widac ze nigdy z rapa nie sciagaliscie <lol>
topic@ ładny szybki dead ;] jeszcze drugie tyle i demce mialyby moze yellow no nic GL Next time :P moze akurat ci sie nie spieszy ale jak na moje oko ten sca to pozyczony ;) |
@Lokor
Jak nie teraz to innym razem ale sie wam uda :D "SU KA" <--to nie znaczenie doslowne <zauwaz spacje> |
naby, do tego sie bierze bota -.-'
|
Cytuj:
Lokor aby wam się nie poszczęśćilo : ) bo jak używasz Hotkeyi to żal br :> JEżeli będziesz robił to ręcznie to sie uda: ) Que Passa? |
Cytuj:
|
Nikt nie używał hotkeyów, co widać dokładne choćby na początku filmu (u mnie) a potem DOKŁADNIE widać, żę bursty lecą, wiec nubs stfu plax. Reszta teamu też padła, demy były na nas wk**wione xD
|
@topic
szkoda że wam się nie udało ale było nieźle, może next time... ;] @sowa Przeginasz z deka uważaj bo dostaniesz warna od modków za te all wyzwiska i osobiście proszę cię o większą wyrozumiałość. |
Cytuj:
|
Szkoda że Ci się nie udało ;/
Ktoś ukończył? Czy all padli? I powiedzcie o co chodzi z SU KA :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Lokor Bass mi napisał, że na hotkeyah. Cytuj:
Pozdrawiam Sowa. |
Cytuj:
Szkoda deda, GL next time. @Sowa -->To tylko joke byl ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tu wlaśnie dobrze widac jak Nie powinien wygladac annihilator...
|
Cytuj:
Żal Br? |
Cytuj:
btw. exp odrobiony, kaska też. Nic sie nie stało B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak już będę miał odpowiedni lvl to Ci pokażę, że granie bez hotkeyi jest łatwe i bardziej satysfakcyjnującę. Żałosne są osoby które biją demona z sd na hotkeuy na spawnie 1x buahuahua to poprostu mnei rozbraja : ). Pozdrawiam Sowa. |
Cytuj:
Nie pozdrawiam Ajco |
Cytuj:
Teraz ludzie bez pojęcia będą w to grać : < i bedzie tylko na hotkeyu ih żal BR. POZDRAWIAM SOWA. |
Szkoda ze sie nie udalo :o
Nastepnym razem na pewno sie uda :] |
Cytuj:
|
a jak sie otwiera ten filmik ?? plx powiec :DDDDDDDDDDDDDDD :baby:
|
Cytuj:
~ Co do filmiku jednak sie pomylilem:baby: rec.html:D Ale goólnie spoko filmik, tylko czemu to sie tak zawsze konczy na hotkeyach :D :D |
Aff...
Sowa - nie musisz przedstawaić światopoglądu obrażając innych (żal.br). to że ShOdow pomyślał że to keylogg to pewnie właśnie się chłopak nauczył obsługiwać tibicam więc nie musisz go od razu tak zjeżdżać... może po prostu bał się o swoją postać... The ShOdow - Nie mów faktów odbiegających od faktów (lol?). Chodzi mi o "Wiesz, gosc nie wbil ani razu 4 magica no i wiesz, nie sprawia mu przyjemnosci uhanie sie na hotkeyach :D :D :D :D" czujesz się lepszy? Doobra nie wiem co tu jeszcze dodać. Aha, może mi ktoś wreszcie wyjaśnić o co chodzi z tym "SU KA" ?? Dark... - SZUKAJ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam Sowa. |
O mój Boże ! Już miałem nadzieje że nie bede musial postowac tu więcej, ale jednak... Sowa dalej jest taki jaki byl... Fakt, może robienie anni na hotkeyach nie jest zbyt mądre, ale mówisz jakby mieli robić to ręcznie. Ile w życiu widziałeś anihilatorow na ktorych knighci nie uzywają bota ? Bo ja żadnego... Twoim zdaniem, lepiej by było (znaczy nie żal.br choć większość brazuków i tak przerasta cię inteligencją) gdyby używali oni bota (mam na mysli tego nie wbudowanego w tibie). Fakt, lepiej by było, ponieważ mieli by dość spore szanse na wykonanie tego questu, aczkolwiek ty chyba wymagasz od nich aby zrobili tego annihilatora ręcznie, żeby nie byli żal.br. Jak narazie to żal mi tylko słów na ciebie. Masz w sygnaturze Stop Noobostwu, Stop dzieciom neostrady, ale widzę że jesteś napewno Noobem ale czy dzieckiem neostrady nie wiem, ponieważ nie wiem czy masz neo czy innego neta a twoja ortografia jest całkiem niezła. STOP SOWIE !! STOP NOOBOSTWU !!
|
Cytuj:
Tym postem chciałbym zakończyć/przystopować według mnie dyskuje.Aczykolwiek na jakieś wątpliwości odpisze. Pozdrawiam Sowa. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam Sowa. |
Cytuj:
|
@Sowa
Kiedy patrze na twoje posty, to niedobrze mi sie robi... Tak samo możesz mówić, że używanie "Exura" na hotkeyu jest beznajdziejne. Ba, że używanie go jak cie bije szkielet jest głupie, bo można być usatysfakcjonowanym pisząc go ręcznie. Nie Pozdrawiam Cię Sowa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16. |