Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wydarzenia z Xereny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92979)

Golden'Fanatyk 02-09-2006 00:14

Wydarzenia z Xereny

Zapraszam do komentowania wydarzen z Xereny!

Colm 02-09-2006 07:11

kto idzie na dhq? wszystkie 100lvle? Zróbcie filmik :) Na tibicams jest film jak xazez padl... co jak co ale ladnie to zaplanowali

Golden'Fanatyk 02-09-2006 12:31

faktycznie, akcja była ladna ^^

na Dhq wszyscy 100+ oprócz (?) Axela~

Kajn 02-09-2006 12:39

lol i po jakiego ch... robisz drugi temat o Xarena jak 8 pozycji nizej jest temat dotyczacy Xareny czy tak trudno pomyslec? Przeciez to proste jak konstrukcja cepaB)

wrogonastawiony 02-09-2006 20:21

ale czego sie czepiasz ?

Liva 22-11-2006 20:40

Watpie czy beda poskromione This Is to tez w 90% szwedzi :evul:.
Najlepiej by bylo aby sie razem powybijali i Polacy przejeli wladze. :]

Marczio 23-11-2006 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liva (Post 1093303)
Najlepiej by bylo aby sie razem powybijali i Polacy przejeli wladze. :]

i sie obudziles

Kosher Pig 26-11-2006 12:49

Mitzum i spółka zrobili usługę czyszczenia HoTA questa za jedyne 20k za pharaoha i 25k za ostatniego. "Jedyne" 165k za wszystko. Ciekawe, czy zbiorą chociaż 3 teamy. Biorąc pod uwagę liczbę ludzi poza wojną którzy nie boją się z nimi iść, może być ciężko.

/Kosher Pig.

rekin from azura 26-11-2006 14:58

lol:]Isc z Mitzumem i spolka na quest to samobojstwoB) Watpie zeby kogos znalezli:p

FyFy 26-11-2006 18:42

po ch*ja ktoś odświeżył ten temat?

przecierż troche niżej jest akutalny temat a ten nie był poruszany 2 miesiace....

Kosher Pig 26-11-2006 20:16

1) drugi temat miał dotyczyć tylko wojny, a skoncentrował się na flamowaniu fraglisty.
2) pisanie w drugim temacie też byłoby odświeżaniem go.
3) jeśli uważasz że zrobiłem nie tak, reportnij mój post, niech rozwiąże to mod.

/Kosher.

FyFy 26-11-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kosher Pig (Post 1099922)
1) drugi temat miał dotyczyć tylko wojny, a skoncentrował się na flamowaniu fraglisty.
2) pisanie w drugim temacie też byłoby odświeżaniem go.
3) jeśli uważasz że zrobiłem nie tak, reportnij mój post, niech rozwiąże to mod.

/Kosher.

Ty nic nie odświeżyłeś bo zrobił to ktoś 2 posty wyżej.:)

FyFy 15-12-2006 07:51

Trzeba odświeżyc ten temat;)

Wczoraj tengu zabiło 115 ek z inferno Justin Sardor , podobno za cavebota, chociarz w to nie wierze. Jak tak dalej pójdzie to tengu sobie nazbiera tyle wrogów, że nawet nie bedą wiedzieć kiedy z tego serva wylecą.

Pewnie nie będzie to powód do wojny, bo Justin opóścił jak narazie inferno i założył nową gildie.

Jednak ja mam nadzieję, że będzie inaczej.

Też kilka dni temu padłem padłem bez powodu od tych pedałów Tengu i czekam na odpowiedni moment, żeby tylko pomóc się ich z tąd pozbyć.

ognik 15-12-2006 15:44

Czy zaczyna sie nowa wojna?Czy polska wygra?Czy jest szansa na zrobuienie dobrego lvl i nie pasc ich ofiarą?:lucznik: :lucznik:

FyFy 16-12-2006 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ognik (Post 1129996)
Czy zaczyna sie nowa wojna?Czy polska wygra?Czy jest szansa na zrobuienie dobrego lvl i nie pasc ich ofiarą?:lucznik: :lucznik:

Już się robi moj nowy "dobry" lvl, tym razem ms, i zobaczymy. Chyba, że mi to przerwie wyjście nowego serva.

Vacek 16-12-2006 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FyFy (Post 1129489)
Trzeba odświeżyc ten temat;)

Wczoraj tengu zabiło 115 ek z inferno Justin Sardor , podobno za cavebota, chociarz w to nie wierze. Jak tak dalej pójdzie to tengu sobie nazbiera tyle wrogów, że nawet nie bedą wiedzieć kiedy z tego serva wylecą.

Pewnie nie będzie to powód do wojny, bo Justin opóścił jak narazie inferno i założył nową gildie.

Jednak ja mam nadzieję, że będzie inaczej.

Też kilka dni temu padłem padłem bez powodu od tych pedałów Tengu i czekam na odpowiedni moment, żeby tylko pomóc się ich z tąd pozbyć.

kolejny polaczek liczacy ze wyjebie tengu z serva. gratz

wrogonastawiony 17-12-2006 01:07

@up
Cytuj:

żeby tylko pomóc się ich z tąd pozbyć
czas najwyższy nauczyc sie czytac ze zrozumieniem panie Vacku ! :-)

Vacek 17-12-2006 08:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1133333)
@up

czas najwyższy nauczyc sie czytac ze zrozumieniem panie Vacku ! :-)

To co, jak chce pomoc to znaczy ze nie chce ich wyjebac? :>

Weirdo 17-12-2006 19:29

Polakow na xerenie wcale nie jest tak malo, sam mam kilku przyjaciol na calkiem niezlych lvl . Problem polega na tym ze szwedow jest wiecej , maja lepsze levele i lepsze pvp. Dla tego zamiast starac sie pchac kamien pod gorke to mozna by bylo zaakceptowac sytuacje bo wcale nie jest tak zle...

Mozo 17-12-2006 19:42

Idzie grać będąc Polakiem?

Weirdo 17-12-2006 20:03

Jak sie nie jest nazista to to ,ze nie twoj narud atualnie jest u wladzy nie powinno grac roli. A zrestza co masz do szwedow tacy sami ludzie jak my, ich PA niczym sie nie rozni od naszego...

FyFy 17-12-2006 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1133426)
To co, jak chce pomoc to znaczy ze nie chce ich wyjebac? :>

Może zdradzisz swój nick? Pewnie masz 40 lvl i udajesz znawce.

Tengu ma wielu wrogów. Gdy dojdzie do sytuacji takiej jak wojna z This is po prostu stane przeciwko nim . To miałem na myśli :)

Biernak 17-12-2006 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FyFy (Post 1135137)

Tengu ma wielu wrogów. Gdy dojdzie do sytuacji takiej jak wojna z This is po prostu stane przeciwko nim . To miałem na myśli :)

mam 38 lvl pala ale powiedz tylko slowo a pujde i zrobie tam kamikaze

Biernak 17-12-2006 20:18

Cytuj:

mam 38 lvl pala duzo nie zdzialam ale powiedz tylko slowo a pujde i dam z siebie wszystko;]

Vacek 17-12-2006 21:16

Cytuj:

Nie, to Ty jestes pierdolonym polaczkiem ktory udaje znawce. Out~

FyFy 19-12-2006 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1135361)
Nie, to Ty jestes pierdolonym polaczkiem ktory udaje znawce. Out~

Uznajesz polaków za gorszych? Może jestes typowym lizodupem szwedzkich h lvlow?

Marczio 21-12-2006 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FyFy (Post 1139374)
Uznajesz polaków za gorszych? Może jestes typowym lizodupem szwedzkich h lvlow?

Moze nie jest lizodupem tylko patrzy sie obiektywnie na "osiagniecia" polakow i szwedow

FyFy 22-12-2006 02:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1141589)
Moze nie jest lizodupem tylko patrzy sie obiektywnie na "osiagniecia" polakow i szwedow

Może i tak jest, ale wnerwia mnie to, że odrazu mnie zaatakował gdy powiedziałem cokolwiek na temat pozbycia się tengu servera.

Vacek 22-12-2006 09:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FyFy (Post 1142935)
Może i tak jest, ale wnerwia mnie to, że odrazu mnie zaatakował gdy powiedziałem cokolwiek na temat pozbycia się tengu servera.

I ty nawet nie śnij o tym, że ich wyjebiesz. Btw... Najpierw wyzywasz, później płacisz i dalej wyzywasz... Ile ty masz lat dziecko :|

Marczio 22-12-2006 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FyFy (Post 1142935)

Bo co po gadaniu? Jeszcze nikt nic gadaniem nie wskoral. Jakbys mial cos konkretnego do powiedzenia na temat wywalenia ich to bys tu nie pisal nic.

Vacek 06-01-2007 12:30

Dzisiaj zrobiono anni:
Team:

[CHAR]Falcon Morales[/CHAR] - 120rp - SoV
[CHAR]Zulin theseius[/CHAR] - 122ek - SCA
[CHAR]Gamio[/CHAR] - 112rp - Anni Bear
[CHAR]Gath Morales[/CHAR] - 109rp - SCA

Gratz dla nich ;)

wrogonastawiony 06-01-2007 20:20

Ktoś z inferno powie wtf ? Gildia sie rozpadla, niektore osoby padly od Tengu, teraz widze właśnie Master Bonczek padł.
A miało być tak pięknie...

Vacek 06-01-2007 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1178342)
teraz widze właśnie Master Bonczek padł.

WTF?! Cos sie zle dzieje ;|

Edit:
22:33 Nomsi [131]: well he has to pay the house which he stole from Snetripp

:\

Gaucho10 14-01-2007 22:27

Chcialbym zaczac grac na tym swiecie bo jest to najnowszy serw pvp. Powiedzcie prosze czy da sie tutaj w spokoju nabic fajny lvl ?? i czy jest aktualnie jakas wojna czy jak ;p z gory dzieki ;]

First Doom 14-01-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gaucho10 (Post 1198073)
Chcialbym zaczac grac na tym swiecie bo jest to najnowszy serw pvp. Powiedzcie prosze czy da sie tutaj w spokoju nabic fajny lvl ?? i czy jest aktualnie jakas wojna czy jak ;p z gory dzieki ;]

NIE!!! tylko nie graj na xerenie z swojej inicjatywy i troski oraz z dobrego serca odradzam ci grac na xerenie!!! ten server nie ma przyszlosci. Tylko powalony szwedzki guild TENGU rzadzi i robi co chce! ogole wielki PA! jest tam sporo polakow ale jak wiadomo polacy to nooby jezeli chodzi o war'y i zawsze przegrywaja ze szwedami i nigdy nie wygraja z tengu... byla juz dobra polska gildia Inferno ale sie rozpadla polacy nic nie potrafili zrobic.

Nie masz po co tam grac, jak ci nie zrobia PA kolesie z tengu to ich noob szwedzcy koledzy srednio levelowcy ktorzy juz na 40 lvlu cie ogolaca z itemow, dostaniesz hunta i nie bedziesz mial po co grac...

Jeden ze szwedow z tengu nick Xazez udawal bardzo zajebistego kolege dla mojego rl kumpla, dawal mu itemy, kase, chodzil z nim na hunty, proczyl go i wogole byl mily i sympatyczny, pewnego razu powiedzial zeby mu pobloczyl demony ale ze mial za slaby lvl, to poprosil go o pasy i zaproponowal ze mu poexpi bo siedzi duzo przy kompie. Moj kolega pomysla ze szwed to jest spoko, nie to co polak - zlodziej, na dodatek byl wysoki lvl wiec nie ma co sie martwic na bank mnie nie okradnie i pozatym jest sympatyczny... kolega dal mu pasy a w nocy ten Skurw**** go ogolocil!!! A co najlepsze pisal na trade i game chacie : HAIL HITLER , HAIL HITLER i wbil mu bana na miesiac... :((( a kolega mial wykupionego pacca na rok bo sprzedal itemki ze starego chara...

To wlasnie sa Jeb*** szwedy gorsi niz polacy! polak nawyzywa, okradnie albo shackuje a ten to bezczelnie udawal super kolege! Mnie i mojego kolege doslownie krew zalewa!!!

Radze kazdem trzymac sie z dala od Xereny...

btw. sory ze sie tak rozpisalem ale cos... nie moglem sie powstrzymac

konan129 15-01-2007 00:42

Czy mi się zdaję, czy TENGU sie rozpadło ? :D:D:D

Gaucho10 15-01-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez First Doom (Post 1198332)
NIE!!! tylko nie graj na xerenie z swojej inicjatywy i troski oraz z dobrego serca odradzam ci grac na xerenie!!! ten server nie ma przyszlosci. Tylko powalony szwedzki guild TENGU rzadzi i robi co chce! ogole wielki PA! jest tam sporo polakow ale jak wiadomo polacy to nooby jezeli chodzi o war'y i zawsze przegrywaja ze szwedami i nigdy nie wygraja z tengu... byla juz dobra polska gildia Inferno ale sie rozpadla polacy nic nie potrafili zrobic.

Nie masz po co tam grac, jak ci nie zrobia PA kolesie z tengu to ich noob szwedzcy koledzy srednio levelowcy ktorzy juz na 40 lvlu cie ogolaca z itemow, dostaniesz hunta i nie bedziesz mial po co grac...

Jeden ze szwedow z tengu nick Xazez udawal bardzo zajebistego kolege dla mojego rl kumpla, dawal mu itemy, kase, chodzil z nim na hunty, proczyl go i wogole byl mily i sympatyczny, pewnego razu powiedzial zeby mu pobloczyl demony ale ze mial za slaby lvl, to poprosil go o pasy i zaproponowal ze mu poexpi bo siedzi duzo przy kompie. Moj kolega pomysla ze szwed to jest spoko, nie to co polak - zlodziej, na dodatek byl wysoki lvl wiec nie ma co sie martwic na bank mnie nie okradnie i pozatym jest sympatyczny... kolega dal mu pasy a w nocy ten Skurw**** go ogolocil!!! A co najlepsze pisal na trade i game chacie : HAIL HITLER , HAIL HITLER i wbil mu bana na miesiac... :((( a kolega mial wykupionego pacca na rok bo sprzedal itemki ze starego chara...

To wlasnie sa Jeb*** szwedy gorsi niz polacy! polak nawyzywa, okradnie albo shackuje a ten to bezczelnie udawal super kolege! Mnie i mojego kolege doslownie krew zalewa!!!

To na jaki serw radzisz isc ??:) bo chcialbym zeby to byl serw raczej jak nojnowszy oczywiscie niemiecki oraz taki na ktorym ze tak powiem sie cos dzieje ;p ale bez przesady ;]

PS. Gralem wczesniej na Arcanii lecz niestety teraz jest WAR ESP vs POL no i jak narazie ESP wygrywa a i tak sadze ze wygraja cala wojne i niestety polacy beda musieli sie wynosic z serwa, chyba ze ktos zaplaci ale watpie ;p i dlatego szukam nowego serwa ;]

wrogonastawiony 15-01-2007 18:27

Cytuj:

Heh.. a tu Cie mam. Spojrz - zanim doszło do tego incydentu to tengu był super, extra i wogule zajefajne ? a xerena super serwerem.. i wszystko sie kręciło nie ? Aż tu nagle nieszczescie ! i co ? wszystko sie odwraca - tengu juz nie jest takie fajne nie ? Podaj no nick tego qpla to zobaczymy ktory to taki mądry artysta ;P Im sie nie ufa to są sepy na maxa - moj kumpel dał invita swojemu DOBREMU KUMPLOWI MITZUMOWI do chatki - nie miał tam drogich itemkow - no ale co to mitza obchodzilo ? Ogołocił chate ;p

ps. mnie tez ten cały xazez (stfu.) oszukał - na 20k.

@Gaucho - graj tam gdzie jest najmniej polakow - szwedzi w zasadzie tak bez powodu Cie nie zgniotą - chyba ze napotkasz kolejny raz mitzuma na lagunie jak chce dorobic ;p a Polak ? szkoda gadac :)

Vacek 15-01-2007 18:45

Cytuj:

To tylko świadczy o tym jak mądry był Twój kolega.

Forasek 15-01-2007 19:21

09:34 Mitzum [162]: You're hunted

suprise ;p

Xerena - teraz to chyba 1/3 serva jest hunted, na drugie 33,3% ludzi czeka za rogiem evul peker mitz~ lub jego pekay team sqlad do zarobienia na Demon hunty "Pay boh now! ", no i zostala ostatnie czesc ludzi grajacych na tym swiecie - Szwedzi, rl kumple z PtD itd. itp. + noobki z +/- 20 - 40 lvl !

so good luck !

Xerena 690 people online GER kurde az tak nas tam duzo!
(...)
Az milo popatrzec ;p

(post zartobliwy lecz prawie prawdziwy)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:22.