![]() |
Xerena fight >> Pada jeden z leprzych ;>
http://rapidshare.de/files/31619533/Xazez.rec
Zapraszam do komentowania filmiku :> Jeszcze padło dwóch, postaram sie znalesc filmiki u znajmoch i umiescic na forum. |
B. ladnie lubie takie akcje :D:D Lubie tez to ze najpierw ganiaja cie takie kozaki a potem zgasik :D:D <bravo> spoko filmik. ;)
|
HAHAHAAA Masslog rocks...
No i loot nawet good ;) |
Powiedz chociaz, ze film jest nie twoj. I to 'leprzych'... [email protected]
@Topic Filmik widzialem wczesniej. Stary sposob trapowania, ale skuteczny. Pozniej padl 111 rp- degarn, ktory wszedl podobno na deserta do przejscia bez wyjscia ... |
Goodjob ;>
|
ostro dawaj more :D
|
Móglby ktos dac rehosta na tibicams? Prosze:D
|
Tengu go home ! Chętnie bym pogratulował oprawcom osobiście, ale żal mi wychodzić na 33 lvlu na Maina ;) Ładna akcja...
Cytuj:
@Down Całkiem możliwe - widziałem kilka filmików z tym słowem, ale zawsze czytałem "snake", hehe - widziałem, to co chciałem widzieć :P Racja. (choć zawsze to lepsze, niż "leprze" ;)) |
ten hlvl, tak jak niemal kazdy, byl zbyt pewny siebie
godne podziwu zgranie, ladna akcja ;) |
Haha niezle go zalatwili ;D
@- prodigy -: to sie nie nazywa "Snake attack" tylko "Sneak attack" jak juz xD |
aj am ma hunetd od jay :P wiec sie nie ciesze :) ale cieszy mnie fakt ze jay jzu sobie nie pograja na xerenie mnie w ten sposob 5x zabili raz tylko miedzy carlin a folda mialem szanse uciec ale nie mialem run po ostatnim dedzie wiec padlem ponownie jay to PA leja mnie za nic a xazez to moj pro :P elan kazing tez ale on sie nie udziela :>
|
czemu maja sobie nie pograc ? wiesz ilu JA SAM MAM CHętnych zeby stanac po stronie Jay'ow ?
|
hehe wlasnie gadalem dzis z jednymz Jay'ow, mimo ze jestem providerem Tengu to big GZ dla nich :D trzeba jednak miec i odwage i skilla zeby zabic 100 ms & 111 Rp, zwazajac ze chyba tylko Hee'Jay ma lvl wiekszy niz 45 o.O
|
obejrzalem - buahahuuahuha co za baran - bez urazy panie Xazez ;< fajnie to wygladalo jak nagle wszyscy online sie zrobili - GRATKI
ma ktos filim jak padl Degarn ? |
Zajefajny filmik, ziomeczek zachowal sie jak lama- na poczatku taki kozak, a potem juz wymienkl. Jak bedziesz ktos mial filmik jak pada tych dwoje pozostalych to prosze o link:D
P.S. Wróbel, czekam az wbijesz 100, mam nadzieje ze dasz filmik z DHQ i ANNI w twoim wykonaniu:) |
Hehe padł jak pieseq ;] a autorowi tego tematu przyda sie słowniczek ;d NAJS AKCJA
|
Przyznam zaje.b.ista akcja ;) A ci gracze Jay to oni wojne mają czy jak ? Bo nie wiem jaka jest sytuacja na Xerenie
|
z tego co wylookalem to 2 tygodnie temu xaxez killnal Bee'jay'a teraz ten mu oddał a dalej.. to pewnie wojna ;) po cichu na nich licze pewnie duzo ludzi bedzie chcialo wyrownac porachunki z tengu wiec zapowiada sie ciekawie
----------- http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1361505 ;] tu wiecej |
MISTRZOWSKI FILMIK!! wielkie GZ :]
|
Jestem pod wielkim wrażeniem. Pomysł i wykonanie doskonałe. :D
|
Cytuj:
Cytuj:
opisze troche jayow ;] "jay" 99 lvl kiedys mial 100 ale padl an demonie pochodzi z novej "Kee'Jay" 36 lvl ostatnio zabity przez pee'jay (przez niego jay mnie huntuja) "Bee'Jay" 43lvl to ten co krecil filmik i padl od ue xazeza :P ten pajac kiedys mial 47lvl i rsa "Hee'Jay" xazez go dorwal na 48 ale skubany ma juz 49 ;] "Mee'Jay" xargoz go zabil na 36 ;] i nadal taki ma =] "Pee'Jay"kolejny 36 lvl i kolejna ofiara xargoza :p i Hampisha... "Ree'Jay" 52 lvl Xagroz dowal go na 54 wraz z Kitzum "Xee'Jay" 39 lvl niech sie tylko zaloguje ;] narazie bez deda :P "Lee'jay" otto dorwal go na 67 lvlu :baby: teraz biedny lee'jay ma 65 lvl :P podsumowujac podsumowanie jay= 36,43,48,36,36,52,39,65 Cytuj:
|
pare sd dostaną i im sie odechce ; )
anyway GL |
hehe
Pamietam jeszcze rodzinke jeey z trenowania :) Zawsze byli mili itp a wiec im zycze wygrania tej wojny |
Cytuj:
ps. wydaje mi sie ze nie level zdobi gracza - jak to sie stalo ze najwyzsi level padli ? Jay'e myśla w grze czego zabraklo po drugiej stronie! i gdy dalej tak to pociagna mysle ze sa w stanie wygrac bo nie widzialem nic nadzwyczajnego w wykonaniu tengu (dostali w******* na Morganie i przyszli tu, nie robia nic innego jak lanie l-lvli) |
Ja pamietam jay'ow z rooka jak dla facc byl ;p
|
Hehe ta wojna skaczy jak tak jak i poprzednie ... prawda jest taka ze niestety przeciwnicy Tengu maja zbyt male lvle ... te cale jaye czy jak im tam mogli sie odcknac wczesniej :S tak jak i ten blade-moon czy jakos tak to były by szanse na wygrana ale jesli dalej tak tylko pojedyncze gildie beda stawaly do walki nic z tego nie bedzie :S ktos tam up pisal ze chlopaki expia ... my tez expilismy do czasu ... ;]
|
Impalex jest szansa zebyscie wrocili na kyre :P? bo sa takie nudy a ja bym se popekowal z wami jak bym mogl itp nie ma co robic w ogole ;/
|
GZ! dla ekipy ktora go ubila super akcja. Oby wiecej takich filmów:)
|
rehosta by mogl ktos zrobic ?
|
Cytuj:
|
Akcja ładna, ale zalozyciel tematu nie powinien sie pokazywac na oczy nikomu.
|
mirror (ktos wczesniej prosil)
Kod:
http://d.turboupload.com/d/949494/Xazez.rec.html |
Mam pytanie Jay'e to polacy? :p
|
nie. to nie polacy.
|
Bardzo ladna akcja podziwiam takich ludzi wiec jesli co to Floor Fillers zdobedzie moje poparcie w walce 45+ ed ;)
|
Hail Xerena ;>
|
Ahhh ci Szwedzi ;P piekna akcja
|
Cytuj:
|
GRATZ FILMIKU I PoMYSLU XDDD
|
Cytuj:
btw jaki ten Otto musi mieć dist ? 30 ? =d Bee'jay nei ma tarczy a on wali w niego po 40-50 ;p i z pewnych źrodeł wiem ze otto i reszta polakow w tengu maja w dupie to skąd pochodza i leja swoich jak leci... ;[ e zobaczcie kolesia o xywie Stel Stefan.. pojawia sie na filmiku ;/ patrze na jego chara a tu 1 lvl rook.. spadl z 55 lvlu Oo no i comment: Hackers 1-0 Stel Stefan ;< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |