Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nine Thou Vs Unforgivens + All your snakes belong to us (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=93200)

Xetif 03-09-2006 11:00

SAPHIRA , wydarzenia z servera

Wydarzenia z Saphiry

Mauritos 03-09-2006 13:07

Chyba sie dołącze do Gorfina, bo Ci niektórzy szwedzi mają nasrane w blond kaskach.

Xetif 03-09-2006 19:07

po 1 battle 4-3 dla snakes ;<

FanFan 03-09-2006 21:14

Gdzię będzie następna bitwa, może w Ab;]

FanFan 03-09-2006 21:26

Gdzię będzie następna bitwa i kiedy??
Może daliby pooglądać coś faccom ;]

Gdyby nie Nazgrel Bloodhoof to byłoby kiepsko z Nine Thou, wszyscy Polacy grający na Saphirze trzymają kciuki za NINE THOU,
No i może w końcu skończą się hunty za nic na Saphirze
:]

---------------------

POLSKA ŻYJE

FanFan 03-09-2006 21:32

Gdzie będzie następna bitwa i kiedy.

--------------------------------------

nie dali by rady bez Blooda

--------------------------------------

Może w końcu skończą się hunty za nic na tym servie

---------------------------------------

ripper 03-09-2006 22:58

Cytuj:

Może w końcu skończą się hunty za nic na tym servie
Zawsze jest tak samo, wojna niesie nadzieję na zmianę servera na lepsze, lecz nigdy tak nie jest. Władza deprawuje.

Level 04-09-2006 08:46

No ciekawe,ciekawe jak tym razem będzie

4-3 dla snakes ale dwóch 100+ sorków im padło ;)

ps. miło widzec,ze draco powoli wracaja na serv

Xetif 04-09-2006 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Level (Post 972793)
No ciekawe,ciekawe jak tym razem będzie

poczatek napewno lepszy niz ostatnio xD

Siergiey 04-09-2006 17:07

jdziecie ku.rwa jedziecie ;D
glupio sie pytasz kto wygra ;; nawet jak w dupe 20+ fragami dostawalismy w poprzedniej wojnie to wierzylem w naS!
a tego nubka 9 lvla co pat ujebal nie liczysz? ;

Lonteus 04-09-2006 19:10

Goooooooooo Bartazszszszszzz Xd

Sugide 04-09-2006 21:11

Jest 4 - 4 ;>

Hail All Snakes Belong to Us and Unforgivens ;)

Siergiey 04-09-2006 21:20

nom, mam nadzieje, ze bedziesz hunted jak przegraja wojne ; )

Olorion. 04-09-2006 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sugide (Post 974142)
Jest 4 - 4 ;>

Unforgivens zawsze bylo banda lamerow, ktorzy potrafia tylko expic. ASBtU ma niewielu naprawde dobrych graczy. A ty juz sobie nie pograsz

Xetif 05-09-2006 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sugide (Post 974142)
Jest 4 - 4 ;>

najlepsze jets to ze wszyscy z unfor~ ktorzy moga walczyc dostali inv tylko nie ty , lol .

btw , hunted

Lord Wlodek 05-09-2006 12:49

All your snakes belong to us + Unforgivens Forever =*

P.S : Jestescie tak slabi ze liczycie frag na 9 lvl ? n/c

Olorion. 05-09-2006 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Wlodek (Post 974560)
All your snakes belong to us + Unforgivens Forever =*

P.S : Jestescie tak slabi ze liczycie frag na 9 lvl ? n/c

Ps: jestes tak glupi ze nie widzisz w jakiej on jest glidii? To jest Guild War polaczku

Xetif 05-09-2006 14:51

olor czit in da warcaby ,|,

dudek_lfc 05-09-2006 15:31

Mam nadzieje ze nine thou wygra ta wojne : ) moze bedzie lepiej niz za rzadow aurotha i spolki

Lonteus 05-09-2006 15:50

haha mighty ty polaczku a co boisz sie ze jak wygramy to niebedziesz mial komu dupy lizac? A nawet jak przegramy to to ze padniesz jest wiecej niz pewne i Kominiarz ( chomp ) ci nie pomoze XD

I btw "Lord Wlodek" juz twoj name na tibia.pl mowi sam za siebie jaki jestes noob XD!

Siergiey 05-09-2006 17:14

Wlodzimierzu... a jak chompolet liczyl kieeedys fragi od monsterow? ;;
zreszta TO byl frag jak kazdy inny, wiec cos sie przy.jebal. i na ch.uj brali takiego nuba do gildii na okres wojny...chyba tylko po ty zeby takie lizodupy mialy sie od czego przy.jebac kiedy widza, ze ich pan po ryju dostaje

Lord Wlodek 05-09-2006 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lonteus (Post 974731)
I btw "Lord Wlodek" juz twoj name na tibia.pl mowi sam za siebie jaki jestes noob XD!

Hmm nie bende komentował takich osób a to że jestem za inną (Swe) glidią bo tam mam kumpli oznacza ze jestem beee... jak byl bym za polaczkami to jestem boski? no comment....

@Siergiey
Jedyny co mogl mi to 'Normalnie' powiedziec w sumie frag to kazdy jak inny ale dziwnie to wyglada i według mnie taki frag nie powinien sie znalesc.....

Olorion. 05-09-2006 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xetif (Post 974657)
olor czit in da warcaby ,|,

po prostu jestes cienki : )

Tartin 05-09-2006 19:35

:)

najbardziej sie ciesze ze auroth padł i lootar~
aha i do wszystkich polaków:
NIE SPRZEDAWAJCIE RUNEK ANI NIE KUPUJCIE PROTEKCJI OD SNAEKS I U A SPRZEDAWAJCIE NT

Kensai 05-09-2006 19:45

"lord włodek" moze ty przypadkiem zalogowales sie na konto swojego starego? xD w sumie name pasuja idealnie xD
Mighty, mighty wchodziles w dupe szweda a oni na ciebie wy.je.ba.ne xD jestes kretynem xD

_/

Siergiey 05-09-2006 20:00

bueheheh o ja nie moge
po kazdym poscie napisanym przez mightiego, ktos mowi ze ow jest kretynem ;d
kocham jak mowia prawde.

@wlodek
( ; dobrze, ze nie ty zajmujesz sie fraglista, pozatym walczy sie i mysli nie tylko w grze. a i wgle, sam muroth, ze 'snejkuw' zaliczyl to jaka fraga, wiec?
problem z kwalifikacja tego jako frag, chyba znikl? <;

Sugide 05-09-2006 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xetif (Post 974528)
najlepsze jets to ze wszyscy z unfor~ ktorzy moga walczyc dostali inv tylko nie ty , lol .

btw , hunted

Facc ? Niepotrzebują ludzi z faccem ? Jak mają ludzi z paccem , zreszta i tak zapewne walki będa się toczyc pacc area...to Twoje Hunted , sobie możesz zachowac dla siebie ;)

@Sergiey
Któryś z was ;> tak tylko mówi bądz Yoshi ;< , Jak kochasz to raczej nie kochasz tego co mówią ;]

@Lonetus
Szkoda słów na Ciebie ;] , Polaczek to jesteś Ty , i to myslisz ze cfaniaczek ;] , Nie wygracie ;> , ahh te wasze patryiotyczne nadzieje ;>

@Kensai
Kolejny Patryiota więcej więcej prosze ;> Snakes może i maja na mnie wyjebane , ale nie Unforgivens. Tak pozatym , to Ciebie przestali szwedzi kochac , jak się rozpadło NP , to juz dalej sobie nie poszedłeś z nimi ;)

Lord Wlodek 05-09-2006 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kensai (Post 975200)
"lord włodek" moze ty przypadkiem zalogowales sie na konto swojego starego? xD w sumie name pasuja idealnie xD
es kretynem xD

O kurwa też fakt teraz mnie zapierdoli ;D

ALe w sumie Polacy teraz pozytywniej na tej wojnie wygladali ale jesli chcecie sie gdzie zabarykadowac proponuje 'Drugie dp' w Venore ale nie wiem czy macie 3 h-lvl najt....

Sugide 05-09-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Wlodek (Post 975513)
ALe w sumie Polacy teraz pozytywniej na tej wojnie wygladali ale jesli chcecie sie gdzie zabarykadowac proponuje 'Drugie dp' w Venore ale nie wiem czy macie 3 h-lvl najt....

Pozytywniej wyszli bo mają pomoc od ludzi typu Gorfin'Feyn , Nazgrel Bloodhoof ;) , Bez Nazgrela byli by niczym ;> , to on tam ma siłe rażenia i to on narazie najwiecej fraguje ;>

3 Knight na blokade : Enderdil (Invited List) , Patrykuss Drake , Skalniak Drake

Iks.de 05-09-2006 21:58

Nine Thou musi wygrać!!!!!!!11111

a do do lodra włodka, nie gra na saphirze, to nie wie co za cuda sie zdażają,
a co Sugide... ja do niego nic nie mam, według mnie jest spoko, może jest "dupolizem", ale napewno nie jestes taki jak Undead Sorcerer Totuc, jego spam: "Lootar, Auroth, nobztrakt MY BRO, M Y B RRRRRR OOOO", gdy Nobz mnie hunotwal napisalem do totuca czy moglby z nim pogadac, a on: "z Noztraktem nie da sie pogadać", a jeszcze pozniej spamowal do mnie, że chaos zbiera kase/runy na war, i że nine musi wygrać bo w all yours~ są same debile... Poprostu Mighty może chce sobie pograć bez huntów itp. więc ja do niego nic nie mam.

Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem. ;pppppppp:creature:

Pozdro~

Sugide 05-09-2006 22:03

Nom chciałem sobie pograc bez huntów , ale wielki Olorion i jeszcze wiekszy Bartaz , nie wspomne o wszechmocnym Yoshi'sanie mnie huntuja :< , chyba się rozpłacze....ze smiechu ;> , Dupolizem nie jestem Arad ;) , that's for Your info ;) , a co do Twoich poglądów na temat kto wygra , to każdy ma swoje zdanie , jedni takie same drudzy inne ;)

NinJa 05-09-2006 22:41

mam nadzieje że tym razem będzie na odwrót i draconias znowu urośnie w SIŁE.
ps. jak używacie TS/ventrilo to dajta IP adresik to pogadamy o saphirze (chętnie bym się przyłączył do wojny -niestety tylko 50 lvl ;/)

Lord Wlodek 05-09-2006 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iks.de (Post 975534)
a do do lodra włodka, nie gra na saphirze, to nie wie co za cuda sie zdażają,

Cuda tzn.?
Moze i nie gram ale rientuje sie w wojnach a przynajmniej staram mam sie

Rusikow Bro....

Iks.de 05-09-2006 23:19

h-lvle szwedzkie wymyślają reasony do hunta z dupy i wogole, ostatnio wojne draco przegralo niby 150~ - 2, bo jeden member draco sie roknoł, wogole zal.pl ;pp

Górnik Zabrze RoX!!

Xetif 06-09-2006 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sugide (Post 975511)
to Twoje Hunted , sobie możesz zachowac dla siebie ;)

http://img115.imageshack.us/img115/7839/ericsm1ut0.jpg

Chemic 06-09-2006 00:30

HAHAHAHAH XD Bartazuwa jak zwykle jedzie szmatom as they deserved xD
@sugibleble
nie przeszkadza im chyba miec ludzi z facc skoro maja kilku. spojrz na to pod innym katem jednak. maja w ciebie wyjebane bo jestes pier~ dupolizem. a to na wojnie nie wystarcza :) bo co do twoich "umiejetnosci" nie mam zadnych watpliwosci xD ogarnij sie i idz sobie trenowac moze cie akurat nikt nie zabije (czuwam)

kobas 06-09-2006 01:14

jebac szwedow

Lord Wlodek 06-09-2006 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kobas (Post 975769)
jebac szwedow

Rasista.... Co ci u nich nie pasuje taki sam człowiek jak ty.... a poza tym to jest 'Guild War's' wiec po co podteksty 'Pol vs. Swe' .....

Xetif 06-09-2006 12:41

wlodek wez idz sie lepiej zajmij swoim uber pr0 hlvl charem i przestan glupio komentowac kazdy post ? kthxbyepl

Sugide 06-09-2006 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chemic (Post 975751)
HAHAHAHAH XD Bartazuwa jak zwykle jedzie szmatom as they deserved xD
@sugibleble
nie przeszkadza im chyba miec ludzi z facc skoro maja kilku. spojrz na to pod innym katem jednak. maja w ciebie wyjebane bo jestes pier~ dupolizem. a to na wojnie nie wystarcza :) bo co do twoich "umiejetnosci" nie mam zadnych watpliwosci xD ogarnij sie i idz sobie trenowac moze cie akurat nikt nie zabije (czuwam)

Wybacz , jedynym faccem jestem tam Nateris/Arephian jedna osoba , rl Aurotha. Moich umiejetnosci nie widziales bo nie bralem udziału w żadnej wojnie ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19.