![]() |
SAPHIRA , wydarzenia z servera
Wydarzenia z Saphiry
|
Chyba sie dołącze do Gorfina, bo Ci niektórzy szwedzi mają nasrane w blond kaskach.
|
po 1 battle 4-3 dla snakes ;<
|
Gdzię będzie następna bitwa, może w Ab;]
|
Gdzię będzie następna bitwa i kiedy??
Może daliby pooglądać coś faccom ;] Gdyby nie Nazgrel Bloodhoof to byłoby kiepsko z Nine Thou, wszyscy Polacy grający na Saphirze trzymają kciuki za NINE THOU, No i może w końcu skończą się hunty za nic na Saphirze :] --------------------- POLSKA ŻYJE |
Gdzie będzie następna bitwa i kiedy.
-------------------------------------- nie dali by rady bez Blooda -------------------------------------- Może w końcu skończą się hunty za nic na tym servie --------------------------------------- |
Cytuj:
|
No ciekawe,ciekawe jak tym razem będzie
4-3 dla snakes ale dwóch 100+ sorków im padło ;) ps. miło widzec,ze draco powoli wracaja na serv |
Cytuj:
poczatek napewno lepszy niz ostatnio xD |
jdziecie ku.rwa jedziecie ;D
glupio sie pytasz kto wygra ;; nawet jak w dupe 20+ fragami dostawalismy w poprzedniej wojnie to wierzylem w naS! a tego nubka 9 lvla co pat ujebal nie liczysz? ; |
Goooooooooo Bartazszszszszzz Xd
|
Jest 4 - 4 ;>
Hail All Snakes Belong to Us and Unforgivens ;) |
nom, mam nadzieje, ze bedziesz hunted jak przegraja wojne ; )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw , hunted |
All your snakes belong to us + Unforgivens Forever =*
P.S : Jestescie tak slabi ze liczycie frag na 9 lvl ? n/c |
Cytuj:
Ps: jestes tak glupi ze nie widzisz w jakiej on jest glidii? To jest Guild War polaczku |
olor czit in da warcaby ,|,
|
Mam nadzieje ze nine thou wygra ta wojne : ) moze bedzie lepiej niz za rzadow aurotha i spolki
|
haha mighty ty polaczku a co boisz sie ze jak wygramy to niebedziesz mial komu dupy lizac? A nawet jak przegramy to to ze padniesz jest wiecej niz pewne i Kominiarz ( chomp ) ci nie pomoze XD
I btw "Lord Wlodek" juz twoj name na tibia.pl mowi sam za siebie jaki jestes noob XD! |
Wlodzimierzu... a jak chompolet liczyl kieeedys fragi od monsterow? ;;
zreszta TO byl frag jak kazdy inny, wiec cos sie przy.jebal. i na ch.uj brali takiego nuba do gildii na okres wojny...chyba tylko po ty zeby takie lizodupy mialy sie od czego przy.jebac kiedy widza, ze ich pan po ryju dostaje |
Cytuj:
@Siergiey Jedyny co mogl mi to 'Normalnie' powiedziec w sumie frag to kazdy jak inny ale dziwnie to wyglada i według mnie taki frag nie powinien sie znalesc..... |
Cytuj:
|
:)
najbardziej sie ciesze ze auroth padł i lootar~
aha i do wszystkich polaków: NIE SPRZEDAWAJCIE RUNEK ANI NIE KUPUJCIE PROTEKCJI OD SNAEKS I U A SPRZEDAWAJCIE NT |
"lord włodek" moze ty przypadkiem zalogowales sie na konto swojego starego? xD w sumie name pasuja idealnie xD
Mighty, mighty wchodziles w dupe szweda a oni na ciebie wy.je.ba.ne xD jestes kretynem xD _/ |
bueheheh o ja nie moge
po kazdym poscie napisanym przez mightiego, ktos mowi ze ow jest kretynem ;d kocham jak mowia prawde. @wlodek ( ; dobrze, ze nie ty zajmujesz sie fraglista, pozatym walczy sie i mysli nie tylko w grze. a i wgle, sam muroth, ze 'snejkuw' zaliczyl to jaka fraga, wiec? problem z kwalifikacja tego jako frag, chyba znikl? <; |
Cytuj:
Facc ? Niepotrzebują ludzi z faccem ? Jak mają ludzi z paccem , zreszta i tak zapewne walki będa się toczyc pacc area...to Twoje Hunted , sobie możesz zachowac dla siebie ;) @Sergiey Któryś z was ;> tak tylko mówi bądz Yoshi ;< , Jak kochasz to raczej nie kochasz tego co mówią ;] @Lonetus Szkoda słów na Ciebie ;] , Polaczek to jesteś Ty , i to myslisz ze cfaniaczek ;] , Nie wygracie ;> , ahh te wasze patryiotyczne nadzieje ;> @Kensai Kolejny Patryiota więcej więcej prosze ;> Snakes może i maja na mnie wyjebane , ale nie Unforgivens. Tak pozatym , to Ciebie przestali szwedzi kochac , jak się rozpadło NP , to juz dalej sobie nie poszedłeś z nimi ;) |
Cytuj:
ALe w sumie Polacy teraz pozytywniej na tej wojnie wygladali ale jesli chcecie sie gdzie zabarykadowac proponuje 'Drugie dp' w Venore ale nie wiem czy macie 3 h-lvl najt.... |
Cytuj:
3 Knight na blokade : Enderdil (Invited List) , Patrykuss Drake , Skalniak Drake |
Nine Thou musi wygrać!!!!!!!11111
a do do lodra włodka, nie gra na saphirze, to nie wie co za cuda sie zdażają, a co Sugide... ja do niego nic nie mam, według mnie jest spoko, może jest "dupolizem", ale napewno nie jestes taki jak Undead Sorcerer Totuc, jego spam: "Lootar, Auroth, nobztrakt MY BRO, M Y B RRRRRR OOOO", gdy Nobz mnie hunotwal napisalem do totuca czy moglby z nim pogadac, a on: "z Noztraktem nie da sie pogadać", a jeszcze pozniej spamowal do mnie, że chaos zbiera kase/runy na war, i że nine musi wygrać bo w all yours~ są same debile... Poprostu Mighty może chce sobie pograć bez huntów itp. więc ja do niego nic nie mam. Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem. ;pppppppp:creature: Pozdro~ |
Nom chciałem sobie pograc bez huntów , ale wielki Olorion i jeszcze wiekszy Bartaz , nie wspomne o wszechmocnym Yoshi'sanie mnie huntuja :< , chyba się rozpłacze....ze smiechu ;> , Dupolizem nie jestem Arad ;) , that's for Your info ;) , a co do Twoich poglądów na temat kto wygra , to każdy ma swoje zdanie , jedni takie same drudzy inne ;)
|
mam nadzieje że tym razem będzie na odwrót i draconias znowu urośnie w SIŁE.
ps. jak używacie TS/ventrilo to dajta IP adresik to pogadamy o saphirze (chętnie bym się przyłączył do wojny -niestety tylko 50 lvl ;/) |
Cytuj:
Moze i nie gram ale rientuje sie w wojnach a przynajmniej staram mam sie Rusikow Bro.... |
h-lvle szwedzkie wymyślają reasony do hunta z dupy i wogole, ostatnio wojne draco przegralo niby 150~ - 2, bo jeden member draco sie roknoł, wogole zal.pl ;pp
Górnik Zabrze RoX!! |
Cytuj:
http://img115.imageshack.us/img115/7839/ericsm1ut0.jpg |
HAHAHAHAH XD Bartazuwa jak zwykle jedzie szmatom as they deserved xD
@sugibleble nie przeszkadza im chyba miec ludzi z facc skoro maja kilku. spojrz na to pod innym katem jednak. maja w ciebie wyjebane bo jestes pier~ dupolizem. a to na wojnie nie wystarcza :) bo co do twoich "umiejetnosci" nie mam zadnych watpliwosci xD ogarnij sie i idz sobie trenowac moze cie akurat nikt nie zabije (czuwam) |
jebac szwedow
|
Cytuj:
|
wlodek wez idz sie lepiej zajmij swoim uber pr0 hlvl charem i przestan glupio komentowac kazdy post ? kthxbyepl
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19. |