![]() |
Life crystale na life ringi.
Czytałem w poradnikach, " Robienie run z life ringiem " czy ciś takiego :] i znalazłem tekst:
" można rownież zamienić life crystale na life ringi w Thais" Ale gdzie? U jakiego npc? Prosze o odpowiedz. Mam bp life crystali to bede mial bp life ringów!! :evul: :cup: |
pezykro mi ale nie będziesz miał, przynajmniej na razie. Po 1: Gdybym ci powiedział, to byłby to QS, a tego na tym forum się nie toleruje. Po 2:Nawet jakbym mógł to i tak bym ci nie powiedział. im mniej osób o tym wie tym lepiej :P
|
Mozna owszem, ale nie dowiesz sie gdzie a napewno nie tutaj.
|
Nie można na forum zdradzać takich sekrtnych sekretów
|
Wystarczy poszukać troche na internecie albo popytać kolegów. Teraz i tak zdecydowanie za dużo osób to wie
|
ale tajemnica wystarczy pogadać z NPC Chester Kahs w thais i już masz zamieniony life crystal na ringa -.-.
|
@up
no jendak nie do konca... |
KRUCA FUKS! nie podawajcie mu wszystkiego na tacy! Niech sam trochę pokombinuje!X(
|
po 1 to nie jest quest durnie
po 2 jeden life crystal za 1 life ringa po 3 szuakj tego na tibia.org.pl po 4 pierw szuakj na forum tutaj tego albo na tibi.org.pl TO nie jest quest robilem to juz z 3 razy i jakos wymieniam caly czas jak mam life crystale |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Emilok: WTF?! O co chodzi?!
Sry za off topa |
Cytuj:
@Edit Cytuj:
U Seymora (na Rooko) jest rat quest. |
ehh to moze i jest quest, ale wielokrotnego uzycia :]
tak wogole to takich podobnych opcji jest duzo, np. chazard w venore lub wyscigi psow w venore. na chazardzie z 300 gp raz zarobilem 4k :D |
"rat quest"?
Jeśli to jest quest to moge wam podać "exchange mace for 30 gp quest" -.- |
Cytuj:
|
Idziesz na wschód od zamku pierwszy budynek przy murze, na parterze znajduje się Harkath Bloodblade, a koles o którego ci chodzi jest na I piętrze.
|
Cytuj:
co trzeba do niego powiedziec zeby zmienic life crystal na life ring????? |
To już by był QS.
Fraxodin: To napewno jest quest, quest nie polega tylko na zabijaniu potworów strzegących skrzynki z nagrodą! |
To niebył by QS, ponieważ wymienianie rzeczy to nie qest -.-
|
Ja tez bym sie z checia dowiedzial jak wymieniac te life crystal na life ring (to scierwo wala mi sie po depo juz...). jezeli juz naprawde nie chcecie pisac tutaj to moze priv msg? :)
|
a ja jednak bardzo prosze o ujawnienie tej tajemnicy chociazyby na prywatnej wiadomosci
big plz PS. Obiecuje ze nikomu nic nie powiem ;) |
jeżeli tak bardzo wam na tym zależy, to wystarczy poszukać, popytać NPC-tów... trochę własnego wkładu, a nie chcięlibyście wszystko pod nos podane...
|
Cytuj:
to powiedz jak ty sie tego dowiedziales |
Cytuj:
|
Odnośnie pytania czy rat quest powinien być za taki uznawany, to raczej tak. Dla co poniektórych wykonanie questa to tylko otworzenie skrzynki z nagrodą, co jest tylko jego nagrodą. Quest to po angielsku zagadka, a pewien NPC na rooku daje zlecenie - przynoszenie ciał szczurów, w zamian dostaje się nagrodę w wysokości 2 gp. Tak więc raczej kwalifikuje się to questów :)
Sam jestem ciekaw gdzie się zamienia life crystale na life ringi. Ale skoro jest to quest, to raczej nikt mi tu tego nie powie :( |
Cytuj:
Odkryłem jeszcze coś, po wykonaniu tego questa ten koleś może nas uleczyć za life ringa, niestety nie wiem jak mocno leczy bo miałem akurat pełne życie. |
Cytuj:
pl odpowiedz chociazby na priv msg plz chociaz o jakis trop zeby wiedziec gdzie zaczac |
Ta zagadka zajęła mi z kolegą 1h+ ale się domyśliliśmy jak zrobić, ciężko było...
Przy okazji prawie beholder mnie uwalił jak byliśmy u jakiegoś tam NPC :p |
Cytuj:
Albo ok: Pomoc |
jak się tego dowiedziałem? Przeczytałem to http://www.forum.tibia.pl/showthread...t=life+crystal
i reszte zrobiłem sam |
takie tematy to powinni kasowac zaraz po powstaniu ;P
Przez takich "uczynnych" co tylko paplaja jezorem jak sie cos dowiedza mam jedynie 12 BP Life crystali skupionych, teraz albo nikt nie sprzedaje bo sam wymienia albo ceny sa nie oplacalne bo zblizone do 900 gp. Dodatkowo ktos wypaplal jak wejsc do treasure island a takie bylo mile expowisko :P Edit: ta transakcja to nagroda za wykrycie spisku jaki uknuł jeden z czarodzieji chcacy wykorzystac Life crystale do utworzenia poteznego zaklecia :P. |
Poszukaj sobie na tibia wiki nie koniecznie pl ; )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |