![]() |
Najslabszy armor
Jakie potwory maja wg Was najslabsze ''eq'' tzn na ktore najlatwiej wchodza hity fizyczne, chcialbym potestowac hity, (200+ hp)
|
slime (ale on ma tylko 150hp), beho i ogolnie wiekszosc potworkow walacych z magii.
|
I mi sie zdaje ze jeszcze potworki z dystansu: Archery, Huntery, itp.
|
Myślę że witch , mi bardzo łatwo wchodzą hity 170-190 , nawet na hita można wziąśc (210hp) .
|
@up
Witch ma 300 hp, wiem bo mi wchodzily hity po 213 Wlasnie witch jest dobrym potworem do testowania hitow, ma duzo hp i z latwiscia mi wchodza hity po 170 :P |
re: najsłabszy armor
Najlepiej trafia się potwory walczące głównie z magii i dystansu, np. mino archer i mino mag, witch, orc shaman, elf scout.
|
Najlepiej mi wchodza hity w Elfa archanista i Behloldera reszta potworow ze zlabym armem jest albo poza moim zasiegiem albo ma mniej HP niz moj max hit.
|
Według mnie slime, mino archer, mino mag, beho.
|
Polecam witch, best 273 z dragon lance
|
nie zawsze, np Vamp ma nieporównywalnie mniejszy arm niz chocby taki Crypt Shambler albo Leader, tak samo mumia ma widocznie slaby arm
|
Te co wyżej, plus : Priestessa, Geomancer (ten jest niezły, można na nim testować nawet pół godziny i tak nie zginie), Lizard Sentiniel.
|
Zerk ma bardzo słabego arma,nietrudno go spuścić na hita:)
|
Cytuj:
|
Warlock ma bardzo slaby def, czesto 200+ wchodzi
|
Cytuj:
|
Życze szczescia w testowaniu hitow na warlocku
|
Cytuj:
@Sozemego A czego ty uzywasz? Sov czy Sca? Bo jak Sov to sie nie dziw ze slabiej uderzasz. -.- |
Sca, a te 2 punkty ataku roznicy prawie nic nie zmieniaja.
|
Prawie robi wielka roznice. Na wysokim lvl i skillach sporo zmieniaja.
|
Cytuj:
|
Lvl zwieksza sredni hit, a skill i atak broni maksymalny. Zreszta jakby tu nie liczyc to i tak na 100+ lvl i skillach 80+ 2 pkt ataku broni robia spora roznice.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |