![]() |
Tworze Outfit Creator, ake musicie mi pomóc!
Tworze Outfit Creator, ake musicie mi pomóc!
Dajcie wszytkie niepokolorowanie outfiyty w każdego profilu i z ich częsciami które pomagają pokolorować... |
sukaj między s3000 do s4000, tam są.
|
Cytuj:
:p ah ja biedny... Szukaj pomiedzy 1 a 16k xD napewno znajdziesz :] |
TIF!!! THIF!!! HTIEFEF!!! HANTA PROTA BAJ BABBL!! MAJ ANKYL IS CIPSOF MASTAH!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111
a tak na serio: ukradłeś mój pomysł >.< masz szczęście że dałem sobie spokój z tym progiem bo bym cie do bosala wydał :< jak ten maker robisz we flashu to moge ci wysłać plik .fla z grafikami z tibii 7.72 btw. jak nie znajdziesz to możesz samemu zrobić a potem pociąć (patrz poradnik crowala) |
Skoro chcesz robić program to radź sobie sam a nie karzesz innym szukać ci oputfitów
osobiście nie będę taki chamski i jeśli chcesz to zeskanuje ci kartke na której pisałem sobie prawdopodobnie wszystkie spirity outów addonów itp. tylko napisz mi na gg |
Tak. Wszystko fajnie, wiem ze to zlikwiduje white outfity, ale niedługo będzie się otwierało program, wybierał tło które sie pojawi w idealnym rozmiarze i z dowolnymi dodatkami,następnie będzie się otwierać nastepny program,gdzie zapewnie klika się gdzie chce się postawic postac, a na pasku z boku jaka to ma być postać , a na koniec otworzy się fake font converter i z wielkim trudem wkleji się napisy -,-.
|
Taki Creator sie przyda.. np ja potżebuje outfitu... a nikt mi niezrobi!
|
@up To, że nikt ci nie chce zrobic outfitu nie znaczy że się przyda, to znaczy że nie umiesz własnoręcznie kolorować outfitów ...
|
Myślę że każdy może zrobić sobie sam Outfit wg. Crowala >>Link<<.
Nawe jeśli nie ma Pacca, a chce zrobić Paccowski outfit, robi sobie postac na OTS (tfu, tfu, tfu) gdzie masz Pacca za freee |
Sam bym sobie znalazł te grafikmi ale mam problem:
Nie moger znaleśc reebow sprita i mój komp tak ścigna gdy przeglądam ok.10tys grafik ze szkoda mi sie go robi ;( |
a wedłogm nie to będzie do dupy... ludzie uzywajcie jeszce otsme do faków przeciez to nie trudne zkopiowac element i wpakowac do gimpa i wybrac odpowiednia opcje -.- wiem że chiałeś dobrze i gratz pomysłu ale jeśli nie jest jeszce zaawansowane satadium zaprzestan produkcji ^^
|
Cytuj:
|
HAHAHAH :D Ja jestem pomysłowy:D sam podzierilem grafiki z sprinta i zajeło mi to 15 min.8o i wszystko jest OK!
|
Cytuj:
|
@byczy
ta 15 min dobry żart, spiritów jest ponad 10 tysięcy a outfity są porozrucane po wszystkich jak będe miał więcej czasu to może zeskanuje kartke na której mam zapisane nr spiritów przy jej pomocy powinieneś zdołać odnaleść wszystkie o ile mnie rozczytasz |
@Up
Drakon ale dawałeś kiedyś do jakiegoś tematu outy które kompletowałeś... Chyba jeszcze mam to na kompie to wrzuce... Jeśli się zgadzasz bo to w końcu twoje :p |
HMM Chłopaki w kazdym folderze jest 1000-1500 plików a mam Naśćie folderówB) AHA i 15min.serio:D
|
IMO to nie taki zły pomysł.
Owszem - sama czynność nie jest wybitnie trudna, ale qrczaki - zawsze jest to pare minut roboty mniej :P |
jesli z wczesniej wersji (nie z tej nowej, bo nie wiem ile tam tych kiepskich outfitow teraz jest... To co teraz w tej tibii jest, to jest smiech na sali).
Outfity, Pacc i nie pacc , z "kolorowanka" szukalem 1 minute, z czego 5 minut zajelo mi kopiowanie... . Szukalem w tej wersji przed tym "super mega ultra outfitowskim update". EDIT: Ciekawi mnie jak to zrobisz, by to mialo odpowiedni kontrast i glebie kolorow... ? Bo zwykly layer + Opacity na ~75% nie jest dobrym wyjsciem. Co do uzytecznosci, zmniejszy sie populacja Bialych Outfitow w Forumii ;( . |
Jakbyś ju miał robić proponuje tak:
żeby można było robić stare outfity (te z 7.6) i nowe z 7.8 bo niektórym (mnie) się te z 7.8 nie podobają. Nie znam się na programowaniu, ale postaraj się. |
Cytuj:
A co do 7.6 to nie zabardzo... Wole z 7.6... KTO WOLI ABY BYŁ PROGRAM Z OUTFITY POD 7.8 ALBO 7.6 MSG ME! I tam w ogule między jaka numeracja są outfity? |
Cytuj:
I jest fajny efekt :P @Topic Mam nadzieje, że chcesz zrobic i te, i te outfity, co? (czyli przez update 7.8 i po nim) to będzie ciekawie :P A sprity outfitów 7.8 są porozrzucane po całym folderze np. wizard skierowany na północ i na wschód jest gdzieś na pierwszej 1/4 folderu a na południe i zachód gdzieś na dole 0.o A addony do tego są także w zupełnie innym miejscu w inną stronę każda czacha gdzie ingdziej... Powalony CipSoft... Więc sądzę, że dużo czasu ci to zajmie ;/ |
Hemmmmm
Mam na to sposoby... Ale chyba nie dam 7.6 bo im sie nie chce zabardzo.... ...I tam w ogule nie tlyko outfity ale też i np: runy bronie do kopiowania ORAZ BACKGROUND TOOLS :) |
Cytuj:
Tobie chodzi o Layer Style: Linear Burn ... Ale wtedy trzeba dodac te 75% by to byl outfit z Tibii, inaczej jest za ciemny i przez to nie widac szczegolow ! I to ja ten system dalem na forum ... wiec wiesz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Shylios
Zrób w jednym programie i 7.8, i te wcześniej, co za problem? |
Najlepiej to 7.6 i 7.8, ale jak trzeba wybrać, to 7.8 :)))
Mało jest fake z outfitami 7.8, acz szkoda ; ) |
>.<
@2up i @3up:
Ktoś tu się bawi w archeologów?? >.< ostatnia wypowiedz została napisana 13 września -.- @topic A tak btw to mi się ten pomysł niespecjalnie podoba... Fake'owiec nie ma możliwości pochwalenia się, że zrobił fake'a SAM, bo jakiś zakichany program zrobił outfity za niego... Nie popieram takich programów, kiedyś, zanim YaYUU stworzył Fake Font Convertera, ludzie sami klecili wypowiedzi ;) ( rozumiecie, ile to roboty całą wypowedź obtoczyć ołówkiem o.O??) Oh, tak... wtedy było trudniej zrobić porządnego fake'a, nie to, co dziś: - fake zrobiony w 10 minut, średnia ocen - 1/10 -.- MORAŁ: LUDZIE!! ZANIM ZROBICIE FAKE'A ZASTANÓWCIE SIĘ, CZY NA PEWNO NIE BĘDZIE TO COŚ W STYLU "<cenzura :P )>". Pewnie goście z innych forum śmieją się z forum.tibii.pl, że takie trolle stąd wychodzą... Może by tak zamknąć ten temat?? ( ja nic nie sugeruję :D ) |
Cytuj:
|
Mi się podoba
-Mniej białych outfitów w fejkach:D
-Mógł bym zrobić wreszcie fejka8o bo jak mam robić bez outfitów;( (kolorować nie umiem) więc mnie się podoba a jak wam nie to jak szanowny autor zrobi to nieużywajcie :evul: :evul: Ps.dodaj też opcję wsadzania na smoki, słonie itp. :P |
@3xup
Lol uważasz, że wiad. z 13 września to dawno ?? Byś zobaczył jak odświeżają tematy, np. sprzed 2 lat :P |
Teraz pracuje...
Pracuje teraz nad nim.. dosłownie...
|
Cytuj:
na sendspace już wrzucają się outy z 7.72 (czyli te stare) edit: http://www.**************/file/jfdjcm |
Cytuj:
A tak btw, mozeby zamknac temacik?? :D |
@ up:
Cytuj:
|
GOTOWe
JUŻ jest gotowe, tylko znajdzie temat z nim ;P jest w tym dziale gdzieś u góry ;P
|
...
Nie wiem czy chodzi ci o to że jest gotowy caly ten outfit creator czy tylko jakaś czesc ale jak jest gotowy caly to daj linka żeby ściągnąć...(i wypróbować)...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |