![]() |
Reklamy telewizyjne i nie tylko
Więc temat o reklamie PO skłonił mnie do założenia ogólnego tematu o reklamach. Mi się bardzo podoba nowa reklama Coca-Coli. Interesuje mnie tylko jak "Bo przyjaciolom sie UFO" brzmialo w angielskiej wersji. W tym temacie można pochwalić lub zjechać jakąś reklamę.
Kiedyś był temat o reklamach, ale dotyczył tego, że przeszkadzają w oglądaniu filmów, a nie samych reklam. No i ten oczywiście jest lepszy, bo założony przeze mnie. |
Cytuj:
Fajna jest=P |
Cytuj:
Topic: Najlepsza reklamy zawsze są zagraniczne, te polskie gdy widzę kolejnych bohaterów M jak Miłość to aż mam ochotę przełączyć, chociaż w programi mówili abym został z nimi.. |
Mi się podobają reklamy z serii "Pan Kierowca". A ta "bo przyjaciołom się UFO" też jest niczego sobie.
|
Najlepsze są i tak reklamy Plusa z kabaretem Mumio! :D
|
Najlepsi są Szkolni Przyjaciele. Ta ekspresja, efekty, naturalność "aktorów" (tu autor używa ironii), te wyraziste postacie, ten humor, mistrzostwo, kuffa, mistrzostwo!!!
Reklama Brefa- co ona, jeść z tego klozetu będzie? :P Niezła jest reklama z Wstrzyczasowymaczem, Coca coła (zawsze mają dobre) i... no... Silan -Co by tu wybrać... -Proszę, oto nowy Silan. -Och, jaki on miękki, pachnący i w ogóle... Prawdziwa historia... -Proszę, oto nowy Silan. -A mam, kurde, wybór...? (każda półka- Silany) Jak sobie przypomnę to wrócę i objadę więcej. :P |
-Co robiłeś?
-Biegałem. -Tomek ! Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie ! <i taka zryta mina> ahahaha xD Jak widze to reklame to leże poprostu xD |
Hrhr, ostatnie reklamy Bierdonki są niezłe...
Kiedyś też leciała fajna reklama Toyoty... jadą dwaj goście, na poboczu piękne, bezradne dziewcze z zepsutym autem wiadomej marki. Pasażer ma już obleśny uśmieszek, lecz kierowca mówi "To podpucha. W życiu nie widziałem zepsutej Toyoty" i pojechali dalej. Po tym piękne dziewcze zdejmuje maskę i ujawnia się gość z miną zabójcy... ;) |
Cytuj:
|
Reklama Peugeota z tymi biedroneczkami jest fajna ;>
Reklama Coca Coli tez jest fajna. |
Cola uber alles ;pp lubie jeszcze Plusa... Dla równowagi rzygać mi się chce jak widzę reklamy proszków, płynów i innego gówna.
|
Vifon, kto zje, ten zrozumie.
|
Tak, bo przyjaciolom sie UFO :).
http://video.google.pl/videoplay?doc...67&q=coca+cola http://video.google.pl/videoplay?doc...05&q=coca+cola Znacie jakies ciekawe szczegoly z reklam? Np. w reklamie Gripexu na koncu wyzdrowialy gosc i chora pani wchodza do autobusu linii 69 :p. Najgorsze sa te niektore polskie np. Tesco lub papieru toaletowego z jakas slaba piosenka(i dla mamy i dla taty...kur%$). Ale szczyt to byla reklama jakichs wedlin, gdzie na koncu zona szefa tej firmy poleca jego produkty :D. To sobie zaoszczedzil. |
Najlepsza jest reklama tej sraj taśmy Mola chyba. Powiedzcie mi, jak sraj taśma może być modna ? A jak wyjdzie z tej mody to co, będę się musiał ręka podcierać ?
|
o co chodzi w tej bo przyjacielom sie ufo?
|
lol, ta reklama coca-coli i WoWa wymiata xD
btw. jest gdzies w necie ta reklama coli z ufo? Bo nie widzialem a nie ogladam zbyt duzo tv to predko nienatrafie |
Tak, a ja lubię jak to powiedział Yoh
Cytuj:
|
kiedyś była fajna reklama:koleś sobie zamiatał ulice i ?Gierapppppaaaa;)(auta jakiegoś ta reklama była).Druga reklama:Masz Kask?Wole bEzz.
Z aktualnych:reklamy sprite(niektóre).No i to nie prawda,że Busz nie lubi Hop Coli |
Piwa królewskie fajne reklamy były :).
|
Najlepsze:
Cola Plus Carlsberg ^^(mistrzoswta i te ich ruchy[chyba ze to Heineken]) Mout(p)ein Dew Pan kierowca ^^ I ta z leniwcem jest zajebista. A najgorsze- wszelakie pieluchy, z obleśnymi małymi bachorami, zabrudzone kuchnie które wyglądają jakby ktoś tam srał. I dezodoranty, proszki, etc. etc. A i TELE2. |
Kurcze kiedys byla tak a reklama pampersow "Pochlaniaja wiecej zadkiej kupki :D:D:"
|
Adaś miauczynski calkiem ladnie wyjasnil istote polskich reklam, podczas "relaksowania" sie na plazy ;]
|
Niewiem czy widzieliście nową reklame media marktu
Reklama jest nowa i od niedawna! Wchodzi do samochodu mąż z zakupami i mówi do żony! jedź! no jedź! no jedź żesz! i na koniec pisze że jest tanio i coś tam i media markt nie dla idiotów Prawie sie posikałem jak oglądałem! chciałbym mieć tą reklame na kompie! Oglądał bym ją cały dzień! |
Reklama chyba Indypolu, czy jak tam... Nvm.
Są ludzie na grillu. Wszyscy ze sztucznymi bananami na twarzy, bielutkie koszule, chyba wybielane izotopami, dzieci (obowiązkowo chłopczyk i dziewczynka) też wesolutkie do porzygania i ten tekst wypowiedziany przez babkę- chyba się go uczyła dwa dni, tak wyraźnie i nienaturalnie mówiła: Ufam produktom mojego męża. Bo teraz mam także kogoś innego do wykarmienia (luk na brzuch) Cytuj:
Śmiać się czy płakać? A która szkoła wygra w akcji Tesco dla szkół? W PYZDRACH!!1oneone Mola- powinni zrobić reklamę z zastosowaniem PRAKTYCZNYM! "Proszę, oto pan Staszek. Pan Staszek idzie do toalety. Pan Staszek odwija papier Mola i podciera sobie tyłek. Widzicie? Oto co potrafi zrobić nasz produkt... Po porstu jest do dupy, nie do zabawy..." @kaczi Nie ja to wymyśliłem, znalazłem na jakiejś stronie... |
Reklamy plusa rlz.
Najlepsze te z czasowtrzymawymacze (jak to się pisze?) tzn czasowztrzymywaczem i ta z odszukaniem tego ukrytego psiee. |
O... o... o...
Przypomniała mi się fajna reklama- Na discovery channel - Weekend z rekinami. Dla tych co nie widzieli. Pokazana plaża, tysiące ludzi a przy nich napisane ile kto ma kalori i czy traci, zyskuje w zależności tego co robi. Na koniec pokazana cała plaża i 10miliardow kalorii+ i text- "Jesteście tu dla przyjemności, one też- Weekend z rekinami" A całość okraszona zajebistą muzyką xD Tak dla offtopu- Kupiłem sobie papużkę^^ na urodzinki. Cytuj:
|
Denerwuja mnie reklamy podczass fimówX( ! hociasz te plusa z kabaretem muniu to śa bomba:D
|
Jo ziomy, no więc jest tak, że Pepsi też ma spoko reklamy, dadada uber alles. A mnie wkurzają reklamy polskich napojów jak "Trzy Cytryny" i butelki ratują księżniczkę, która potem bierze jeden do ust i mówi "mój wybawco", albo "Veroni Minerale" i typo jeździ po mieście w nocy, a butelka się chowa w backstreecie, i on ją łapie i mówi "nareszcie cię znalazłem", no po prostu porażka totalna.
|
Reklamy Pura, Silana, proszków do prania i reszty pierdoł do mycia naczyć pwnzują!
|
Dlaczego te kurczaki sa inne? Bo są popieprzone - czarnym pieprzem. Klasyka
|
Nie wiem co wy widzicie w tych reklamach.. to jest tylko i wyłącznie pranie mózgu,które ma na celu.. skłonić nas do czegoś czego normalnie nie chcielibysmy.. kupić albo zrobić .. jak widzę reklamy.. to ich nie ogladam :D..
|
Mnie wkurza reklama Tyskiego, na ktorej jada ciezarowki przez Polske. Wg mnie total plagiat starej dobrej swiatecznej reklamy Coca Coli.
|
@up
Nie wiem czy ktos zauwazyl, ale na tych ciezarowkach jest takie zlote cos, nie? A na dole tego zlotego kolka jest napis 2005 :P |
A w ameryce była kiedyś taka reklama Corolli: Jest noc. Facet w owej Toyocie podjeżdża pod latarnię i spotyka "koleżankę". Córa Koryntu oczywiście wsiada. Gość patrzy za siebie a tam żona z dziećmi głupio się
patrzą. Podpis: Zapomnisz, że to rodzinny samochód. xD |
Cytuj:
|
Oglądałem telwizjie i zobaczyłem pare reklamek i stwierdziłem- że obrzydliwe są z bobasami, z żarciem dla bobasów, z bobasami jak jedzą, śpię ,czy wogóle są to reklama jest stracona. Reklama Proszków (Vizir) plech.
Dezodoranty, pianki, żele, etc. Pralki, żelazka, calgon. Reklamy które nie mają w sobie ani ZIARNKA prawdy. A i zmywarki, co oni to żarcie 2 miesiące kiszą a potem myją, pur etc. Mówiłem, że reklamy z bobasami są obleśne? A i fajne były biedronki. "No to teraz wam się upiecze ^^" |
Najlepsze reklamy były, są i będą Coca-Coli.
Normalnie sa fajne ale na święta to najlepsza reklama jak jadą te ciężarówki z colą i jest muzyczka "coraz blizej święta" :D |
Najlepsze reklamy to :
polopiryna s-dwuch panow tanczacych XD hop cola-bush lubi hop coli sprite-teraz ty jestes pragnienie neonet-niskie ceny tanie raty tu poczujes sie bogaty! fanta-badz bambucha jakos sie tam nazywal ten produkt-glalamalak gumpak pepsjimalasalak i tak wkolko a na koncu babka to powtarza XD henkiel-fajne krokiXD KIT KAT-KIT KAT RZADZI !!!! chcerz byc laska? XDhahaha spadlem z krzeslaXD orlenu-pan kierowca i kolacja przy swiecach XD gemoneybank-ostra karta kredytowa XD plus-po osiemnastej heheh |
nowsze:
-nike - troche mniej grawitacji -Oriflame <XD> - The verve - Bittersweet symphony. zajebista muza. reklama beznadziejna starsze: -Moutain dew - od "lancuch mi spadl" na walce z kozłem o butelke konczac. zajebista seria -Sentyment do reklamy coca coli z tymi ciezarówkami mam od dziecka. badz co badz zajebiscie mi sie kojarzyla ze swietami. -aa..i przeróbka tyskie mi sie podoba. bo reklamuje dobre piwo. tak ogólnie to reklamy piwa lubie, bo to jeden z nielicznych produktów który kupuje z wlasnej nieprzymuszonej woli wypicia zajebiscie zimnego browarka. -ktos tam up mówil ze coca-coli reklamy sa najlepsze? gówno prawda. np. ta reklama z ta butelka co jakies teletubisie ja robia w maszynie i potem koles ja wyjmuje, pije i to koniec. naprawde zajebista reklama xDD Nike mial zawsze ladnie zrobione reklamy z przeslaniem i zajebista muzyczka. a zarty coca-coli zazwyczaj nie sa smieszne. przynajmniej dla mnie. znalazlbym pewnie jeszcze pare fajnych reklam, ale nie chce mi sie szukac w pamieci, która ostatnimi czasy mnie strasznie zawodzi. eh ten "HOLESTEROL" / kaczi style. <dla niekumatych, nadmiar Cholesterolu, obniza pamiec..chyba XD> |
Reklama z przesłaniem, no gratz. A ta z automatem dobra była.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26. |