![]() |
DEMODRAS - resp
Siema
a więc mam pytanie co do respa demodrasa. respi sie on jak normalny potwór? czyli ze mozesz zbloczyc resp czy sie "loguje" tak jak ataki potworow na miasta, stoisz sobie jest pusto a nagle wokol ciebie sie "logują" potwory. wie ktoś :D? |
Jest to o boss- nie respi sie jak zwykły potwór. Znajdziesz go pod POHEM
|
Demodras respi sie bardzo rzadko to 1 , 2 Demodras to nie plaga tylko boss (Co prawda Orshabaal też boss ale on pojawia sie w pladze ;)) i 3 Demodras niepojawia sie w pladze jak Orshabaal :)
|
Respi sie tak jak kazdy potwor tyle ze nieregularnie . Na to wyglada ze chyba mozesz zbloczyc resp :) :P
Ps ale nie jestem pewny |
ok thx
bo ktoś mi powiedział ze wlasnie on sie "loguje" a niechciałbym sobie zbierac tych smieci co leza na ziemi a nagle otacza mnie demodras z dlami hehe |
Cytuj:
Co do Demodrasa to on niema Ustalonego miejsca respu, respi sie w najblizszym otoczeniu Dragow i DLi. |
@up
Jak nie wiesz to sie nie odzywaj ... Demodras ma stale miejsce respa lecz owy resp jest nieregularny, a respi sie jak normalny potworek ( nie jak jakies najazdy na miasta kiedy potowry sie "loguja" ) Ja mysle ze temat mozna juz zamknac |
Demorads respi sie pod pohem i "loguje się" razem z dlami i dragami:) wiem bo sam tak padłem po wyczyszczeniu ornamenta z kumplem:( nagle zrobiło sie zamieszanie i nara
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tia? To powiedz mi jak to jest że Old Widowy latają po Pohu koło GSów? Demodras rspi się w podziemiach(chyba tam gdzie ornament). A Old widow na powierzchni. |
Demodras jest bossem i ma nieregularny resp, to, czy się pojawił,czy został zabity i, ile zabił osób :D można sprwadzić na stronie erig.net
Niżej podałem link do tematu z filmikiem nakręconym przez Vattiera, na którym zabija on owego bossa ;) http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=95340 |
ten potwur moze sie pojawic jak sie zjedze na dol ppo ornaenta ty wychodzisz i on jets
widzialem juz taka akcje wiec tzreba sie bac :P |
Demodras respi się pod PoH'em, z tego co pamiętam na -2, poziom wyżej od ornamenta. Pojawia się losowo, ale nie da się zblokowac jego spawnu (pojawia się poprzez "teleport").
|
Demodras respi się pod pohem. Idzie się przez dragi i DLe. Zamieszczam tutaj zdjęcie, gdzie szedłem z Puge Nocturna, Slash'Boone, Tiasesem i Alem na Demodrasa. Wyciągneliśmy go na powierzchnie żeby było łatwiej go zabić ;)
http://s78.photobucket.com/albums/j9...gAnch=imgAnch1 |
apeluje o zamknięcie tematu, gdyż nic więcej już nie da się w nim pożytecznego napisać :evul:
|
Palladyn von hellgate ma racje.. tez widziałem ten film tylko że to było na tibie 7,6 albo 7,7 a wtedy chyba nie bylo tak ze stojac poziom nizej blokasz respa wiec nie wiem co o tym sadzic...
|
resp demodrasa jest "dziwny".
kiedys poszedłem z ekipa po Ornament shield, wybilismy caly pokuj, oni juz poszli ja poszedlem jeszcze po time ringa, potem w dziure żeby wrócic do głównej sali (napewno kojazysz jak tam sie idzie) spadłem to pokoju a tam Demodras,i Dl (albo 2 niezdążyłem zobaczyć). Oczywiscie niemusze dodawać ze dostałem TP do Temple w venore... |
patrzcie synki jak to leje
http://i300.photobucket.com/albums/n...ownik/demo.jpg |
Poco odświeżasz temat z przed dwóch lat ?
|
JEBA*I ARCHEROLODZY poco odswierzacie?
|
bilem go paladynem Abiteus 116 poziom (przed hackiem)
i walnol mnie max 430 ... potwor ten respi sie nie regularnie .. a respi sie w taki sposob ze jaak naprzyklad zabijacie dl'a (ktory tam sie respi) to zamiast niego moze zrespic sie ów demodras .. i nie mowcie ze to najnizsze pietro pohu tylko - 3 w dziurze z dragiem:]:] |
Może także zrespić się na dragach w Ank.
|
i na chuj kurwo odswierzyles teraz pisze 4873249823749873289478923748932 nobow
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |