![]() |
Nowi Moderatorzy
Ostatnimi czasy Rada Plemienia zastanawiała się nad wyborem nowych Moderatorów dla naszego forum. Kandydatów było wielu, lecz nie wszystkim dane było przejść ostrą selekcję. Wybrańcy wyróżniali się inteligencją, kulturą osobistą, rozwagą, często pomocą poprzez raporty, niektórzy działali w grupie Tibia.pl Support. Ponadto mają oni dużo cierpliwości w stosunku do (często irytujących) użytkowników, sporą wiedzę i trzeźwy osąd sytuacji. Wielu z nich na pewno znacie i lubicie. Oczywiście, ten element nie był najważniejszy w naszej dyskusji. Najważniejsze, że według nas są oni warci miejsca na Olimpie :)
A oto wybrańcy (kolejność alfabetyczna) i ich przydziały:
Fora główne - Niusy, FAQ i zasady, Poradniki, Hunted, Kupno PAcc przez tibia.pl, Konkursy, sondy Forum ogólne - Potwory, Broń i przedmioty, Magia, Inne, Wydarzenia ze światów, Gildie, Handel, Updates Multimedia - Zdjęcia, Filmy, Fake'i Dla początkujących - Tajemnice Rookgaardu, Mainland, Profesje Inne - RPG, Twórczość, Grafiki, O wszystkim i o niczym, tibia.pl - opinie, sugestie, błędy itp Wybrańcy zgodzili się wziąć na siebie to ciężkie brzemię i obiecali, że będą przykładem dla wszystkich użytkowników tego forum oraz nie będą nadużywali swoich uprawnień w celach destrukcyjnych ani dla osiągnięcia osobistej korzyści bądź zaspokojenia własnych zapędów sadystycznych ;) Ponadto, dotychczasowi Moderatorzy awansują na Super Moderatorów (besn, Gangrel, Tana). Mniej aktywni Moderatorzy zostaną odesłani na emeryturę. Tak więc od dziś przydomek eX Moderator otrzymają: Fanfi oraz Vanessa. W imieniu całej Rady Plemiennej (tj. Administratorów i Moderatorów) Raynold Od siebie życzę nowym Moderatorom dużo cierpliwości w tej jakże ciężkiej pracy. Obyście twardo trzymali się na tym stanowisku i sumiennie wypełniali swoje obowiązki. Trzymajcie się! |
Pozdro dla nowych moderatorów.
|
Pozdr00ffka!
|
Witamy w załodze.
|
W razie czego, zawsze mozecie skapitulowac, jednak postarajcie sie przetrzymac te pierwsze tygodnie. Potem sie przyzwyczaicie, naprawde ;)
|
Przyjemnej pracy.
hahahahahahaha... |
Welcome in hell ;)
|
Druga zmiana...ja ide na fajrant ;) Powodzenia.
|
hm, jol, witamy po stronie "tych zuych" :D
|
Zuo!!11 Mhrok!!111
Ban! Ban!!! A tak na powaznie to witajcie :) Licze, ze uzytkownicy cieplo powitaja nowych modkow i wybacza im pierwsze wpadki o ile takie beda :P /me zastanawia sie kto pierwszy wyskoczy z bluzgami na jakiegos nowego modka |
O, już news wyszedł. Korzystając z okazji chciałbym podziękować grupie trzymającej władze za zaufanie i wynagrodzenie moich dotychczasowych starań w rozwój serwisu. Mam nadzieję, że będzie mi się miło z wami współpracowało.
|
Jak już napisałem w PW do Raynolda również serdecznie dziękuję za zaufanie w tak ważnej sprawie i liczę na to, że nasza współpraca będzie owocna. :)
|
Dla mnie zadowoleniem jest że dostał sie Vil i Emilok - chyba najlepsi użyszkodnicy ( :D ) na forum , służą dobrą radą , niepopełniają błędów , i wogóle i w szczególe mają spoko avatary : )
|
A ja tam znam tylko Rothesa :P Zawsze lubilem czytac jego wypowiedzi (madre, z sensem). Tak myslalem ze on chyba niedlugo bedzie modkiem :P Naprawde wielkie Gratz i.... powodzenia xD napewno sie przyda :>
|
Gratuluję nowym modkom, i liczę, że w początkowej gorliwości nie dadzą mi jakiegoś warna... ;>
|
Zasłużyli, a szczególnie Vil.
|
Każdego z nich znam i wiedziałem, że kto kwestia czasu aby modkami zostali, brawo ;)
PS: A gdzie ja tu jestem? :( |
gratz dla nowych posiadaczy niebieskiego koloru i funkcji "zbanowac dziada!"
PS i niech moc bedzie z wami!!!! |
No brawo. Ja już się kapłem przed newsem ze emilok to mod bo mial taki dziwny niebieski kolor nazwy xD. No bravo panowie :)
|
Wielkie GZ:) mam nadzieje ze przezyjecie spam noobkow :D jeszcze raz big GrAtz
|
Najbardziej mnie cieszy posada Vila :D Od dlugiego czasu czytalem jego posty, i widac, ze zna sie na rz(z?)eczy ;]
|
Wiedziałem, ze wkońcu Vil, Nekromanta i Emilok zostaną modami...
Szczerze gratuluje ;) |
vil to powinien byc adminem a nie modem
|
Gratuluje wam na nowej drodze zycia :p milego dawania banow;) i zamykania glupich tematow oczywiscie
|
Hah, kiedys byl temat do typowania nowych modkow i postawilem wlasnie na NekromanteB) Gratuluje wszystkim wybranym:) BTW. Niektorzy z nowych modkow jeszcze sie nie logowali na forum od wczoraj wiec beda mile zaskoczeni:)
|
Trzeba sie zaczac podlizywac
Gratuluje! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Powodzenia ;)
|
Powodzenia w nowej pracy^^
Rzeczywiście Emilok, Nekromanta i Vil byli chyba jednymi z bardziej znanych użytkowników(reszty nie kojarze zbytnio), i zawsze chętnie udzielali rady, tak więc wg. mnie decyzja bardzo dobra:) |
Przede wszystkim, dzięki za zaufanie w stosunku do mnie. (-: Mam nadzieję, że się sprawdzę. Życzcie mi powodzenia. (-:
|
Jak Moge to b.fajnie więcej modów więcej rozw.problemów:D ( chodzi o pomoc dla graczy itp)
|
Wszystkim nowym moderatorom (oraz tym, którzy teraz awansowali na supermoderatorów) składam szczere gratulacje i życzę przyjemnej pracy ;) .
Osobiście najbardziej cieszy mnie wyróżnienie tym mianem Rothesa, bo prezentuje on na forum wysoką kulturę wypowiedzi i sporo wie, a do tego jest bardzo inteligentny. Ogólnie darzę go sporym szacunkiem i życzę mu (jeśli on sam tego chce), aby został niedługo supermoderatorem :) . EDIT: Właśnie zauważyłem, że mam Rothesa na mojej liście znajomych :D . |
Przecież Parys to szpara jest.
|
Cytuj:
Gratuluje jeszcze raz wszystkim wybranym no i... do roboty! Kurde, raporty sprawdzać i zająć się syfem, a nie odświeżać cały czas ten temat z bananem na twarzy, czekając aż ludzie napiszą kolejne "wiedziałem, że ten i ten zostaną modami, oni byli tacy przystojni..." ;> |
Pozdrowionka i dobrze pracujcie:)
|
No zieźle nowi moderatorzy gratulacje dla tych co się dpstali:p
|
Gratuluje wszystki fakt,że na niektórych miejscach widziałbym inne osoby,ale to tylko moje osobiste zdanie.Wszystkim wybranym życzę powodzenia:)
|
Gratulacje dla nowych moderatorów. :p
|
Fajnie że są nowi modernatorzy i że besn został Supermodernatorem. Ciekawe jak im pójdzie...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00. |