![]() |
Wojna!!
Dzis o godzinie 20:04 w thais w depo pojawil sie Diggle Myth a za nim Ghaele,ktory go scigal.Prawdopodbnie poszlo o zabicie kumpla Ghaele ktory podpadl czyms Digglowi.Okolo godziny 20:30 pod depo bylo juz pelno 100+ lvl,ktorzy chcieli zabic Diggla oprocz tego znalazlo sie kilku protectorow 159 lvl na forterze.Teraz okolo godziny 20:44 w gornym depo w glownym miescie tibi zebralo sie pelno gapiow oraz wasz reporter czyli ja :) .O rowno z nastaniem 20:50 Diggle Myth sie wylogowal.
Wald_Kerius Przypominam aby pisać na temat. Nie wyzywać się, nie przeklinać itp. |
Cytuj:
Atak na Diggle był planowany od dawna. Ogólnie poszło o to, że chciał on przejąć władze nad serverem. Zaczął huntować ludzi (przeważnie bez powodu) którzy z nim wcześniej walczyli i nie tylko jak np.Drunken Swordmaster, oraz całą gildię Revel. Chciał też przy pomocy Venezueli oraz dawnych ludzi z Fear wykopać z Fortery gildie Alive oraz Montefori Family i zrobić nową wojnę, na co reszta servera nie mogła pozwolić. |
I teraz all pujda na Diggle coz za piekne zakonczecie ;]
Hail Ultima Hail Fear Hail Buda |
A ja chce by Emma znow rzadzil ;<.
|
Huhuhuhuhu. No no nieźle się zapowiada. Myśle że Gheele <nie wiem jak sie pisze> pokona tego kolesia.
Pozdrawiam! |
|
Ech ta Fortera ^.-
|
W sumie wiecej frnd. mam Sast ale nie maja zadnych szans w open batte
|
Cytuj:
Bullshit. |
Srry cos mi sie kopie z netem.@up To powiedz co w takim razie miedzy nimi zaszlo oprocz tego ze juz dawno sie na niego szykowali??
|
Cytuj:
Sast sie rozpadlo... Wie ktos czemu? |
Cytuj:
:) |
Pozeracz powah jestes z tym lvl'em to tam all ubijesz.... Diglle ma noob charem wiekszy....
|
Cytuj:
Czy bedziesz walczyl jak Kfiat na poprzedniej wojnie noob charami ?^.^ |
Nie wiem czy zauważyłeś ale ja dołączyłem do Alive dużo wcześniej przed tym całym zamieszaniem :)
Ja wiem, że Ty byś zdobył więcej fragów oraz, że jesteś o wiele lepszym i bardziej doświadczonym graczem ode mnie i bardzo mi przykro, że nie przekładam prywatnego życia i szkołę nad tibie :) |
Cytuj:
Ekchm a kto powiedzial ze ja przekladam prywatne zycie i szkole na tibie? ^.- A moze ja wogole nie gram w tibie. A co do Twojego dolaczenia to wiem bardzo dobrze ze wczesniej ale ja temu nie zaprzeczalem poprostu zadalem pytanie jak bedziesz walczym czy tak samo jak Twoja kolezanka Kfiat czy "normalnie"... |
Ja nie mówie, że przekładasz. Mówię poprostu, że żeby mieć wysoki lvl trzeba być PG i poświęcać grze dużo czasu albo sharować jak Wasz Diggle nob charem ;)
Zresztą nie o tym tu mowa, jak będzie zobaczymy :) Co do ostatniej wojny się nie wypowiadam (Siedziałem prawie 2 miesiące nad morzem, na działeczce, bez prądu i komputera). Nie wiem jak było i nie podchodze do tej gry tak emocjonalnie :p |
Cytuj:
a i jestem pewny ze niei trzeba PG zeby mniec duzy lvl? Ani rowniez nie trzeba sharowac lub poswiecac duzo czasu... |
@Pozeracz
Chodzi mi o to ze napina sie taki 50 lvl + na forum a w wojnie gowno sie przyda... ja swoja postac mam 5 lat wiec chyba widac ze nie sharuje.... |
W sumie.. Zawsze zostaje BOT :p
Nie twierdze, że akurat trzeba dużo grać. Poprostu każdy robi to co lubi :) /edit Luppy ja już chyba napisałem, że w gildii byłem przed tym całym zamieszaniem? A skoro mnie Atwood nie wywalił z gildii to chyba nie jestem taki zły =) |
Hmm znow Diglle jest w Furii i powstalo Old Fear czyzby cos sie dzialo ;o
Memeber of Ultima Member of Fear Pround member of Buda Pround member of Old Fear |
Sast się rozpadło ale nic się nie zmieniło :)
|
Cos szykuja benda teraz walczyc dwoma glidiami tzn
Old Fear-Furia v.s Alive |
Diggle jest dalej hunded. Teraz jest w Furii i jak ktoś go będzie bronić będą też huntowani. Ciekaw jestem jak to wyjdzie tylko w praktyce :)
|
Pewnie wszyscy w Furii sa hunted, bo popieraja Diggle.
|
Dobra czyli dobrze napisalem ze Diggle zatakowal kumpla czyjegos tam w to juz nie wnikam ale odrazu trzeba bylo mnie potraktowac ostro nie....X(
|
Cytuj:
|
Jak wiadomo zanim zacznie sie wojna powstanie jeszcze 20 innych glidi teraz powstatla Glidia "Devils and Angels' i mam nadzieje ze bedne sie wreszcie tluc z "Alive'
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sep 20 2006, 04:37:35 CEST Killed at Level 91 by Death Montefori and by Doom Montefori Xagol The Archer Sep 20 2006, 04:30:29 CEST Killed at Level 62 by Razzor Myth Jednak z Alive tylko 1 osoba bo inni zostali zabici przed deklaracja wojny... |
Cytuj:
|
Do glownej wojny jeszcze conajmniej pare dni wg mnie :) bo jak kazdy wie przed wojna trza pacc pozakupowac :P mam tutaj na mysli breath fire'hary, punisher of fortera, sor demon skul itp itd
|
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/11863
Trap na Diggle Myth z fajnym zakonczeniem ;] Hail Devils and Angels ! :D |
Cytuj:
powód? Ci co powinni wiedziec wiedza ;) osobiscie znim rozmawialem jak byla wojna old Fear vs alive i powtarzal ze nie bedzie pomagal emmie ;S |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...
Luppy ogarnij sie ^^ to ze masz 122 to nie znaczy ze wiesz wszystko najlepiej :> . Napewno Ke'To wie lepiej od ciebie :<
~~leszcze odpadacie Yours Hunter. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |