![]() |
Fortera War - 159 ek traped
Diggle Myth najwiekszy lvl na forterze traped
Ogladac do konca! http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/11863 |
ahahaahahah
jakie kozaki, jeden gość go leczy, tamten bije z explo noobow zeby bana wbic i ucieca SHUASUHauHUASH PWND!! film pierwsza klasa :D |
I sobie nie ubili ^^ tylko co mu da ten ban wroci i padnie pewnie :D
|
Ej ale jak on "uciekł"? Bana miał czy jak, bo nie zauważyłem, zeby kogoś zabił...
|
Co tu duzo mowic... sprytny jest i tyle ;)
|
Cytuj:
|
Spryciarz niezly z niego ....
Ale trzeba przyznac ze mieli racje wolajac No Honour ... |
no tak, ty bys wolal stracic eq ktore nosil a byly to zapewne sov~ mpa/dsm etc... ;)
|
@up
jedyne co by stracil to AOL i skille na miejscu tego 159 EK tez by zrobil sobie bana |
Cytuj:
|
Haha tego jeszcze nie było, widziałem kolesia który dał exita i go kickło, widziałem też inne sceny, ale żeby sie ... sam bym na to nie wpadł :P... w każdym razie chłopak miał szczęście, że mu sie udało uniknąć dead'a.
|
Cytuj:
|
hmmm no honor? <lol> a co to za honor jak na jednego w 50 ? ten chłop to zajeb***** pro i tyle .Bp Uhów nosi wiencej niz mam klawiszy na klawie (chociasz interesuje mnie czy dal exit i go leczyli czy jednak nabil bana xD)
|
Cytuj:
|
@up
No jak ty bys nosil Sov/Sca na rs'ie to zycze powodzenia-.- Moim zdaniem poprostu chcial im pokazac ze sa jedna wielka porazka :> lub poprostu niechcial by jego guildia stracila fraga ;) |
Cytuj:
|
z widoku Death-a Montefori jak by ktos chcial :)
Przed trapem jest jeden frag dla Alive a pozniej poscig ktory konczy sie trapem Hf http://rapidshare.de/files/33753400/war.rec |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
i dobrze mu tak nie lubie huja
|
Cytuj:
|
Cytuj:
kur.. a jak nie mial rsa, zabil kogos, wbil rsa i zostal trapniety? mogl miec cale eq <pewnie mpa, dh, sca/sov itd> ... co do filmiku, 3 krotkie slowa: ale ich wyjebal :P |
RSa ma juz od kilku(kilkunastu?) dni.
|
pomylilo mi sie :).
nigdy aol nie nosilem poprostu z rs a z moich informacji tak wynikalo, trudno ;] no gram na non-pvp ;] film nadal nice :P |
Cytuj:
|
diggle zabity ????? Kiedy to było ;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
0o
Widać że koleś umie grać,wpaść na coś takiego w takim stresie i nerwach :P Przerobił wszystkich i tyle :P gratz dla niego !
|
Cytuj:
|
I dobrze ,że go nie ubili.Jak 150+ knighta bija z hmm i boltów only.Poprostu żal.pl -.-
|
Haha
nie no film piekny... usmialem sie nieziemsko :D:D:D pelny szacunek dla tego zioma :]
|
Cytuj:
|
powiem tyle, zajebisty pomysl na ucieczka od trapa ale do tylko w wojnach bo tak to na zwyklych trapach nie ma noobow bez uh itp. :)
|
Cytuj:
|
czemu nierobiliście mass sd ? :P ale on albo był tak speszony że niewiedział co robić to otwożył bp z explo i nawalał w nobów żeby bana dostać bo gdyby pomyślał to by odrazu otwożył bp z gfb i nawalał
|
Cytuj:
|
Cytuj:
GRATZ!!! jestes moim idolem :P |
Cytuj:
Na Forterze nie ma co sd comba robic bo tu jest bardzo malo sd shoterow wiecej knightow... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33. |