![]() |
Lucky noob
Jako że w pierszym temacie był keylogger to ja dam link do orginalnego filmu
http://rapidshare.de/files/34150573/I_tried_but.rec MD5: FE92AE103046D7C1915B589EFC59DC90 http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11923 |
OMG jaki fart :D:D:D
|
Rehost na tibiacams plx...
|
To był poprostu zajebisty fart w ciagu 2 minut zgarnal 150k :D
|
Rehost Plax!
|
Przecież zevs wiedział że on tyle ma, nie peczyłby 16 naba -.-
|
Niech ktoś wrzuci na tibiacams plx
|
dlamnie to to jest fake 120% dlaczego by nieżucił niepoczebnych itemów z bp i niewziął tego k arma i skąd 16 lvl miał 150k + skull żeby w to uwieżyć to naprawde czyba mieć nierówno pod sufitem
|
Otoz na tym serverze prowadzona jest wojna. Ten PK był noob charem wlasnie jednej z tych gildii. Jako ze druga gildia wiedziala ze gra nim ktos z przeciwnej gildi, wiec postanowili go uwalic. O to i rezultat. :P
|
Omg... Czemu ja nie mam takiego farta... Zevs i tak ma kasy dużo, to mi się powinno przytrafić takie coś;P
|
Kod:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11923 |
o kurwa 0o Zazdrosc :P
|
Ja*******e czemu ja nie mam takiego farta zazdrościc i tyle ;(
|
Moim zdaniem to nie jest Fake
Też bym chcial żeby mi sie takie cos przytrafiło jak ja knight arma lootne sie ciesze xD |
fake, nie fake, i tak dobre!! :D aż zdębiałem
|
Zdolność logicznego łączenia związków wydarzeń w całość, nie jest jak widać najlepsza cechą POLs =D
Gildia FAG (aka DM & others) znana jest przez POLs jako wspanialych, walczacych o wolnosc Aurei i dobrodusznych ludzi, którzy woleliby oddac swoje zycie zamiast zycia 25 lvl-owego POLs, ktory wlasnie rozpoczyna gre z Tibia. Wg niektórych jest to jedyna nadzieja na wypedzenie zlych barbarzyńców, którzy przybyli z zimych krain północnej Europy i zrzeszyli się pod nazwą Riders of Morag by zasiać ziarno zła na ziemiach Aurei. Przybyli po wasze "ciężko" zdobyte plate armory i jeszcze "ciężej" plate legsy. Jak widać POLs zostali objęci cieniem propagandy, który swój początek ma na zimnych śniegach lodowych wysp, a koniec na słonecznych piaskach Daramy. Prawda wygląda tak, że przemarsz ubranych w zielone płaszcze i czarne kapelusze wojowników FAGu, nie był marszem wyzwolenia, a marszem śmierci. Po pokonaniu RoMu i zniszczenia Aurei swoimi marszami śmierci, usiadło raz trzech ludzi, na wykonanych ze złota fotelach, ich imiona to Vanhalo i Zevs, trzeciego nie znam. Wymyślili plan zacny, jak jeszcze złupić ludzi z ich ciężko zdobytego majątku i powiększyć swoje konta o kolejne zera. Trzeci pan, którego nicku nie dane mi było poznać, wysłał noobchara ze skullem i 150k w bp, specjalnie po to aby zły czarnoksiężnik Zevs go za przeproszeniem upier(...)ł. Zevs nagrał to camem, który Vanhalo umieścił na forum. I ściągneło film kilkudziestu klientów, po czym Vanhalo zmienił link z .rec na link z trojanem w wersji .com. Ten film był upozorowany tylko po to, żeby oszukać i hacknąć ludzi. Ot co, cała filozofia. I piszcie sobie dalej: "Ye ale loot omg nie moge w to uwierzyc plz why not me" Ale wiedzcie, ze az smiac mi sie z Was chce =D |
@up No prosze, prawdziwy detektyw monk :DDD (joke)
@1 Chcialbym miec tyle forsy >.< |
Cytuj:
po drugie to jest nub char romu, wiesz sobie czy nie jak ci sie chce wiele razy widziałem jak ludzie na sobie nosili po 30-100k i nie były to lvl 50+ tylko takie 15-20, i to zazwyczaj było na filmach pk, lurowanie itp. Ale ty wiesz swoje ja wiem swoje. |
@Sesef
SSy znalezione na Tibia.de: http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...&stc=1&thumb=1 A tutaj Domek osoby, od której dany parcel był: http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...&stc=1&thumb=1 Poznaliśmy, więc nick 3ciej osoby. Tak, więc panie Sesef, wiemy już że to wał. Teraz tylko dowiedzmy się po co zrobili takiego wała? Ja odpowiedź znam - to hackerzy. |
Ten filmik to wspanialy dowod na to, ze Zevs, byl, jest i bedzie wielka szmata, PA i frajerem <n/c zevs> (nie bede gratolowal, bo niema czego, chyba tylko glupoty i braku jaj) zabijac 16lvl dla kasy n/c...
|
Cytuj:
|
KEYLOGGER?! to czemu mi go nie wykrylo :| lol skanuje dyski wszystkie...
|
ciekawe czy bys mowil ze noob jak by po ciebie tak przyszedl i bys musial oddac armor
|
18 lvl ktory mial tylko 150k w parclu i dosyc fajne eq jka na ten lvl lat sobie ze skullem na przedmiesciach thais...
|
mam do was prosbe jesli mozecie mi pomoc to pomozcie. Sciagnalme film i okazalo sie iz jhest keylogerem po 2 krotnym skanowaniu wsyzstkich dyskow skanerem online mks_vir nie wykrylo mi ani jednego kyea/troja/dialera itd. Ponadto 2 dni temu sciagnalem ten plik i logowalem sie wielokrotnie na moje konta i okazuje sie ze hacka nie ma. Oczywiscie passy sa dawno zmienione i hacker nie ma szans na hackniecie mojego konta boteraz juz nie loguje sie na tym kompie ale nie wiem co zrobic bo cale zycie nie bede chodzil do kuzyna/ przyajciol itd. poradzcie mi cos prosze bo juz mnie "chuj strzela".
|
Z tego co zrozumiałem to ten Filmik ktory ci dziala nie jest keyloggerem :) tylko w poprzednim temacie najpierw był link do filmu a potem post zostal edytowany ze zmiana linku na link z keyloggerem :) i z tego co wiem ten filmik nie ma keloggera :)
|
@stitl - bo ten film nie jest keyloggerem. Govinem wyjasnil.
@Butibof - jaki Ty masz w prawdziwej Tibii lvl? 10? 20? Troche brakuje do tego, pod ktory sie podszywasz. No, troche Cie buti nakarmilem, takze z glodu nie umrzesz ;) |
@UP
aff i ja wlasnie sciagnalem filmik z innego tematu ale dzialal wsystko ok i mi nie wyklrylo keya w nim ani niczego bo zawsze skanje filmiki przed uruchomieniem pozatym ten temat nazywal sie lucky man. To w koncu mam keya czy nie bo juz nie wiem a jestem spanikowany w pizdu -.- |
hahaha..zal mi Was podniecacie sie tymi 150 k..
a jaka jest prawda? Po co zevs nakrecal by filmik jak zabija 16 lv ?-.- pomyslcie chociaz przez ulamek sekundy logicznie i wyciagniecie jakies wnioski |
o.0 !
No dziwny zbieg okoliczności ale może Zevs miał dobry dzień :P
Łatwy pieniądz ^.- mała inteligencja noobka |
Rofl biedaczek... po co brał tyle ze sobą nikt nie wie...?
|
@up przeczytaj cały temta dowiesz sie dlaczego :)
|
kurde pomzoe mi ktos wreszcei cyz nie bo cohdze od 10 godzin jak ztruty...
|
@up. w tym filmie&temacie Narazie niema keyloggera bez obaw
Prawda jest taka :) char który zabił zevs należy do izmoksa dlamnie to jest szpan jak niewiem a skoro wie że ten syskot na ten level to dlaczego włączył utamo vita lol? tylko żadnych wyjaśnień że zawsze ma... i można też uznać to co powiedział kolega wyżej że niby dlaczego kręcił by film jak zabija 16 lvl? może i kręci jak zabija każdego (ja robie tak samo jak zabijam) i niby z jakiego powodu nigdy wcześniej niedawał filmów jak zabija playerów tylko nagle sie ocknoł i teraz wkleił? i jeszcze jedno dlaczego ten 16 lvl żucał tym rodem zamiast go wziąść i dlaczego zevs niepozbył się niepoczebnych itemków lub pobiegł do ab i niewysłał parcelem ? Kręcąc się w połowie drogi do carlin/ab czekał na tego syskota niestety można uznać film za fake 100% mamy już na to zawiele dowodów + to co było w tym filmie najgłupsze co mógł powiedzieć - 22:59 Zevs Mighty Thunder [138]: CAVESI HERE |
Co wy wiecie o prawdziwym PA ... do tego pozorowanym... ;)
Ehhe, FAGi, widze ze wam sie ostro nudzi... |
Mi sie wydaje, że zevs leciał kogoś zabić nie tego 16 lvl'a dlatego nakręcił Filmik.
Knight armorem rzucal bo nie mial cappa. 16 lvl rzucał roodem na knight armor aby położyc roda na k armorze a zevs zucil by roda a lov lvl wziolby k armora. Wsadził tutaj filmik bo miał farta? Lecial zabić kogoś z mocniejszych postaci a tu taki farcik ze skullem :D. Pozdrawiam Sowa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
K-armorem rzucał, bo nie miał capa? A na co mu był potrzebny cap? Gonił go 138 (?) MS, a on miał potrzebować na coś cap? Może jeszcze miał iść na mintwallin lootbaga zrobić. Szedł zabić kogoś innego? A to, że exivował tego 16 lvla to tak z nudów? iks de. Ogólnie Sowa Twój stereotyp myślenia przypomina mi typowego POLs =D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |