![]() |
nie codzienny dhq na furorze
|
sprawdz ktos to;p
|
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 45 minutes) Rehost plax :P |
|
sprytne :D
|
Cytuj:
@film 15:32 Taifun Devilry [260]: niezly loot jak na 10 min na demonach + dhq chcialby :D |
nie ma keyloggera. Taif prze hujsko zrobił na koncu 2 demony solo:P Magrami prawie padl od ue:D filmik wypas:D
|
Sd fajne leciały:D
|
Cytuj:
sam nie laska sprawdzic??:>> http://virusscan.jotti.org/ @temat film jest pr0 ;] |
Ładnie im to wyszło. xD
16:16 You lose 1064 hitpoints due to an attack by Taifun Devilry. 16:18 You lose 1114 hitpoints due to an attack by Taifun Devilry. "niecodzienny" sie chyba pisze razem?? |
Magrami to jakis idiota lub dziecko 10 lat zreszta jak polowe ludzi na furora loel
|
OMG ile on musi tych manasów wyżłopać :p
|
Lol... Pwnage :|
|
loool nazwa chyba powinna być niecodzienny waste uh :/ tyle ładnych niebieskich KOSZTOWNYCH runek poszło na marne bo taifunek nie zeszedł w teleport chyba 10 bp poszło się je**ć że tak się wyraże ale znam przyczyne tego chyba. :P Może to dlatego że teaifun był zaspany i troche przysnoł tam dogury?:D hehehe by zeszedł na dół zabił banshee następnie poszedł załadować mane i wrucił pomuc zabić demony to wyszło troszke inaczej ;p
|
Cytuj:
Ty sie marnujesz na tym 102 lvlu.. |
Waste uh? to byla zabawa , zreszta sam film to pokazuje
można się pośmiać : ) |
Cytuj:
Po 2, ortografia nie boli;) |
Cytuj:
gratulacje, wlasnie zostales idiotą |
http://s109.photobucket.com/albums/n...gAnch=imgAnch1
Jakby ktos chcial ladna Tapete z tego filmiku X-d |
ta fakt jak sie ma pieniadze to mozna i zabic sobie blokera. Magrami mogl zaznaczyc Banshie i by ja zjechal do red hp i by ona uciekla i sobie spokojnie wyszedl z tego a tak to Ue moglo zabic Magramiego. Ale jak to powiedzial juz ktos jak sie ma pieniadze mozna sie bawic;p
|
:d Gz
Zajebisty filmik! Gz wykonanego questa! I SPOX jest :P
|
Cytuj:
@topic Dla nich to była po prostu zabawa :P |
a dla mnie to bylo straszne, cala akcja w ogole bez pojecia (ze strony tego blokera)
|
A dla mnie to byla zenada rotfl. Taifun myslal ze jest smieszny ?? Koles tam prawie zdychal lol . To ue tez nie bylo zbyt inteligentne, chociaz mogl myslec ze koles stoi gdzie indziej , nie patrzyl i odrazu po zejsciu piznal ue i poszedl. Ja raczej gratuluje szczescia i glupoty bo dla mnie to zabawne nie bylo :D Rozumiem game 4 fun , ale to...:P
|
Cytuj:
a tam ue, jazdeczka xddddddd |
Cytuj:
lol dlaczego ? Z tego co mi wiadomo Tibia to jest gra i cala powinna byc zabawą, jak płaczesz po deadzie, albo uwazasz ze "niepowazne" to ue po wejsciu (jezeli tak to mozna okreslić) to raczej powinienes na chwile przystopowac z graniem, bo cos za duzo w ta gre wnikasz;) |
omg
jesli chodzi o taifuna jak walil ue to skad mial wiedziec ze magrami kisi sie w trapie jak taifun na poczatku filmu powiedzial idz >>> . Myslal ze magra jest kolo dzwigni ... wiec walnal Ue. Ale cieszmy sie chociaz ;p ze magra nie padl chodz bylo pare x Redoow
|
jeden z najlepszych dhq jakie widzialem ^^ huehue
|
Bo Taifun to po prostu takim ...... jest...
N/C blokerowi zeszło ponad połowa uhów a ten se jeszcze z niego jaja robi... |
:D
po 1 taifun nie wiedzial ze mam trapa po 2 gdyby nie on bym sie tam poskladał po 3 to było for funny i sie udało i to wszystko chyba |
:D
po 1 taifun nie wiedzial ze mam trapa po 2 gdyby nie on bym sie tam poskladał po 3 to było for funny i sie udało po 4 zabawa to zabawa |
@pierzak
To wlasnie chcialem powiedziec @magra Nie powaznym ( razem ? ) mowic jest ze dzieki niemu nie padles, bo z gory zalozeniem bylo nie solowanie przez ciebie dhq, tylko blokowanie -.-' @Mistic_Jin Jak mozna grac w gre nie wnikajac w nia ? Po to sie w to gra zeby cos osiagnac a nie zeby padac. Dziwny masz sposob myslenia >.> Btw. Zacznij wkoncu edytowac posty a nie klepiesz smialo jeden pod drugim, nie stresuj sie, licznika nie ma. |
tibia jest 4 fun np. gosc nalozyl d helmet, mpa, g legi, mms, aol, bohy, sb, SCa + ponad 20 bp uh na 80 lvlu z rsem i huntem. poszedl na hyderki powkur.wiac goscia od ktorego ma hunted i padl. potem jak zapytalem czemu tak zrobil odpowiedzial; zeby bylo smiesznie
|
Cytuj:
|
na novie ;s
|
Ale on zasuwa :D Cikawe jakby syzbko biegal jakby jeszcze zalozyl time ringa ;p
|
Knight to ciota i dla niego sukcesem bylo samo przezycie
(mam na mysli profesje knight a nie to ze magra jest ciota) Ten film pokazuje brak balansu profesji w tibii. Sorc wali z ue a knight z gówna, nawet 1 demona zabic nie umie. -,- (hity za 50 z broni rotfl) |
REshot
Pliska daj ktos reshota:) :) :)
|
@Up: Rehosta a nie reshota ;)
Ktoś już tu dawał "reshota" poszukaj sobie... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |