![]() |
Przygody Gm'a Michalinho
Mój 1 fake:
Pasek#1 http://img377.imageshack.us/img377/7084/pasek1gu2.png Pasek#2 http://img123.imageshack.us/img123/9168/pasek2fn7.png COMMENT PLX! |
troche mało, stara trawa średnio śmieszne.
6/10 za chęci, rób dalej! down: Oo choć raz ktoś udowodnił że mnie lubi :D |
Zgadzam się z Celozem.
|
Mnie nie rozśmieszyło... ale może dlatego, że za dużo tego typu fake'ów ostatnio.
|
Lasooch ma rację. Ostatnio za dużo fake'ów "paskowych". Daję na razie 5/10.
|
Nieśmieszne, nieciekawy pomysł, nieciekawa grafika, nie rób dalej*
Zaraz zostane zbluzgany więc tylko powiem, ze jeśli się nie rozwinie, i będzie pisał z ortami to niech kończy |
Dam Ci 1/10, jeśli przedstawisz mi sens tego fake. A tak to papa.
|
jejq nie zadużo już tych pasków??
TO już sie powoli nudne, każdy chce robić paski :| Jak dla mnie ten nie jest wystarczająco zabawny no ale jak już zrobiłeś to kontynuuj może coś ci wyjdzie... |
Zwykle sie smieje z byle czego ale to jakos mnie nie rozbawilo :/
Jeszcze te ,,zeczywiscie'' erght -.- Przyloz sie do cholery ! Podr0 B) |
Dzięki za Komenty teraz następne paski
Pasek#3 http://img143.imageshack.us/img143/8829/pasek3ji1.png Pasek#4 http://img96.imageshack.us/img96/4944/pasek4zk7.png |
Moze byc pasek 4 mnie rozbawil xD
|
spoko rób dalej :)
|
EEeee to jeszcze nie to...
Mnie to nie śmieszy. Z tym spiderem najlepsze, ale t i tak jeszcze nie to, popracuj jeszcze nad tym... |
wreszcie coś się z tego udało ;]
podoba mi się wykonanie tylko wulgaryzm - mołeś użyć kurca, kuffa, kurde, kurna, kuźwa, etc. |
1,2,3 były słabe, ale czwarty nawet fajny ;) tylko to "lol" Spidera psuje efekt ^.- (ale to według mnie). Z czasem nauczysz się rozśmieszać ludzi ;) Tak jak to robił Nadrill, Misza a w końcu (fanfary) JA :P
|
Mi sie podoba ,ale zrób więcej :)!
|
Nie jest aż tak źle. Przy fake ze spiderem nawet się lekko uśmiechnąłem. Ale...
1) Krzywo wklejony MLS (jak coś to mi wyślij sprite GMa i MLS to ci wkleję równo) 2) Przed "że" stawia się przecinki 3) Od "że" nie zaczyna się zdań 4) Napisy wyłażą poza ekran (vide 4 screen w ostatnim pasku) 5) te niebieskie kreski... obrzydliwie wyglądają 6) Umieszczenie siebie jako GMa i bohetera fake... To mi się nie podoba. Poza tym nie jest źle. Postaraj się i rób dalej, może nas rozśmieszysz. |
|
Heh, niezłe masz te paski. Nie to co Nadrill, albo Misza, ale może być.
|
Cytuj:
-Jak go nazwiesz? ;p -Spider. " xD 5 też fajny, pierwsze trzy lipa :P |
widze że ładne komentarze ale troche mało
|
Od pierwszego paska widać że pracujesz nad humorem do tego Fake'a(ja może jednak będę oceniał tutaj humor a nie to jak został zrobiony chociaż co do wyglądu też może coś wtrynię od siebie :D :P ), a wygląd to nawet fajnie Ci to wychodzi, czyli krótko mówiąc:humor idzie w górę, a na temat wyglądu powiem tak:widziałem gorsze ale ez i lepsze(czyli inaczej mówiąc nie jest najgorzej ani tez najlepiej(czyli jeszcze inaczej mówiąc może być :P ))(wiem wiem coś mam z tymi nawiasami :D )
|
@max121: Ech - ty wyczucia talentu nie masz! Pierwsze paski Nadrilla też nei były za bardzo ciekawe <emigruje do uzbekistanu przed Nardillem uzbrojonym w szatana oraz brazylijskiego demona>
@ topic: świetnie! wreszcie zaczęło być śmeiszne! więcej plxor or hunted :< |
Cytuj:
nie huntniesz mnie refugia to nonpvp xD |
up: ale mam wujoka ktoyr parcjue wcpisofcie ion mozec iehuntacbojest grej emem!!!111 hanta bej babbyl!!!!!1111
wiecn ucjekuj http://img146.imageshack.us/img146/8263/runningqv6.gif bo cie zlapije!! UWAGA! BŁĘDY CELOWE (BO OSTATNIO NIKT NIE WIE CZYM JEST IRONIA) |
po raz drugi spadłem ;p
|
Cytuj:
@Fake Średnie, średnie... pierwsze były beznadziejne, teraz trochę lepsze. Popraw ortografię, nic tak nie psuje dowcipu jak piękny błont. |
ej dajcie numer spirita z nową trawką
|
@up: poszukaj w pomocy dla nowych fake'owców - tam chyba było takei coś
@Nadrill: dałem loga ;p |
Od 3 są fajne niezłe 7/10 ..........a myślałem ze to kolejny pseudo-fake pasek
ale jest niezły Fake. 1.Misza I Nadrlil :cup: 2.Mag Thaladyn 3.Mag (zająca śmiałego) 4.Twój fake --Mój Ranking-- |
<buhehehe> Uśmiałem się, najbardziej rozbawiło mnie :
- O coś się wykluło ! - Tak to spider. - Hurra ! - Jak go nazwiesz ? - spider - -.- Czy jakoś tak xD hyhy rób więcej :) ocena : 8/10 |
Cytuj:
@topic: Brzydkie (stara trawa, niebieskie linie, niechlujnie wklejony tekst) i malo smieszne. Sorry, ale do elity (wiadomo, ja + EWENTUALNIE Nadrill) ci jeszcze nieco brakuje, herr Michalinho. |
|
Dobre.
Chyba już się nauczyl rozśmieszac ludzi. Rób dalej! |
Huehueheueheuehueeuhueheuhuehheuheuhuehuheuhehuehu ehuheuhueheuhueheuheuhuehuehuheuhuehhuheuheuueuheu heuheuheu niezłe xD
Rób dalej, uwiellbiam takie paski :* |
ten niebył śmieszny 5/10 best fake to Misza:cup: Nadrill:cup:
|
hahhahaahah fajny fake rob dalej 7/10
|
A teraz ja się poczepiam troche dziwnie ten Gm trzyma miecz... Popraw nad tym...
|
no - coraz lepiej! wreszcie twoje paski zaczynają humorem dorównywać nadrillowi, zającowi albo miszy! <logout, delete character, emigre to south america>
|
Mnie tam to wogule nie śmieszy
3/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |