![]() |
War 27 September! Berylia :P
nie ma i nie bedzie film skasowany!..
|
Hrhr ;p XDDD najs xdd buhaha
|
Ale to sa nooby hahaha
|
Spoznilem sie :<
|
Owned -.- Jak mogli tak dupy dać...
|
Wojna noobow ktorzy nawet nie znaja elementarnych zasad walki. Ocena - 3/10.
|
Szkoda, myślałam, że inaczej ta bitwa się potoczy.. No ale można na to spojżeć z lepszej strony: Wiekszość graczy z kh nabiła rs a Excail w takim tempie zabijania ludzi zaliczy bana ;]
Cytuj:
|
Yo, Anoreia, koleżanko od dworców ^^
@topic Gz guys. In your holiday happend a lot of rare things. 1. Delvines was on battle!!! 2. Knightsolo don't died!!! 3. Knighthood won battle!!! (30 people vs 15 so you have to win) 4. Byna was fighting for the first time i remember and died ofc, becouse he is just a noob. 5. Excail shows up!!! 6. Only Orshabaal doesnt shows up . Owned buahahahahaha - z forum tibia.com Only Aradna and Korobskura are loyal to tradition and died, like always anyway. I think it was good celebrate. ________________ Excail ma w dupie Berylię, bo gra na Iridii (Jaero). Chociaż szkoda ;/ To on rozpoczął walkę z KH. |
Kajn widze, że znasz dobrze berylia. Knightsolo to stary messiah, jeden z isarskich del'torosow etc? Bo jedni mowia, ze tak, inni inaczej.
|
Cytuj:
|
Oni poprostu przescigaja sie w botach , i nowych spektakularnych trapach, ktore zregylu nie wypalaja i mamy massowy open battl.
widowisko i fragi sa, z glowa troszke gorzej. Checie widziec Efektywnosc, polecam walki z Titania, okhara vs Unit. |
...
CipSoft powinien cos z tym botem ich zrobic. (Kajn ma jak zawsze racje :P najlepsi gracze sa na Berylii) Mam złe przeczucia co do tej wojny! :( Sadze ze przegramy przez te nowe coraz glupsze pomysly Botsolo! Ale trzymam za Lifestyle :D Hail Lifestyle! Pozdro! Moze sie uda! ;p
|
Tak wogóle to jaki jest wynik?
|
Cytuj:
Berylia to ciekawy serwer, raz sie godza, raz sie bija, innym razem ks traci kilka milionow expa i dalej gra. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a propos to wydaje mi sie ze lifestyle walczy o to co robili na poczatku KH a teraz odstawiato samo. Wczoraj robilem z koelgami deserta spokojnie a tu noob chary raffu i kogos jeszcze trap wyjscia robia i nas gfb ale popadali wszyscy a skadwiem ze to noob chary raffu itd? tydzien wczesniej moj kolega zabil ich wszystkich i pisali do niego z sec. charów że ma płacić bo hunted. I nasuwa się pytanie... skoro Kh przestalo tak chamsko odstawiac Pa to ich rolę przejmuje Lifestyle? niedługo bedzie zupelnie nowa wojna jak kh odejdzie o to ze lifestyle teraz od*******aja PA, potem znowu wojna jak Lifestyle odejdize ze ta gildia co walczyla ozniesienie Pa i tak w kolko ;o A ja teraz tylko expie do 100 i nie wliczam sie w zadne wary, dzikie chuje i inne weze bo szkoda mi czasu juz pol tego co gram stracilem na rs'a i bana (a byłby juz 70+ na lajcie;/) |
Cytuj:
|
Cytuj:
odpowiedź: TAK, moze powalic , ale w końcu skill przewyższa jakiegos bota ale czesto jest ciezko dlatego ze my zeby zrobic combo musimy odliczac 1,2,3 a u nich tylko wystarczy ze odpala blackd proxy , otworza bp sdków i szef tego wsyztskiego wystrzeli jednego sdka to wtedy leca one od wsyztskich w party ( chyba jakos tak to dziala ) wiec ciezko jest... do tego ten bocik ma tyle bajerów np. jak skaczesz po schodkach to on wlaczy sobie odpowiednia funkcje ze tez jak skacze to za kazdym razem cie klepnie z broni , bo bocik zaznacza targeta a on tylko skacze razem z toba ... ale to tylko kilka opcji jakie wymieniilem , jest tego duuuzo. Pozatym blackd to chyba najleprzy bot na calej tibii... NO MORE COMMENT :baby: Pozdro :) |
Cytuj:
|
Poprostu Lifestyle jest owned ! Dużo osób jest retired. Jedyne co Lifestyle w ostatnim czasie potrafi zrobić to masslog , nic więcej. A na open battle dostają tak w dupę, że aż mi ich żal. Co do Rev'ica to pewnie wie jak Kh bot działa , bo ostatnio się fajnie złożył. Lifestyle nie może robić PA(odnośnie któregoś z komentarzy up), gdyż jak narazie LS nie wychodzi z pz.
Good luck Hail Knighthood !! FOR KING AND COUNTRY!! // El Corso , fan of El Rev |
Cytuj:
|
Nie muszę myśleć ...
Wystarczy, że wiem swoje... |
Cytuj:
HAHAHAHAHA , Corso dupowlaz , przestal wlazic w dupe rizzli , to teraz wchodzi w dupe knajtosolowi HAHAHA ZAL.CORSO.PL |
Rzeczywiście fajowy programik. Ale Korobskura to sie zlożył na tym filmie hehe ; p
|
@Rev'ico
Dupowłaz to masz na drugie. Po prostu flustrowało mnie walczenie/pomaganie ludziom takim jak Ty, czyli frajerom. Jedynym asslickerem, którego znam to jesteś Ty, można to zobaczyć nawet na filmikach, jak liżesz dupę Jonnzowi lub Satamowi |
Cytuj:
tak czy siak ciekawe po co do mnie ostatnio dzwoniles ( ty lub twój inny owner ) " zapytac sie co slychac" 8o 8o niebede wiecej odpowiadac na twoje reposty bo po prostu WIELKI ZAl.CORSO.PL |
Zgadzam sie z Rev'ico :) A Blackd Proxy miazga, mozna sie pobawic xD
|
jak kupicie bota od knightsolo dostaniecie gratis taką klawiature z avataru kajna :p
|
Cytuj:
Nawet jesli rev'ico jest dupowlazlem to bynajmniej walczy z tymi noobami O! |
Cytuj:
no pewnie , ostatnio nawet podlizywalem sie takiemu 9 levelowi zeby mi dal backpack line i lopate !! O.o !!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D zabawne ...B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
jeszce mam resztki hajsu na wojne , narazie sobie dam rade lecz pozyjemy zobaczymy. B) B) |
Hmmm... filmik nawe fajny xD tylko miejsce mogli sobie wybrac lepsze wedlug mnie ;) a ma ktos link do tych walk z titani?
@edit a Ty noobowaty zauwzylem ze krytykujesz wszystko co sie pojawi na forum... doslownie wysztko xD |
pamietam niedawno maopilem ze liczba fragow nieoddaje tego kto wygrywa,a po tym filmie moze macie i wiecej frag ale ejstescie nikim w porownaniu z kH;]
|
Wiecie jaka piosenka najlepsza do tego filmiku? haha Can Can
Dexim-Can Can |
Cytuj:
|
lol
wojny nie toczy sie do rooka!! to nie jest ots tych postaci nie robi sie tydzien! te chary byly robione rok caly okragly rok! Szkoda by bylo zjechac z 150 lvl do 15 w 1 dzien ;/ a zreszta masz racje co do przepisywania sie z gildii do gildii moim zdaniem wszyscy ci co maja hunta od gipo powinni dojsc do lifestyle chodzi mi o to aby te 20 czy moze nawet wiecej osob doszlo w tedy byly by wieksze szanse bo w koncu ten hu*jowy bot (bothoodu) zwyciezy nad zwyklym pvp ls widzicie sami co on potrafi! a zreszta co do tych wojen do rooka nie estetycznie by to wygladalo 1935-2146 lol ? wojne zeby wygrac to przeciwnik musi sie poddac!
Pozdro! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Smutna prawda jest taka , ze kh to naprawde twardy orzech do zgryzienia XD |
Cytuj:
Jednak co postawy niektórych ludzi to masz racje ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |