![]() |
Konkursy, konkursy
Dawno już nie było na naszej stronie konkursu, w którym mogli byście się wykazać. Tak więc nadrabiamy straty zapowiadając dwa takowe. Pierwszy z nich startuje od tej chwili i potrwa dwa tygodnie. Drugi zaś rozpocznie się natychmiast po rozstrzygnięciu pierwszego.
Aby wygrać w pierwszym konkursie, musicie wykazać się pomysłowością. Konkurs polega na przedstawieniu swojego pomysłu na... następny konkurs. Do wygrania tym razem tylko jedno premium account na 3 miesiące. Jest to jednak jedynie preludium do kolejnego konkursu, w którym nagrody będą znacznie większe i ciekawsze. Nie zdradzimy na razie, co planujemy, jednak zapewniamy, że takiej nagrody w naszym kraju jeszcze żadna tibijska strona nie dawała. Ba! Możemy z całą pewnością powiedzieć, że w najbliższym czasie nadal nikt tego nadal nie zrobi! Zapraszamy więc na forum do naszego działu z konkursami, w którym już teraz możecie zapoznać się z regulaminem, zgłosić swój pomysł lub skomentować pomysły innych użytkowników. Zgłoszenia konkursowe zamieszczać wolno tylko w tym temacie. Sponsorzy: |
Konkurs w konkursie a to ci dopiero :D . Moim zdaniem by bylo lepiej gdybyscie dawali wiecej konkursow i mniejsze nagrody wiec kazdy mogl by sie wykazac tak jak w tym konkursie tylko 1 pacc i wystarczy. A co wy o tym myslicie Dr.Omader i Matkus i forumowicze ;D ?
|
Ogólnie pomysł ciekawy ^^ Beczka kreatyny na kreatywność i jazda ;x teraz wystarczy wyobraźnia ;p
Myśle, że będzie wesoło ;D |
Heheh niezły pomysł ;)
Ale proponuje stworzyć osobny temat na pomysły :) |
Hmmmm...niesamowita nagroda w drugim konkursie ;p czyżby friii itemz plx ? Xd
|
@2up
może tak :) mpa na antice :) hmm.... zeście wymyślili kokurs :) chyba wystartuje w nim ale oczym on mo być :) @down raczej nie bo : 1. małe lewele już nie majążadnych szans 2. kto by to sprawdzał ? |
Pytanko
Czemu nikt się nie strara napisać czegoś na ten konkurs?
|
Super! News za newsem. Musze powiedziec, ze swietny temat na konkurs. a Nagrody w nastepnym.. hoho
|
No ciekawie, ciekawie się zapowiada:] oj trzeba spróbować szczęścia w tym i następnym konkursie, a nóż się uda;)
|
Idioci, przedstawiajcie swoje propozycje i pomysły w odpowiednim temacie. Klick
A tak wogle to ten konkurs baaardzo mi się podoba, naprawde jestem mile zaskoczony. Podobają mi się takie ciekawe konkursy. |
coz... ciekawe :D
|
Moze wycieczka do cipsoftu :)?
|
Ciekawe, ktory Tibia.pl supporter wygra? Jak myslicie?
|
Bardzo ciekawy ten pomysł z "konkursem w konkursie" :) Chyba wezmę w NICH udział, a nuż coś się trafi ;) A najbardziej, to nęci mnie myśl co może być tą nagrodą główną w drugim konkursie, może jak to już powiedział Szkut, wycieczka do siedziby CipSoft'u 8o Pozdrawiam!
|
ja tam bym się za bardzo nie napalał na tą drugą nagrodę. dla mnie największą nagrodą byłaby świadomość że to właśnie mój pomysł wybrali i zrobili z niego konkurs...
|
Cytuj:
Z forum TibiaNews: Cytuj:
"O ile mi wiadomo, każda z 'supported fansites' dostała możliwość przeprowadzenia konkursu i nagrodzenia zwycięzcy 'Medal of Honour'. " Tak więc nagrodą w konkursie głównym jest... Medal of Honour! Pozdrawiam, Krzysiek. |
otoz nie :evul: jedna z nagrod w naszym konkursie moze byc Medal Of Honour ale na 90% bedzie to cos innego :evul:
|
Więc co...hmm pomyślmy, nie medal of honor i nikt tego wcześniej nie dał.Czy coś takiego wogule istnieje ?!
|
1. Mogą dać Medal of Honour.
2. Cytuj:
P.S. Nie mogą tego potwierdzić (bo to by zepsuło atmosferę tajemniczości), więc zaprzeczają :p |
Czyzby Medal of Honor? :) W koncu TibiaNews i Tibia Humor juz rozdaly swoje, czas na tibia.pl <marzy o takim medaly> :) :) :)
|
a co to ten Medal of Honour jest?
|
No to się spóźniłem ale teraz tylko czekać na wyniki
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:44. |