![]() |
Wielka Bitwa Komiksowa druga edycja - zgłoszenia
Tak jak w temacie. Robimy komiks który ma na celu upokorzenie przeciwnika. W MTA nie zgłosiło się wystarczająco dużo osób więc tu też będą zgłoszenia.
W komiksach nie może być przekleńst. Muszą w śmieszny sposób upokorzyć przeciwnika. Dwaj przeciwnicy sami zakładają temat<SONDĘ!> przed ustalonym przezemnie terminem. Potem obaj dają komiksy, a userzy głosują. Wygrywa ten kto ma więcej głosów. Zgłoszenia pisać tu. Potrzebne jest jeszcze 5 osób. Z góry mówię, że nie będe wybierał pierwszych, tylko tych lepszych grafików lub userów co do których jestem pewien, że ten komiks dadzą. Lista: Slawekmag Celoz Pan i Władca __DARK_SVEN__ Kuraj Veruis Aval'yah Drakon First Koniec zgłoszeń! |
eee? Komment?
Czemu nikt nic nie pisze? |
Slawek moze ja bede :confused: ale nie wiem dam ci na gg odpowiedz
|
No wreszcie, cały dzień na jedną odpowiedź czekałem.
|
A następny na drugą. heh :D
Wyjaśnij mi dokładnie jak to ma wyglądać a może sie zgłosze. |
Rysujesz komiks dowolną techniką. Komiks musi mnie(jeśli ja będe twoim przeciwnikiem) upokorzyć w śmieszny sposób. Robimy to dowolną techniką.
|
No, no to może ja?
|
Ja mogę wziąść udział, ale nie jestem pewien, czy dałbym komiks. Nie znam tu dobrze wielu userów, nie mam też wybujałej wyobraźni... ale chętnie bym zobaczył, co ludzie zrobią, aby mnie upokorzyć. ;p
|
Ok, to do listy dochodzą Sven i Kuraj
Jeszcze 3 osoby |
ja, JA , JA !?!?!?! nie no.....żartuje :p
|
Mnie daj :P Musze zobaczyc czy umiem poslugiwac sie olowkiem xD!
|
Jako pomysłodawca pierwszej edycji zgłaszam sie do drugiej :p
|
no to może ja
o ile komiks może być też w RL |
Koniec zgłoszeń! Zaraz będzie tabelka turniejowa. Losowałem w taki sposób: Naciskałem na klawiaturze numerycznej wszystko jednocześnie i co popadnie. Potem usunąłem 9tki i powtarzające się liczby. Wyszło coś takiego: 48 65 12 37 Potem dawałem do liczb wedłu kolejności zgłoszeń. I uwierzcie mi naprwade losowałem. http://img407.imageshack.us/img407/2319/tabelkalr6.png Czas na rozegranie bitw w tym etapie: do środy. Każda bitwa w nowym topicu z sondą. Sami zakładacie, ustalacie kiedy i który z was. |
a do kiedy mam to zrobić?
down: dzięki - oj ale cie upokporze :evul: |
Cytuj:
|
Ja kce......
<edit> Cytuj:
Albo i nie. |
Przykromi dr. =P Moze nasteponym razem...
|
Cytuj:
Ej no...to nie bedzie kupy??? ;< |
ile to ma mieć scen ?
ile sie chce? ja juz chyba mam patenet :evul: dziś po szkole sie może pobawie :D |
A to mnie zaskoczyłeś ;/
Nie mam pomysła ale cóż. Biore gazetke i lece do kibelka- tam mi się dobrze myśli... |
Cytuj:
Szkoda, bryndii kupy nie narysuje. A już myślałem, że będzie ładniejsza:D |
A ja jej nie zjem. :'( Szkuda.
|
no i mnie wkurzyliscie, zglosilam sie na forum Mta a tu zaglądam patrze a mnie nie ma.
Po porstu big gratz za czytanie SWOJEGO tematu na forum MTA. Po prostu Big. I dzięki że tu wogóle ktoś mnie słucha -.- |
@up
nie martw się, mnie też długo nikt nie słuchał, do czasu :D |
@up ale kurna mać :P to był jego temat i poiwnien tego kurna pilnować. A z resztą..
|
Cytuj:
Nie wiem czy zauważyłaś, ale ty zgłosiłaś się po 17-nastej podczas gdy około 15-nastej była już gotowa tabelka turniejowa. Wystarczyło spojrzeć na daty. I nikt cię tu nie ignoruję;) . |
O ile dobrze się orientuję czas już minął.
A więc do Drugiej rundy przechodzą chyba: Aval, Celoz, Kuraj i ja... Wszystko w porządku, ale tylko ten ostatni niesłusznie... Zobaczymy kto dojdzie dalej. Czekamy na tabele i termin do wykonania następnych komiksów. |
Finał będzie Kuraj vs. Aval, na bank. Bo tylko na nich można liczyć.
|
Cytuj:
Czas macie do soboty wieczór. @edit Nowa tabela Aval i Kuraj rozstawieni. http://img182.imageshack.us/img182/8...ytu322uct8.png |
No, to finał nie będzie Aval i Kuraj :-) Bo oczywiście slawek nie pomyślał o czymś takim jak rozstawienie mocnych zawodników... Powinieneś dać grupę Avala i Celoza, oraz grupę Kuraja i Drakona, a resztę dodać tak, żeby w grupie nie spotkali się ci, co walczyli teraz.
DOWN: Nie widać różnicy. Więc po co przepłacać? |
Cytuj:
Zmieniłem troszke. http://img182.imageshack.us/img182/8...ytu322uct8.png Fuck, zrobiłem raaz i źle, potem drugi znowu źle i trzeci znowu źle. Może mnie ktoś wyręczy?? :P |
Czyli wg tej nowej tabeli ci co przegrali wciąż mają szanse wejść do finału? Imo troche to bezsensowne i niesprawiedliwe ;p Nie lepiej po prostu zrobić walke o III miejsce itepe?
|
Momencik... Czy ja dobrze widze, ze przegrani juz w pierwszych pojedynkach maja walczyc o pierwsze miejsce? Przeciez to jest parodia. Ktos, kto sie meczyl i przedzieral, oraz wygral wszystkie pojedynki ma zajac trzecie miejsce, bo przegral z liderem, a jego ex-przeciwnik wygral w grupie looserow i walczy o pierwsze miejsce, a najgorszym przypadku ma bankowe drugie miejsce?
|
Przecież już o tym pisałem, a slawek po prostu nie zmienił tabelki. Powinno to wyglądać:
a 1A Dragon vs Veruis a 1B Kuraj vs Dark Sven b 2A Aval vs Slawek b 2B Celoz vs Pan i Wladca a 1A vs 1B b 2A vs 2B a vs b |
niewiedzialem ze jeszcze zagram... ale jak trzeba to trzeba! Niech zostanie tak jak slawek zrobil, poniewaz mam juz dobry pomysl na Sven'a<hyhy> i bedzie lepszy od poprzedniego ;p. Niech juz zostanie, ale my powinnismy walczyc o 3/4 miejsce a nie o 1/2, tak jak osoba up powiedziala wygladalo by tu glupio...
|
Slawek@
Ta tabelka genialna..."smieszniejsza niz sam konkurs" |
Cytuj:
|
Nie, to też bez sensu, jeśli w ogóle mają grać, to wystarczy ich rozstawić (żeby nie było tak, że jest grupa dobrych, i kiepskich, i najlepsi z obu spotykają się dopiero w finale).
|
To jak to w końcu będzie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50. |