![]() |
Wasze ulubione expowiska i spawny.
;) Gdzie są wasze ulubione expowiska i spawny potworków ??? Piszcie !!! ;)
|
Ja najbardziej lubie DC i kopalnie w kazardoon.
DC szczerze polecam dla wyskokopoziomowych gracz :) . |
dc
tez to lubie :)
|
Lubię szczegulnie podziemia kolo Venore z rotwormami skeletonami i ghoulami, i swamp trollami.
Mam niski lvl i dlatego takie słabe expowisko.:p |
Cytuj:
|
Jak dla mnie to:
1. Ruins Tomb 2. Vampy przed tp. na "bagnach"(chodzi o tomb) |
jak dla mnie to ukryte scaraby tomby i hydry :]
|
Kopalnie Kazz rządzą! I dla low-lvli (roty i dwarfki), medium-lvli (dwarf soldy), i dla high-lvli (dwarf guardy). To miejsce dla kazdego! B)
No i oczywiście bardzo fajne expowisko dla low-lvli - mały Amazon Camp obok drogi do Venore (za krzaczkami). Niestety niewiarygodnie zapchany, więc szansa na trafienie jakąkolwiek amazonkę jest znikoma. :( Heh, zapomniałem o Ghostlandzie - ileż to ja spędziłem tam czasu z kumplem bijąc fd-ki i ghoule... Stare dobre czasy. :) |
Jak dla mnie Ghostlandzie. Idziesz i w 5 min masz 1k expa jak wiesz gdzie chodzic przy czym z lootu uzbiera się około 500 gp (w to 5 min.) jedna wada to taka że aby efektywnie tam expić musisz mieszkac w carlin. Proste Carlin--->GL--->Wracasz z lootem sprzedajsz go (jeżeli chodzi o lootabagi polecam przerzucenie ich na drugą strone rzeki bo po co taszczyć)--->GL(po drodze zbierasz fooda--->Jaskinie Ghuli i Skeletów (po drodze sie juz zrespiły)---> Carlin i tak wkoło Macieju :D polecam
|
orc land (nie of tylko obok 8o ) ale emoty się ustawiłty :D
miti B) senja :baby: hellgate :o ale kiepsko GS na poh :D |
Stare dobre EF.
|
Senja, kopalnia minotaurów i ostatnio podziemia scarabów.
|
Tarpit Tomb, Scaraby, Novices Of The Cult, Dragi i Guardy ;p
|
Cytuj:
Obecnie moje ulubione miejsce to Mintwalin, a kiedyś jak miałem mały level to Amazon Camp i swamp trolle w podziemiach obok Venore. |
Moje miejscówy:
1. Tomb na lewo od Ank. 2. Dragi nad Ank (resp x3) 3. Elf Fortres |
Zdecydowanie Orc Fortess.
|
edl/vdl czasem of czy stone tomb
|
Moj ulubiony exp to oczywiście dc jak ktos sie boi dc bo gs lurujo to luruje sie prawo go od zeki on znika i mozemy spokojnie przejść ja sie tam gsa nie boje ale dc to boos jak expie to 1 lvl wbije mam 37 skiluje do 80 ;p
|
Tomb Z 1 vampem i FE ... Dragi Edron Resp x 2 :] Tomb z Vampami necro bb przed tp ;P hydry rox :) necro na daramie :P oraz . . . ukochane krasnoludzkie guardy w kazordoon :)
|
1. Kopalnie z dwarf guardami oczywiscie :P
2. Mintwalin 3. Dragi |
Scaraby(25k/h), Dragi(Ankh/Edron/Venore)(45k/h), Żółwie(40k/h) od święta OF(waste na maxa - 60k/h), Hydry(jako shooter z Lancy - 30k/h(mały spawn) 50k/h(duży spawn) ??k/h(Goroma).
|
amazon campy w carlin. sorcem to można od razu iść i wyczyścić całą wieżę ewentualnie z blokerem 9lvl knajtem :P
sprint na 100 metrów z zatrutym cycem na ogonie (czyt. mount sternum) to chyba nie exp ale dobre do dobijania levela do końca. a na rooku to bugi |
A Kondi jest gópeg i kłamie!!! chodzi na roty cały czas :)
Kozi ;* x)). Hydry mały spawn, larvy, guardy i tomby za tp <- ogółem |
Mint, hydry z lancy i stone tomb ;p
|
Vamp hell, of, poh i moje ulubione, cyclo, i love behes ^^
|
Knightem Dworci. Druidem Penisula tomb i dragi na Edron (skalka).
|
hi>guards>yes>bye
|
Moje ulubione cycki na poh'u xDB)
|
Hydry, nargor, tomby. :)
|
ukryte scaraby i nic wiecej sie nie liczy ^_^
|
w Kazo Jest zwykla kopalnia dwarf
sporo osob tam expi ale i tak fajny exp i loot lubie tez jak sie idzie do kazo to niezchodzi sie na dol tylko sie idzie w gore Zawalisty resp z minotaurami.ja expie tylko na minotaur,minotaur archer,czasem minotaur guard a sa tam all rodzaje minosow |
Cytuj:
|
Moze wiele z was nie zna tego spawnu ale pisze...Rotwormy na ^> od venore... Jest ich tam tak duzo (szczegolnie jak jest cala jaskinia wolna) ze spokojnie w 1h sorkiem wbijesz od 8 do 11-12 lvlu...pozniej tez jest ladnie...expilem tam do 25 lvlu i lvl szedl nawet nawet...
oto mapa: http://img62.imageshack.us/img62/133...rummapats2.png |
fajnie,dzieki za mapke B)
|
Moim ulubionym jest Respawn Cyclopsów pod Thais.:]
Niestety pełno ludu sie tam pcha.;( |
Ghostland i Senja. [Paladynem] Bo z guardow mnie wywalaja, za maly lvl jeszcze mam ^.^
|
Cytuj:
|
Hehe
ja expie na:
DC,Ghostland,Zamek kolo ab,nieraz skocze na wicha czyli amazon camp a nigdy mi nie wypada volcanic :(,shamany kolo thais,beholdery,cyce,czyli jak spotkam to wszystkie orcy od orca do orca berserkera bez lidera i warolda :P mino wszystkie jakie znam czyli : mag,archer,mino,guard, a thorned foxa czy jakos tak jeszcze ni spotkalem :D i sie ciesze, Wich rox najwiekrze hity na nim wchodza :D jedni wala po 120 w smuglera na 50 skilu i sie podniecaja a ja wale na 50 skilu besta 162 w wicha :D :P wich najlepiej zbiera hity z potworków jakie ja hunce :D |
Exp
Ja najbardziej lubie expic na elf fortress ale waste na maxa tam jest ;/ czasami zejdze 10 ih przy 4-5h expienia [3mlvl :confused: ] ale lvl szybko leci, loot też całkiem niczego sobie.
OmG ile to ja czasu spędzałem kiedyś drutem na gl bijąc te ghoule. Heh |
Venore d lair, gs land, demona, demon hell, dle ank - wszystkie respy i hydry
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |