![]() |
Elysian Doom - Magebomb
|
HEhe
No no w sumie byłem przy tym, niezła akcja ;)
|
Hmm byłem ciekaw jak to wygląda w akcji... musze przyznać, że cudo :P
|
Zajebiście to wygląda :D super
|
WTF!!?? xD... DAMN !! :D
|
Tylko pogratulowac :)
piekny snake attack :P Filmik zajebisty... ps: Czas to wtłoczyć w życie na Furoze, przyda sie tam małe "czyszczenie" :D |
Cytuj:
Widziałem inny filmik z megabomb- myślę, że lepszy,bo 95 ms pada od razu :P |
Ulalala nieźle xD kolo sie musiał zdziwic hahaha xD
@down Mettalica? hyh to jest Manowar - Hail And Kill : ) |
musze przyznac ze zajebiste - ot dlaczego nie siedze w kazz :P
|
Cytuj:
@Topic: Thx, pewnie będzie więcej ;p |
nup jaki ty masz name na tibii bym cos zagadal- znacie nas (ja z dpst)
moze bym tez se kogos zabil z wami bo czasem mi sie nudzi :) |
Siema All, czy mógłby ktoś powiedzieć jak to zrobić ?? takie coś? czy to bot jest czy co? :) niech ktos pomoze:P
|
Cytuj:
O ile się nie mylę to jest program który loguje n kont otwiera bp i atakuje. Więc nie ma się tu czym podniecać bo mając ten programik można każdego zabić. |
amagad, tez takei coś chce ;D
macie może rec'a ?z tej akcji? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jednak Jape się nie mylił co to śmierci swojego noob chara :P. Nice Akcje ;p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
~~
~Piekne:o po prostu piekne ;(
|
to było dobre zgranie na ts/ventrilo a nie magebomb
|
To jest wyciete z siejnik the movie 3 pare tematow wczesniej ( z wczoraj chyba ) -.-'
|
Cytuj:
2. Spójrz na datę założenia obu tematów. 3. Weź coś ciężkiego i pierdolnij się tym w łeb. |
A ja bede oryginalny i powiem, ze to bylo zalosne...
"Patrzcie jaki jestem kozak potrafie oszukiwac" ... ehhh A ci co sa takimi "znawcami" botow to po jakiego grzyba otwierac bp? odkad jest opcja z hotkeyami i aimem na batle list, zobaczcie, ze wlasnie od tego czasu sie pojawily takie debilstwa... No nic, mam nadzieje, że wszyscy co tego swinstwa uzywaja dostana kasacje kata + ban na ip... pozdrawiam Kago |
Cytuj:
|
LOL -.-
Rozumiem, skuteczne.... ale czy już nikt nie walczy z honorem? Co za duma pokonać kogoś jeżeli on nawet nie miał możliwości wykonać swojego ruchu? Jak dla mnie to nie można niżej upaść niż użyć tego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@offtop
Konta tych co tego uzywali zostaly skasowane(wiekszosc). @topic Ciekawy program ale zagadzam sie z Don Chichot'em. Co to za przyjemnosc. Wogule odkad Cipsoft zrobil aimbota to i tak walka nie jest uczciwa bo to tylko klikanie przycisku. |
Cytuj:
|
ale wy jestescie ograniczeni "oh wykorzystam to na furorze" czy tam inne kurwa czy wy czytacie newsy? po 10 s od zalogowania nie mozesz nikogo zaatakowac dzieki czemu ofiara zwieje przed attackerami w 10 sekund bez problemu.. a przynajmniej bedzie przygotowana
Cytuj:
@topic ta, kolejny mage bomb ale juz nie dziala HAHAHAHAH! |
Cytuj:
Jesli z ta Furora pijesz do mnie to sprawdz cwaniaku date napisania posta to sie przekonasz ze pisalem go jeszcze przed wprowadzeniem tej zmiany przez CipSoft... :baby: :baby: |
Cytuj:
Magebomba działa nadal, po prostu zostały zmienione zasady gry, a 10 sekund teraz nikogo nie uratuje jeżeli dostanie trapa od bomby i będzie dostawać w tej samej sekundzie combo od 10 charów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:41. |