![]() |
Kim zostaniesz w przyszłości?
Właśnie, pewnie wielu z was jest w moim wieku i niedługo będzie musiało wybrać kierunek studiów (o ile owe planujecie). Ja np. chciałbym iść na Politechnikę Rzeszowską na pilotaż. A wy?
PS. Temat skierowany do tych, którzy mają max 19 lat. |
UJ, nad kierunkiem jeszcze pomyślę.
|
Wyzsza Szkola Aktorska:)
|
Uniwersytet Warszawski, na pewno informatyka.
|
@Kwadrat
Jak będziesz zbijał kasę za rolę w jakimś filmie, to pamiętaj o kolegach z forum tibia.pl, ok? :p |
Medycyna (proderostyka czy jakos tak czyli dlubanie w mordzie xD)/Weterynaria :P
|
@Rohen, skąd takie zainteresowania? :p
|
Ja bym chciał do Gdańska na dziennikarstwo bądź filozofię. Myślałem też nad AWF'em ale chyba sobie daruję. ;)
|
Kierunek:
Gastronomia Smacznego ;) |
@Kurnafix: a ty widziałeś, aby początkujący aktor zbijał kokosy?! Co jak co, ale "artystyczne" zawody mają haaardoooo :P
Polibuda Wrocławska, coś z infą, programowanie? |
Kim bede w przyszlosci ? hmm.. chyba tylko sam Bog wie. ;]
|
Cytuj:
|
kichakichakicha
|
@Wieszok - to tak na wszelki wypadek jakby te kokosy zaczął zbijać :p Nie powiedziałem przecież, że ma je zbijać będąc początkującym. ;)
@Kwadrat - nie przejmuj się, to tylko żarty, nikt nie chce położyć łapy na twojej forsie (na razie :)) |
Ja w przyszłości chciałbym zostać psycholożką.
|
Samochodem.
|
Ja chyba będę Twoim Starym, ale musze to jeszcze przemyslec, bo przeciez nie moze byc dwoch Twoich Starych ;/
Cytuj:
|
Chciałbym pracować w reklamie jako grafik(robić loga, szyldy itp.), tylko nie mam pojęcia gdzie mam iść po gimnazjum, żeby taki kierunek później studiować. Niby technikum informatyczne, ale jeszcze pomyśle :) Jakby nie wypaliło to protetyk($) ^^
|
Hmmmm, wojska mi się zachciało.
Niewykluczone, że pojde do Wojskowej Akademi Technicznej w Wa-wie. :] Przynajmniej mam taką nadzieję... Ale do osiemnastki mi daleko, więc mam czas na zastanowienie się. :] |
Jak się nie wykształce, to politykiem.
|
Politologia/Lekarz/Akademia Morska lub coś normalniejszego jak Prawo i Administracja na UG
|
e tam, mam 21 lat ale co mi szkodzi:
PO studiach w Gd chcialbym zostac audytorem bezpieczenstwa informatycznego i wstapic do organizacji ISACA. Po malej praktyce w jakiejs firmie zbiore pare osob i wspolnie z nimi zaloze wlasna. Pozatym na 3 roku infy pojde na zaoczna psychologie tak, zebym potem mogl prowadzic zajecia z profilaktyki uzaleznien i podobne. A moim marzeniem jest zdobycie trenera NLP u najlepszego fachowca na swiecie;) |
A ja na księdza, tak jak mój Tata ^^ :D
|
@Hiey jak się nie wyksztaucisz, zajmiesz się uprawą ziemi i pójdziesz w politykę, to masz szansę zostać wiceministrem :D Możesz mieć jeszcze 4 pełnomocne wyroki, to nawet ci może pomóc :p
|
Tłumacz (w przyszłości może przysięgły) - Języki
Polski, Angielski, Japoński W Wolnym czasie pisarz |
Cytuj:
@Topic : archeologia moze...albo historia. |
Cytuj:
|
Thero, Ty mnie nawet nie strasz...8o Bo w takim wypadku jak politycy naprawdę byliby zboczeńcami, to naszym krajem rządziliby saaami zboczeńcy :D
|
Będe sobą.
A reszta? Bóg jeden wie ;) |
Lubię biologię, może najpierw LO, a potem Akademia Medyczna?
|
Jak już dobiję za dwa lata ćwierćwiecza, to zostanę kimś tak wspaniałym jak Pan Prezydent!
|
wyksztalconym bezrobotnym / betatesterem w dziale obslugi klienta firmy wyspecjalizowanej w dystrybucji tanich napojow wyskokowych barwy czerwonej.
A tak na powaznie: zatrudniony jako ekspert od bezpieczenstwia w sieciach. |
Narazie zwykłym szeregowym bede, a później startuje do jakiejś szkoły podoficerskiej (w Poznaniu), albo oficerskiej (Wrocław). Czas pokaże...
|
@Shanhaevel: biologia... już dawno znalazłem w niej to wewnętrzne fuj... A task dokładniej to miesiąc temu, jak dostałem 2 ze sprawdzianu diagnostycznego, sprawdzającego umięjętności nabyte w szkole podstawowej... Których ze względu na moją nauczycielkę przyrody z podstawówki miałem niewiele... A dlaczego? Bo jekcja wyglądała tak: 10 minut nauczycielka pytała/robiła kartkówke, potem 30 minut gadała nie na temat, a na koniec 5 minut mówiła nam co mamy się nauczyć, bo będzie pytała. Jak ktoś czegoś nie rozumiał i się spytał, to ona go odsyłała do... rodziców!
@topic: będę studiował prawo i zostanę sędzią albo prokuratorem... będę wpędzał biedne duszyczki do więzienia... BUHAHAHA! <szatański śmiech>. A tak na serio, to sam nie wiem... Może medycyna? Może prawo? A może zostanę pilotem i zrobię zamach na wieżowce które staną na miejsu WTC? <joke> |
Ja to będę robił interesy z ruską mafią. Nie bez powodu poszedłem na AE do Katowic z wybranym rosyjskim i angielskim :)
|
Zostanę sędzią w Kongregacji Kardynalskiej Świętej Rzymskiej i Powszechnej Inkwizycji Sacrum Officium i zrobie porządek z tym forum.
|
Ja mam nadzieje, ze pujde do szkoly wojskowej. Na pulkownika i wysadze wszystkich karmicieli troli hahha.
Lub jak nie wyjdzie Astrofizykiem. (ah jak ja lubie atronomie XD) I bede walczyl z kosmitami na kamienie buhahaha. Albo na lotnictwo. (bede spitfajerem lecial^^) |
A ja może zostanę klawiszem... Od fortepianu :D Albo jakimś robolem, bo narobiło się magistrów i ma do kogo "ty złamasie" powiedzieć :p.
A na serio to bedę managerem w Porsche B) |
owocem jogobelli
|
Samochodem.
Tak na serio to myślę o pracy związanej z przedmiotami ścisłymi np.lekarz,farmaceuta...:o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:43. |