![]() |
gyzy :D
gratz karwa jak gralem na danusii byles moim idolem XDD
|
Za***......... zdjęcia super Karwa.Ej mam do ciebie wilką prośbę weź powklejaj więcej taki fotek albo Bardzo proszę Nakręć FILMIK plzzzzz.!!!!.<Jak solujesz albo jak niszczysz coś w grupie plzzz>LoL super fotki jeszcze raz.Narkaaa
--------------------------------------- |
tibiCAM
Nice foto, zgodze sie z przedmówcą* i zachęcam do pobawienia się tibiCAM'em :P
*-Ale to oficjalnie brzmi <lol> |
no tibiCam dobra rzecz a wogole nie ma duzo nowych fotkek albo filmow z danubii na tibia.pl
|
Gz karwa tylko master mind shield to nie jest słaby loot:P.Ile uh poszło i twoim sorcom palkom sd?
|
GRatz Screenow gratz 122lv
Jak sam tytul mowi wrazenia sa pozytywne ;D ode mnie + B)
|
dzieki za plusy
|
Ssy bardzo dobrej jakosci i zrobione w bardzo dobrych momentach ;) nie zabraklo loot picu no po prostu idealne :P
I jeszcze ta skromnosc " w koncu loot. SLaby ale zawsze cos" hehehe :P |
0.o nawet lycos wysiadl... chyba dalem za duzo ss : ) Mam nadzieje ze to sie niedlugo naprawi :)
Edit: znowu dziala. |
Dziala
Poucinalem zdjecia. Przenioslem na osobny serwer. Teraz juz nie powinno sie psuc , a jelsi juz to znacznie pozniej. :)
|
GRATZ KARWA Zaj...biste teraz działają pięknie szybko sie ładują
no i co tu więcej + za prace ^^ no i że wymiatasz na moim świecie Danubia ROX!!!!! |
600 lookniec na moj temat i niecale 10 odpowiedzi. Napiszcie cos chociaz poto zebym wiedzial ze oplaca sie meczyc nad stworzeniem tematu :) a w ten dosc duzo pracy wlozylem.
|
GrAtZ calkiem niezle ; ) nieraz ciebie widzialem i patrze a tu taki level a ja pod wrazeniem ze taki lv venore a nie na edron :D hehe LAAAdne ssy
|
Karwa Fajne tapetki czy jakoś tak:/. A tak wogóle masz fajny domek Danubia is Cool!!
|
Gratz
OMG gratz ss'ow sa extra, oby tak dalej.Masz o de mnie "+" ;)
|
Gratz caloksztaltu. Wypasiste looty masz odemnie + :)
|
K A R W A :-)
Karwa jestes po prostu mega koles jakiego nie ma na danubi :) Jak bys mugl to dodaj jeszce wiecej takich wspanialych scrinow:>
|
H E H E bym zapomial masz odemnie mega duzego "+" :]
|
NIce SS
Hehehe spoko screeny =) dawaj więcej takich to + dla ciebie :D
|
Spox :):)
Zarombiste screeny :D dawaj takich wiecej albo filmiki.
Ps. Odezwij sie czasem na tibii jak cos do ciebie pisze :D:D -------------- Mugavo 22lvl Druid 35mlvl -------------- :miecz: Pozdro Karwa ;) Danubia RLZ |
Dzieki za minusy.
Mam posbe. Nie dawajcie mi minusow za to ze ss nie dzialaja. Jest ich duzo a przy takiej liczbie odwiedzin to normalne ze czasami lycos padnie. Nie stac mnie na platny serwer.
Jak chcecie moge zmniejszyc ilosc ss, wiec serwer nie bedzie padal... no ale jaki to ma sens. btw podzielem te ss na 2 serwery wiec teoretycznie powinny sie dluzej trzymac. |
no super poprostu...dobry loot z tych huntów duzo polegBych demonów i wogule super :P
|
Przyłączam się do poprzednich głosów:
filmik! ,filmik !,filmik plz !!! :D pozdrawiam:) |
Fajne zdjecia,loot jeszcze lepszy.Dobre masz nawed skille tez bym chcial miec takie lvl tez :)
|
Fajne Screeny i loot :) Zamieść jakieś filmiki z Demonkami albo coś w tym stylu B ;) Masz odemnie + B)
|
najs plx :P I want MORE MORE MORE
wypasss Ssy dawaj wiecej :) |
Cześć Karwa też gram na Danubi i możesz mi powiedzieć czy znacz taką osobe jak Binav?? bo mi groziła że mnie zabijesz -.- ale coś nie wieże...
Fajne SS'y :D |
Karwa! normalnie ssy sa suuuuuper :) Masz u mnie duzego plusa :p
|
HAHA Nie bój się Karwa naprawde niezłe SS'ki szkoda tylko że widzę tylko 5 :miecz: ale to i tak coś jak bbędziesz miał może jeszcze jakieś to walnij bo chętnie bym zobaczył aha i jak możesz to nakręćjakiś filmik bo wiesz oglądnąłbym (Tibicam laguje ale film się da nakręcić).
GoodBye :confused: |
Wow
Karwa jestes super.... :P ja tez gram na danubi... zajefajne screny przeslij mi kilka fajnych screenow na maila plz. :P:P:P
Pozdrawiam Ziomal Dawidsol 8o |
Widze tylko 4 screeny reszta chyba niewidzialne :D ale nawet z tych 4 niezła satysfakcja :)
|
Naprawde fajne ss. Ale moim zdaniem Tibiacam by była tu lebszym rozwiązaniem.:D
|
Cytuj:
free itenz?? *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-* a mi screeny nie smigaja :(:(:( ~Azbe |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |