![]() |
Screen Dnia - powrót ?
Niedawno sobie przypomniałem , że było na Tibia.pl coś takiego jak screen dnia i pomyślałem że fajnie by było gdyby coś takiego znów pojawiło się na naszej ukochanej stronie o Tibii ( nie bądżmy gorsi od TibiaNews ) :) Mnie osobiście ten pomysł się podobał i apeluje o to by administratorzy strony przywrócili " Screen dnia " ! Piszcie co sądzicie na ten temat B)
|
...
Lepiej niech bedzie zdjecie tygodnia, latwiej bedzie z materialem na fotke, bo to zdjecie dnia co bylo chyba wlasnie z powodu braku dobrych propozycji zostalo usuniete :)
|
Imho to bardzo dobry pomysl zeby powrocilo cos takiego jak "screen dnia".
|
Też myśle że dobry pomysł aby coś takiego się pojawiło. :P
|
Fajnei by bylo jakby do tego koncepcji wrocii ale zamiast dni to tygodnia...
|
Ja się zgadzam, podobało mi się to ; )
|
Ciekawe byłoby coś na wzór zdjęcia dnia z TibiaNews.net
No ale na to trzeba chęci, czas, chętnych ... (etc.). Pozdro |
Cytuj:
|
Ja proponuje, zeby dodac do głównej strony Tibia.pl Screen Tygodnia, poniewaz to dobry pomysl na rozbawienie ludzi.
|
Bardzo dobry pomysł !! jestem za :P
|
Yes, yes, yes
Jestem całkowicie za !!
|
ja też jestem za niema co ;) szkoda ,szkoda że niema ssa dnia ale moze to sie zmieni :D Pozdro
|
Fajnie , że chcecie by takie screeny znów się pojawiały :p Ciekawe czy naszych próśb wysłuchaja admini :confused: Zapraszam do dalszego komentowania :D Pozdro B)
|
dobry pomysł
|
Oczywiscie ze jestem na TAK :)
|
...
Tak, tak
Tylko po kilku dniach (tygodniach) skończyły by się zdjęcia i co wtedy? :> Jestem pewny, że wszyscy chcą, a prawie każdy z was nie wysłałby zdjęcia nawet jakby go posiadał Enjoy //Pitek ; ) |
Jestem z wami :D
Moim zdaniem, na początku, najlepszym rozwiązaniem powinien być Screen Tygodnia ;) |
@up
Popieram, bo jakby był screen dnia, to byście sie niewyrobili (za jakiś czas) ;) .PzDr. |
Dzięki takiemu pomysłowi wzieliby się rodacy do roboty!-wkońcu własny nick widoczny na screenie na stronie tibia.pl to zaszczyt!:cup:
|
Czekam na pierwszy z nich!
|
Ja tez bym chcial powrócic do tamtego ,,Screena Dnia,,tyle ze by bylo
wklejane zdjecie co pare dni lub tydz. a nie codzienie. ;) Modki rozpaczcie ta propozycje ;) |
Tak trzymac chłopaki =) More....more....more ;p
|
jestem szczeże za :))))
Fajny plan ;) |
More comments plx... ;s Może modki rozpatrzyły by naszą propozycje gdyby było większe poparcie dla tego pomysłu... ;]
|
Jestem za tylko nie pisz ciagle postow bo przez to sa juz 3 strony..
|
Popieram. Bardzo Dobry Pomysł
|
Za ( 10 znakow :))
|
Jestemm za,ale musi być to przemyślane.
Ostatnio nie bardzo mi sie to podobało. Nieregularnie wklejane ss'y itp. |
Osobiscie takze jestem za :) Bardzo ciekawe byly te screeny :P
|
Jestem za. Najlepiej co tydzień.
|
Najlepiej zrobic ss godziny, a nawet minuty! Zapewniło by to wszystkim rozrywkę 24/7.
A tak na serio to jestem za. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12. |