![]() |
Morgaroth Furora
Dzis na Furorze pojawil sie Morgaroth , filmik z niego macie tutaj :
http://rapidshare.com/files/516666/m...urora.rec.html Jesli komus sie nie podoba to przestane kompletnie wrzucac rzeczy tu i tyle z tego bedzie xd |
xD uwielbiam twoje filmy! jak przestaniesz wzucac to bedzie duzy minus dla tibi pl :P
|
Nono troche sie z nim meczyliscie... a czemu takie sux eq? :>
|
do filmów nic nie mam są świetne, czego nei można powiedzieć o tobie.
|
No to pierwszy Morg na Furorze pokonany :)
btw. rox eq ;p Mogl bys powiedziec co tam tak jadles?:> |
;>
Loot nie dopisal , nikt mnie nie lubi a zajadalem sie tymi owocami :
20:27 You see a mango. It weighs 1.80 oz. dostepnymi na wyspie Peg Leg. |
Cytuj:
Na Furorce ofc |
Na titani zabili morga.
|
No nieźle ałdnie sie spisaliście ;)
|
Gratulacje dla całej ekipy :)
Szkoda że nic ciekawego nie wypadło :( |
Bardzo fajny filmik :) , fajnie zgrana ekipa kazdy wiedzial co ma robic ... szkoda tylko ze loocik niedopisal ale kto wie moze jeszcze dostaniecei bossika w swoje rece i bedzie lepszy loocik :)
Pozdro~ dawaj wiecej filmikow bo bardzo fajne ;D |
z tego co widze film fajny, wiec... REHOST PLZZZZ
|
Cytuj:
|
Gz zabicia Morgarotha :p
Btw.20:53 You lose 1567 hitpoints due to an attack by Morgaroth.8o to best hit tego Morg~ |
Daj ktos rehost
|
21:03 Taifun Devilry [269]: WSZYSCY MANA SHIELD RINGI ELVENY NA SIEBIE I NA*******AMY SDKI W MORGA, KNIGHCI UHUJA IMARGAMA NON STOP JAK MORGA SIE PRZEZUCI TOWSZYSCY DO GORY ODRAZU
fajna taktyka :D |
w końcu jakaś normalna, zgrana ekipa, piękne hity Taifuna 8o
Gz ubicia, loot słaby ale cóż ;/ |
oo co to sie stało jaka zgrana ekipa itp..
Przecierz war jest miedzy Ab~ i Vis~ a tu nagle razem biją Morg~ =) Ale ten świat zszedł na psy .. Żal .. jeszcze widzielismy Imargama w roli głównej jak kradnie loota.. Dziecko Matka Cie nie uczylą że sie nie kradnie ? Furora Going Down. Pozdr0 dla kumatych |
21:08 Imargam [197]: KURWA DAM RADE
[...] 21:08 Zull Lucyfer [119]: :D 21:08 Moczykij [137]: bede ICe kurwa uhal z calych sil muahuaha xD gratz ubicia morgarotha, bez znoobienia bylo o dziwo, a w teamie chyba sami polacy! hail furora |
jak widac ze zgranie jest podstawa sukcesu :D
gratulacje |
Rehost plax ;(
|
Gz tylko szkoda że nic dobrego nie poleciało :|
kiedy Ferum~?? |
Cytuj:
|
OMG gz :D. Najlepsze te sdki Taifuna i Czipsu ponad 1 k hp :D. Szkoda, że lot nie dopisał :/.
|
Cytuj:
mango mozna kupic tez w venore w sklepie z owocami :D @topic gz pech z lootem :D p.s. sorry ze bez polskich znakow ale mam ang. windowsa |
http://www.megaupload.com/?d=KNZ3G031
zrobiłem filmik wmv, gdyby ktos chcial ;) kolega mnie poprosil, wpierw myslalem ze to bedzie dla kogos waznego :PP a pozniej sie okazalo ze qmpel nie moze sciagnac filmiki i mnie wykorzystal :PP ale olac to , sadze ze filmik warty obejzenia ;] |
Cytuj:
ze stone skinami jest wieksza mozliwosc ze bloknie a jak by mial na sobie e-set i by padl bez aola moglo by cos poleciec.. dlatego takie sux eq |
22:08 Imargam [197]: poison panter
22:08 Czipsu [188]: utamo vita 22:08 Imargam [197]: logout or hunted 22:08 Moczykij [137]: co jest 22:08 Moczykij [137]: ? 22:08 Poison panter [51]: Must I logout? Widac ze dajecie poczuc kto rzadzi na tym serwie ^^ |
jaaaa
jjaaa taifun ja hity ja 269 lvl jaaaa nie no tw hity boskie jaaaaa:baby: ja pier**** bo co ma hity 1k + to nie wiadomo co wiem ze to widok nie codzienny (chyba ze ktos na ots pocina xD) ale bez przeaady a ima co Ty odwalasz z bsem?:D xD furora spada na psy;/ przez te wojny chyba a ja combosiki lubie :D
|
22:53 You lose 203 hitpoints due to an attack by Taifun Devilry.
z bursta ;o |
gz pokonania ale loocik cienki juz sie tak ociagaliscie ze myslem ze padniesz a loota wziol aby pokazac na tibi cams co mozna z niego wylotowac
|
|
kurwa co
ja nie rozumiem jak ma loot krasc jak loot jego on bloknol to jego loot a reszta niech s*******a a co do bloczenia to nawet nawet raz byl na redzie
|
Loot sux, ale i tak gz ubicia.
No co tu mówić :P |
Najlepsze jest to że film trwa 41 min z sekundami, i do 39 minuty czekania na taifuna i reszte oraz dogadaywania sie gdzie i kto ma stać. a ubicie go zajęło im 1 min czyli praktycznie od 40 min do 41. Niezły redzik był przy samym końcu jak on już padał, z tego co zauważyłem przy minimalnym redzie zaczął spieprzać.
Loot oczywiście nie za bardzo dopisał, ale co tam dla was i tak to nie waste bo kapuchy macie od cholery, a chcieliście dobrej zabawy i przedewszystkim ubicia tego bydlęcia ;). Ładne hity z sd szły do 1300 przez taifuna i jeszcze hity czipsa też z sd do 1000 i ponad. Ładnie taifun wybijał z burstów do 400 ;). Pozdro |
Cytuj:
|
Z waszych opini można wywnioskować, że solujecie Morgarothy dzień w dzień. Prosze bardzo, bedzie jeszcze nie jeden boss, zobaczymy czy zrobicie to lepiej :]
|
a ja tak z ciekawosci zapytam co z niego wypada "dobrego" "ooops chyba zle zrobilem zaraz bedzie cos typu msl gh ! " >.< ;d
|
00:37 Pirakus Cryz [14]: masz cos staffu nabitego?
00:37 Pirakus Cryz [14]: no masz nabita? ahahahahahaahahahah!!11 co za marna próba pokazania ludziom jakim to jest sie pr0 w paleniu marychy NIEZLY Z CIEBIE NARKOMAN :))) jarasz blanty i jestes cool zioom ; ] NIBY przypadkiem napisal.. xDDD pewnie sie umówili zeby ima~ wyszedl na fajnego na filmiku :D "napisz jak bede krecil filmik cos o blantach to beda mówic na tibi.pl ze jestem fajny :D" xDD!!11 jakie to zalosne bylo xDD |
Jak pisałem po 1 komunikacie na furorze że moragoth przyjdzie to nikt nie wierzył :/
P.S. Jak bym mial pacc bym poszedl i bym sobie popatrzyl(of course w miare bezpiecznej odleglosci bym szedl) , szkoda że sie skończył :/ Gz dla całej ekipy :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:42. |