![]() |
Dl solo
Mam takiego: jaki najnizszy lvl kiedykolwiek zabil solo dla? Zamierzam pobic rekord i umiescic filmik dlatego pytam.
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php...ght=solo+druid
moj prywatny rekordzik ale nie wiem jak z innymi |
22 to troche duzo. Zabil ktos wczesniej?
|
22 duzo ;p ja na tym lvlu na zwyklego draga boje sie isc...
|
Cytuj:
Ale ja chce pobic rekord |
miesiac to nie gram tylko rok ale po prostu lubie bezpieczna gre i szkoda mi run
|
Cytuj:
|
Kiedys widzialem filmik jak 15 ms z sd'kami up and down ofcourse ; ]
Cytuj:
@2 down Oficialny raczej nie, ale zobacz na forum tibia.com @down Trzymam kciuki ; ] |
z palcem w dupie mowisz :) czyli chyba warto sprobowac :D
|
Cytuj:
Chce wiedziec jaki rekord jest przyjety bo nie ma sensu marnowac ssa i might ringow jesli sie pozniej okaze ze to nie rekord. :) |
co to za solo up/down... prawdziwe solo jest jak z nim na serio walczysz
|
Cytuj:
|
To zabij na 8 bedziesz miał pewność xD. Co ja gadam na 6 ( dednij na mainie pare razy) i wtedy już napewno bedzie rekord, jak chcesz mightow i stone skinów uzywać to co to za różnica ;)
Tylko 15 mlvl na sd trzeba wbić:p |
Chyba tak zrobie. Znajde odpowiedni spawn i na 6 sprobuje z ssa i might ringami. Koszty nie graja roli bo mam 122 ek. :)
|
To zrób tak i KONIECZNIE zapodaj filmik ;)
Musze to obejżec:) |
zycze powodzenia :)
|
ja solowalem drutem na 10 lvlu ale to na starej tibi - mialem z 46 mlvl .....
|
oj ci h-lvlowi knighci, tak sie nudza i nie maja co do roboty :]
do roboty! blokowac demony! :D btw. dragon lord na 6 lvlu? ciekawe, jak mnie jechal do zoltego na hita na 57 lvlu pallkiem zycze powodzenia :) |
Cytuj:
Wole zabic dragon lorda na 6 niz blokowac demona na 122. |
No właśnie może lepiej idz na demona na tym 6 lvl skoro might ringi, to przeciez czemu nie to to juz by bylo naprawde cos...
|
SSA dzial jedynie na obrazenia z lapki a mr nie zniweluje calych obrzen. Padniesz na hita na 6. Widzialem kidys chyba pod tibie 7.2 jak koles zabil na 19.
|
dojsc do demona na 6 lvlu chyba byloby trudniejsze niz zabicie na tym lvlu demona. ale co tam ja tam w sumie nie wiem ;p
|
Cytuj:
|
niech kogoś poprosi jak ma 122 ek na pewno ma kolegów któzy mu pomogą do demona dojść
Sorry za ten might ring ja sie na tym nie znam mam 31 lvl to w SS'sie :) |
Cytuj:
|
mysle ze wieksze wrazenie by robilo ubicie demona gdzies na minimalnym lvlu zeby to bylo do wykonania niz na 6 lvlu dla... przynajmniej na mnie
|
Cytuj:
|
No dobra wiem, powiedziałem że nie w might ringu tylko Stone Skinie, on niweluje całe obrażenia tylko bys musial czesto nowy zakładać:)
Cytuj:
To z dlem chyba też żeczywiście nie masz szans... |
Cytuj:
|
Demona zabil kosc z jednym blokerem na 13lvlu.. nie bylo to solo ale dostal 6k expa tz. zabil go wlasciwie sam (6bp sd waste...)
|
Cytuj:
|
chodzilo mi o to zeby zabic tego demona nie na 6 ale na wyzszym ale zeby to bylo mozliwe do zrobienia
|
Nie wiem czemu ale odnosze wrazenie ze kit wciskasz czlowieku bo gram na chimerze i Aldoros to brazylijczyk a nie polak
Smierdzi mi tu klamstwem |
Cytuj:
|
nawet nie zauwazylem ze ty to jestes ziom z mojej ukochanej chimery :)
|
Owned powiadasz no skoro uwazasz sie za prawdziwego wlasciwciela tego chara to prosze napisz do mnie na tibi nick Skorpionek-Sorker a ja z checia wstawie ss'a z ta rozmowa na forum i publicznie przyznam ze sie mylilem ?
|
Cytuj:
@edit: 23:07 Aldoros [122]: hi 23:07 Aldoros [122]: jestes? 23:08 Aldoros [122]: ... Brak odpowiedzi. Wyjdź. |
No wiec czekam skoro piszesz na forum to pewnie sie zalogowac mozesz i porozmawiamy
@ down Po pierwsze Aldoros nie jest juz w Imminentia tylko w Nokaut. Pozatym ani w jednej ani w drugiej nie ma tylko i wylacznie samych brazylijczykow bo znajduja sie tam takze moi przyjaciele polacy @ up 23:07 Aldoros [122]: hi Zalosne myslisz ze wpiszesz cos takiego to ktos w to uwierzy ? my chcemy ss'a a nie napisana rozmowe bo i cos takiego ja moglbym zrobic. A i jeszcze cos aldoros ma aktualnie 126lvl nie 122 ;] Pozatym wpis z tibia.com Name: Aldoros Sex: male Profession: Elite Knight Level: 126 World: Chimera Residence: Liberty Bay Guild membership: Elite of the Nokaut Last login: Oct 24 2006, 17:13:58 CEST (zobaczcie kiedy jest last login :) Przepraszam modow za offtop ale nie nawidze oszustow podszywajacych sie pod dobrych graczy |
@scorpion
wyprzedziles mnie >_> Colard, dziwnym trafem jestes w gildii w ktorej sa sami brazylijczycy, a skille podane pod avatarem nie zgadzaja sie z tymi na tibia.com. proponuje zebys w opisie na tibia.com napisal cos, co by pokazalo sie jestes prawdziwym Aldorosem. Tylko sie juz nie wykrecaj, tak jak wtedy gdy prosilem o filmik z "twojego expienia" sorry za maly offtop |
noo Skorpion ma racje tylko... co z tego?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |