Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ogłoszenie zwycięzcy i nowy konkurs (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99679)

Shinjix 24-10-2006 21:53

Ogłoszenie zwycięzcy i nowy konkurs

Na początku pragniemy podziękować wszystkim za wzięcie udziału w konkursie na konkurs. :) Wasze starania na pewno nie poszły na marne!
Nie przedłużajmy już...
Zwycięzcą zostaje użyszkodnik...

Miłosz wraz ze swoim pomysłem "konkurs na reklamy tibia.pl"
Zwycięzca otrzymuje nagrode w postaci PACCa na 3 miesiące.
Serdecznie gratulujemy zwycięzcy!

Skoro jeden konkurs się skończył, to czas rozpocząć następny! Rusza nowy konkurs...

Reklama tibia.pl lub Tibii
Co zrobić by zwyciężyć i zgarnąć fantastyczne nagrody? Wystarczy wymyśleć reklame serwisu tibia.pl lub Tibii. Nie ma określonych kryteriów co do treści, bądź samego wykonania. Wykonanie jest dowolne! Może to być filmik, animacja flash, obrazek, itd. Liczymy na waszą inwencję twórczą! Konkurs zaczyna się od teraz i będzie trwać do 14 listopada, do godziny 23:59.

Zanim zaczniesz tworzyć swoją unikalną reklamę przeczytaj REGULAMIN
Zgłoszenia można zamieszczać TU
Komentować zgłoszenia można TU

Nagrodami w tym konkursie są:
1. Odtwarzacz mp3 1 GB, pacc na 6 miesięcy i koszulka.
2. Odtwarzacz mp3 512 mb lub pacc na 6 miesięcy i koszulka.
3. PACC na 3 miesiące i koszulka.

Cristiano Lisek 24-10-2006 23:35

znowu konkurs nie dla mnie :/
mialem fajny pomysl na konkurs ale za pozno go wymyslilem ech...

Seele 24-10-2006 23:50

e tam...znowu konkurs dla ludzi z lepiej rozwiniętą prawą półkolą mózgową...a miałem nadzieje na jakiś fajny konkurs w którym każdy będzie miał takie same szanse

DNO !

-=DanieL=- 25-10-2006 00:00

Jeśli, jury będzie patrzyło mniej na wykonanie graficzne/plastyczne etc. tylko na sam pomysł, przesłanie itp. To jestem zachwycony.

Shinjix 25-10-2006 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 1046580)
Jeśli, jury będzie patrzyło mniej na wykonanie graficzne/plastyczne etc. tylko na sam pomysł, przesłanie itp. To jestem zachwycony.

Liczy się inwencja twórcza. Nikt nie powiedział, że to ma być obrazek czy filmik. Wykonanie dowolne :>

Uther92 25-10-2006 07:14

IMHO było wiele ciekawszych konkursów, ale niech tam :/

Etoric 25-10-2006 07:39

omg

Myślałem ze konkurs bedzie bardziej związany z Tibią jako grą a nie z serwisem:P

Celoz 25-10-2006 08:03

hmm - chyba mam przewagę, bo jestem w nielicznej grupie posiadaczy cudnego programu macromedia flash :D

Dwimenor 25-10-2006 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seele (Post 1046575)
e tam...znowu konkurs dla ludzi z lepiej rozwiniętą prawą półkolą mózgową...a miałem nadzieje na jakiś fajny konkurs w którym każdy będzie miał takie same szanse

DNO !

Konkurs w którym wszyscy mieli by równe szanse? Chyba coś takiego nie istnieje.

P.S
Naprawdę proszę zapoznać się z regulaminem. Chyba, nie chcemy, żeby powtórzyła się sytuacja z "Grand Tour exp". Prawda?

Asti 25-10-2006 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix (Post 1046380)

hahahha,, no nie wiem....z krzesła spadałem :D

Artursowi 25-10-2006 13:21

fajny konkurs i literówki :D

Kubus ala Szatanista 25-10-2006 16:12

[quote=Shinjix;1046380]
:topic:to mnie rozwalilo
@topic:baby:
heh gratulacje dla milosza XD

adrianeczeqq 25-10-2006 19:02

Trudno mi skomentować tą decyzje, było o ile dobrze pamiętam kilka konkursów na reklamę tibia.pl. Wg mnie najlepsze są konkursy, w których bierze udział się bezpośrednio w tibi, ponieważ np. pomysł moze dać jeden kolega a inny wykona, a użytwkonik tylko wrzuci go na forum i jeszcze może pacc wygra przy odbrobine szczęścia. Wogule ta rozrzutność między możliwościami wykonania też trochę za mało to sprecyzowane, cos w stylu wymyśl konkurs tylko, że trzeba to przekazać graficznie

zaksus 25-10-2006 19:35

Hahahahhah

Chyba to pierwszy błąd w wykonaniu "zmęczonego" i rozkojarzonego zespołu tibia.pl. Użyszkodnik wygrywa konkurs a uzytkownicy niech spadaja :D :D 8o

Nosfe Draconis 25-10-2006 20:22

no dobra, ale chcialbym zobaczyc za co ten gosc zajal pierwsze miejsce ;] bo z tego co przeczytalem nikgdzie nikt tego nie ujal...

Tristo 25-10-2006 21:27

Yeye

Jestem zachwycony pomysłem Milosza bo ciekawi mnie jakie reklamy zglosza nasi drodzy uzytkownicy ;) POWODZENIA WSZYSTKIM!ja nastomiast rezygnuje.. znajac moja kreatywnosc znowu mnie zbanuja:P

Ashlon 25-10-2006 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zaksus (Post 1047390)
Chyba to pierwszy błąd w wykonaniu "zmęczonego" i rozkojarzonego zespołu tibia.pl. Użyszkodnik wygrywa konkurs a uzytkownicy niech spadaja :D :D 8o

Heh, to bylo napisane specjalnie...

@Adrian : owszem, ale Milosz pierwszy zglosil ten konkurs i w sumie on mial go najlepiej i najciekawiej opisany (wg jury;) )

Miłosz 25-10-2006 21:46

E dzięks all ^^
Sam jestem nieżle zaskoczony a tym co się niepodoba to przepraszam ;)
Faktycznie zasługuje na miano "użyszkodnika" forum xD

~Pozdro

Shinjix 25-10-2006 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zaksus (Post 1047390)

Nie zrozumiales dowcipu sytuacyjnego ;)

Seele 25-10-2006 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor (Post 1046713)
Konkurs w którym wszyscy mieli by równe szanse? Chyba coś takiego nie istnieje.

A jednak istnieje. Coś co było by wykonywane konkretnie w tibii a nie jak zwykle...ta kreatywność :<

Miłosz 26-10-2006 07:43

Wiecie, ja tam bardziej się ciesze że ktoś wreszcie mi notke wkleił niż z wygrany pacca, pozdro! xD

Xerionis_Family 26-10-2006 16:10

Mam takie pytanie - na jaki adres wyślecie wygranemu mp3? :P Adres ustalicie po konkursie na priv czy...

Zummer 26-10-2006 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seele (Post 1047798)
A jednak istnieje. Coś co było by wykonywane konkretnie w tibii a nie jak zwykle...ta kreatywność :<

Nie masz racji, przytocze Grand Tour Exp. Tam trzeba było nabijać lvl przez 4 godziny na rooku. A może ktoś ma wyznaczony czas siedzenia na kompie np. 2 godziny. To od razu nie ma szans...

Parys 26-10-2006 16:33

Cytuj:

Mam takie pytanie - na jaki adres wyślecie wygranemu mp3? :p Adres ustalicie po konkursie na priv czy...
Wszystko zostanie uzgodnione przez PM.

Dwimenor 26-10-2006 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seele (Post 1047798)

Tak, a jak zamierzasz sprowadzić to do tego, aby biorący udział w takim konkursie mieli takie same zdolności manualne, taki sam sprzęt(myszka, klawiatura, hardwere, połączenie z netem) itd?

Zresztą, "konkurs w którym wszyscy mają takie same szanse" zawiara w sobie błąd logiczny. Wtedy nie byłby to konkurs(który, z zasady ma za zadanie wyłonić najlepszego zpośród lepszych i gorszych). To, co proponujesz, sprowadza się do zwykłego losowania, spośród nadesłanych zgłoszeń. A wtedy, jest to hazard(od czego trzeba odprowadzać podatki. Audiotele jest sposobem na ominięcie tego). Jak się nie podobają konkursy "dla kreatywnych" zapraszam do "konkursu" SMS-owego. Ale pewnie zaczniesz nażekać, że trzeba odpowiadać na jakieś skomplikowane pytania, i że w ogóle jest to do bani, bo trzeba wysilać szare komórki.

Leem 01-11-2006 19:07

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19.