![]() |
Ulubiony Film.........
Napiszcie swoje ulubione filmy. Moje ulubione to :
podziemny krąg ( fight club ) łowca jeleni training day ( dzień próby ) skazani na Shawshang seven ( siedem ) wywiad z wampirem truman show Pi Szeregowiec Ryan Efekt Motyla Ostatni sprawiedliwy Requiem dla Snu Szczury Supermarketu Battle Royale Sondy nie zakladam bo za dużo tych filmów bylo........ :) |
Gratuluje ciekawego pomysłu na temat - teraz można zachęcać innych użytkowników forum do obejżenia danego filmu.
@TOPIC: Niewątpliwie mój ulubiony film to "2FAST 2 FURIOUS" (Za szybcy Za wściekli) Pierwsza trójka: -"2FAST 2 FURIOUS" -"DREAMCATCHER" (Łowcy Snów) -"EQUILIBRIUM" Reszta: -"SPIDERMAN 2" -"SZEREGOWIEC RYAN" -"ALI G IN DA HOUSE" -"MONTY PYTHON AND THE HOLY GRAIL" (Monty Python i Święty Graal) -"PIANISTA" -"MATRIX" (wszystkie części) -"TERMINATOR 3" -"SOUTH PARK" (naprawde super, jeżeli ktoś zna angielski radzę obejżeć wersję ang.) Jeżeli przypomną mi się jeszcze jakieś dobre filmy to ję tutaj dopiszę. |
Jaki film się mi podoba najbardziej?
Tak, dobrze zgadliście! TERMINATOR! Potem są jeszcze: - Matrix 1. - Cube. - Conan Barbarzyńca (żeby nie wypisywać: wszystkie z Arnoldem Schwarzeneggerem), - Obcy 1,2,3,4, - Truman Show, - Robin Hood: Faceci w Rajtuzach, - Kosmiczne Jaja - Star Trek: Pierwszy Kontakt (po za tym widziałem jeszcze "Retribution" czy jakoś tak, reszty filmów z seria ST nie widziałem, ale First Contact był jak narazie najlepszy... no i oczywiście seriale były świetne), - Gwiezdne Wrota, - Chłopaki nie płaczą, - Kiler, - Leon Zawodowiec, - Pulp Fiction. |
Moje:
-Requiem dla snu (genialne) -Pianista (dobry film :) ) -Krąg (też mi się podobał :D) -Office Space (taki super to on nie jest, ale dotyczy każdej osoby pracującej/uczącej się :)) -Seria "South Park" -Seria "Daria" Może to nie film, ale jeszcze baaaaaaaaardzo lubiłem słuchac radiowego show - "Ryłkołak Horror Show". Ale już się skończyło... KRRiTV ssie... |
|
Moje:
Spideman :D Shrek :D Pojutrze Garfield (naprawde bekowe, radze obejrzeć) I robot Władca pierścieni Terminator Resident evil Matrix Szeregowiec Ryan Robin Hood: Faceci w Rajtuzach Robin Hood Gwiezdne wrota Star Wars Wyścig szczurów I wiele Wiele jewszcze jest tych filmów, ale już nie bede pisał bo mi sie nie chce:tongue: |
Numer 1 - Naga broń (wszystkie czesci)
Numer 2- Szósty zmysł Numer 3- Zabójcza Broń (wszystkie części) Numer 4- Władca Pierscieni (cala trylogia) |
Bajki:
1.Krół Lew (wszystkie części :) ) 2. Shrek 1 i 2 3.SERIAL GARFIELD :) Filmy: 1.Władca Pierdzieli: Drużyna Leppera, Władca Pierdzieli: Dwa Kible, Władca Pierdzieli: Powrót C*ela :) 2.Uwierz w ducha :) 3.Gwiezdne Jaja :) |
1: Statek Widmo
2: Gladiator 3: Za Szybcy Za Wsciekli 4: Terminator 1 5: Taxi 3 6: Ści(ą)gany (za***isty film:D) Oraz wszystkie filmy ze Stevem Seagalem:) Tak właśnie SHAOLIN SOCCER to jest wypasiony film(on na miejscu drugim:P)jak mogłem o nim zapomnieć..... |
O jha pitole ile tego bedzie:D Ogolnie mi sie podoba prawie kazdy film przy ktorym wytrwam do konca i ktorego tytul zapamietam... Takie ktore warunkow nie spelniaja=nie podobaly mi sie:)
Wiez zaczynam liste... REQUIEM DLA SNU(schizy mam do teraz) Pianista(widzialem w kinie aaaach) Spiderman(YEAH!!! Wciaz czekam na Venoma...) Spiderman 2 wg mnie byl troche cianszy, za duzy nacisk na watek romansowy itd-w sumie nie bylo ani jednej takiej PRAWDZIWEJ walki z dr Octopusem... I to mnie wnerwialo.. Poza tym mialem taka dziwna komputerowa wersje gdzie obraz byl jak gdyby rpzesuniety w prawo i byla troche cieniawa jakosc... A szkoda, jak obejrzalem trailer to myslalem ze bedzie wy***isty no ale nie byl niestety... Naga bron(mam na video) Star Wars(tez, poza AOTC) Zabojcza bron(jak leci na TVNie to mam extaze;) KUNG POW(HIE HIE HIE) Monty Python-Meaning of Life i Holy Grail(Jestem rycerzem ktory mowi Terefere kukuryku cip cip cip:) Efekt Motyla(to...save...her...) Resident Evil(She was crazed she bite me.) Shaolin Soccer(ogladal ktos??? POLECAM:D) Aladyn:) Shrek Sciagany(scigany zreszta tez jest nice:) ...nie moge se przypomniec... ale jest tego z 3x wiecej;) |
Ulubiony film hmm
To tak kazdy film z Jackim Chanem miedzyinnymi: The Medalion Legenda Pijanego Mistrza Smoking Kim Jestem Wszystkie czesci Policyjnej Opowiesc i wiele innych Jednym z moich ulubionych aktorow jest takze Leslie Nielsen Sciągany Naga Bron Szklanka Po Lapkach Mr. Magoo i inne Star Wars wszystkie czesci Kung Pow :D Equilibrium The One Zabujcza Bron Gliniaz z Beverlyhills itd itd itd |
1- oczywiscie Star Wars- wszystkie epizody :)
2-Shrek 3-chlopaki nie placza i poranek kojota na jednym miescu :D:D:D 4-epoka lodowcowa(a co... fajny filmik :D:D:D) 5-killer i kariera nikosia dyzmy na jednym miejscu :> 6-pianista 7-titanic(wszyscy mowia ze sztuczny, ze tandetny... a dla mnie mimo wszystko jeden z lepszych ;) ) |
1. Miejsce - Leon Zawodowiec(wypas poprostu, mogę oglądać zawsze :])
2. Miejsce - Wszystkie Star Warsy 3. Miejsce - Equilibrium, Euro Trip, Shrek 1 i 2, Szeregowiec Ryan, Wróg u bram, Matrix(tylko 1 część). Jak se przypomnę to napiszę więcej :D |
Moje ulubione filmy to :
-Gwiezdne Wojny -Szeregowiec Ryan -Shrek 1,2 -Killer -Pianista -Epoka lodowcowa -Matrix -Shaolin Soccer :D |
Polowanie na Czerwony Październik (ksiazka tez jest dobra)
Twierdza Wywiad z Wampirem (w tym wypadku ksiazka jest jeszcze lepsza) no i oczywiscie Niesmiertelny za te szkockie widoki :) |
Popieram SP
-Seria "South Park"
South park to jest cos po prostu niesamowitego przy niczym sie jeszcze tak nie usmiale jak przy tym Drugs are bad m`key? |
-Telemaniak
Jak sie pomyśli o tym filmie to na prawde ma on przesłanie!. -Człowiek z księżyca Po prostu wypas, jak ktoś nie oglądał to migiem do wypożyczalni! -Trio z Bellevile (chyba to sie tak pisze ) Właśnie wyszlo na dvd , animowane ale po prostu psychodeliczne więc to co tygryski lubią najbardziej :). -Matrix (tylko 1 część! ) 1 część - wybitny film 2,3- tragiczne , tandetne , beznadziejne , nudne itd.. -Truman Show Widocznie nie tylko ja uważam że te żałosne "rejality szoł" to ***** -The ring Super tylko ten koniec ... taki do pupci :( -WSZYSTKIE FILMY HITCHOCKA !! Chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego ... -Epoka Lodowcowa Gdyby zrobić taki film tylko żeby było cały czas śmiesznie a nie te dziecinne wstawki to byłoby by super roman .. cały czas czekam na taki film ^^. - Ace Ventura LOL :D (najlepsze było jak udawał psychola :] ) Moja opinia o innych filmach: -Władca Pierścieni 1 część - Postawili na fabułę a nie na efektywne walki . Najlepsza część! 2,3- Tutaj to już bardziej ciach ciach ciach o legolas zabił pół armii a teraz ja zrobie super extra mega wypasior czad deluxe combo . Trosheczq przesadzili :/ -Spiderman Tandetne i durne?! - Za szybcy za wściekli Nie interesuje się samochodami (wogule ! ) więc nie ma się co dziwić że po 15 minutach sleep :). |
Zacznijmy juz od chyba klasyki czli : "Powrót do Przeszłości " ( 3 części)
dalej to będzie serja Taxi, Kurjer, Ronin, Synowie Mafii, EuroTrip, Szybcy i Wściekli i Za szybcy Za wściekli. I jeden z moich ulubionych oglądałem chyba ze 100 razy to "Odlotowy Duet" inni mogą mówić "Noc w Roxbury" nie mylić bo to ten sam film |
Tak więc:
Wściekłe pięści eeee.... Chudy i Chudszy władca caluśki Shrek 1&2 Matrix Morderstwo pod wierzbami ---------------"---------------------, jol Kariera Nikosia(nie NIcolasa) Dyzmy Anioł w krakowie POgoda na jutro ( super film) Nie nawidze wymienionego filmu: Poranek kojota zboczony film ;/ |
Do moich ulubionych filmow zaliczaja sie :
Wszystkie czesci ( oprucz 1 ) Piatku 13. Krag 1 i 2 ( japonskie wersje rox ). Requiem dla snu (saondrtack slucham do dzis). LOTR 2 i 3. Kill Bill vol 2. Gladiator ( cos pieknego ). Truman show. Niektore z klasykow z Brucem Lee. |
Equilibrium,Blade 1/2,Underworld,Władca Pierścieni
|
No ja to lubiem:
Wejście Smoka Lion King Terminator 1&2 Bułgarski Pościkk [trzeba być idiotą żeby nakręcić taki film... i jeszcze umieć znaleźć kretynów którzy tam zagrają] Pijany Smok Ice Age I parę innych ale nie pamiętam jakich:P |
1. Pianista (zarobiłem tam 100+zł za to, że udawałem żyda jak sporo innym osub z mojej szkoły).
2. Biker boy's, Shrek, Kampania braci (serial), Joe Dirt i wiele innych Jest troche dużo filmów które lubie więc może napisze coś głupiego. "RRRrrr"- troche głupi film, ze dwie sceny były fajne. |
Moje ulubione to...
-Oszukać Przeznaczenie (1 i 2) -The Blair Witch Project (1 i 2) ;D -Shrek ( tez 1 i 2) -Spiderman -Garfield -13 Duchów |
Wg mnie najlepsze filmy to:
-Kiler -Kiler-ów dwóch |
~Fight Club - ojezu, świetny film. Jeżeli ktoś twierdzi, że Brad Pitt to dicapriowy laluś, to niech obejrzy Fight Club i zada sobie pytanie, czy nadal tak sądzi (a jak jeszcze będą pojawiać się jakieś wątpliwości, to polecam obejrzenie "Seven" [który również polecam] i zamknięcie ryjadła :p)
~Seven - j.w. ~Pirates of Carribbean - od tego filmu zaczęła sie moja fascynacja Johnym Deppem. Jest jeszcze sporo filmow, ktore moge polecic, ale mialem napisac tylko ulubione pozycje... wiec sa. |
Moje ulubione filmy to:
Spiderman Brus Wszechmogacy 13 Duchów Statek Widmo National Seciurity Dragon ball (wszystkie czesci) Terminator Straszny Film(1,2,3) |
-Szeregowiec Ryan(Finding private Ryan)
-Kompania Braci (wszystkie częsci)(org. Band of Brothers) -Byliśmy żołnierzami(org.We were soldiers) -Matrix -Władca pierścieni(wszystkie części) -Shrek -Terminator(Wszystkie części) -Duch(org.Poltergeist) -Epoka Lodowcowa :D -Oszukać Przeznaczenie(oglądałem tylko 2 część :( ) -Star Wars(wszyskie części) -Obcy(wszystkie części)(org.Alien) -Iniemamocni :D |
1) Shrek 2 - lol
2) Requiem dla snu -można sie schizy nawabić 0.o 3) Lord of The Ring's -trylogia cała 4) The Ring - Japan ver. RULEZ 5) House On Hunted Hill - dobry horror |
moje ulubione to:
-LOTR :) , -Alien vs. Predator 8o (i reszta części), -Shrek1 i 2 :D , |
Cytuj:
Cytuj:
Niesamowity film. |
Requiem dla snu
Matrix Czas Apokalipsy Pulp Fiction Kill Bill Szeregowiec Ryan Shrek, ewentualnie Shrek 2 Co do Obcego, to nie wiem, jak niektórzy moga pisać "wszystkie części". Rozumiem - pierwsza, ta była dobra. Druga - znośna. Trzecia natomiast była beznadziejna, a na czwartą brakuje mi słów. AvP jeszcze nie oglądałem, ale spodziewam się, że tendencja zostanie zachowana i będzie ona gorsza niż Obcy 4. Fight Club był chwilami głupawy, ale nawet mi się podobał. |
Texas Chainsaw Massacre
Shaun of the Dead (wysyp zywych trupow genialny pastisz filmow zombie) Blair Witch 1 5th Element Matrix 1 Kill Bill (ROXX) Gladiator Pojutrze (hmm najlepsza w tym pelnym patosu filmie jest Emmy Rossum) Wywiad srodowiskowy- czy za czasow PRL'u bylo lepiej niz obecnie- z kamera z kumplami na WOS :D :D :D :D |
PREDATOR (ale 1 nie 2)
dwojka jest do bani ale pierwsza czesc heheh RULEZZZZ!!!!! PS.To jest chyba jedyny film w którym pan Arnold Schwarzeneger (czy jakos tak nie umiem pisac jego nazwiska) dostaje po tyłku i lata po drzewach jak robi z niego masakre predator 8o 8o 8o 8o 8o :D :D :D :D :p :p ;) :cup: |
hmm...
Star Wars LOTR HP Ostatni Samuraj Byliśmy Żołnierzami Cienka Czerwona Linia Kompania Braci Szyfry Wojny Szeregowiec Ryan Tożsamość Bourne'a Krucjata Bourne'a Kill Bill 1,2 Jak ugryźć 10 milionów Symetria Requiem dla snu Alamo Dazed and confused (uczniowska balanga) Dziewczyna z Sąsiedztwa Jay i Cichy Bob kontratakują Dziewczyna z Jersey Szczury z supermarketu Sprzedawcy Wszystkie filmy z Jet'em Li and Jackie Chun, szczególnie te stare w realiach jak w Hero... Lot Skazańców Skazany na piekło Czas Apokalipsy powrót Matrix 1 SWAT Za linią wroga Telefon Na linii strzału Snajper 1,2 Wróg u bram Czerwona Róża (właściwie filmy na podstawie książek Kinga) Blair Witch Project 1,2 ehh po prostu nie mam ulubionego a zostało mi jeszcze jakieś 100 filmów do wymienienia...najbardziej lubie wojenn thrillery i horrory a i sztuki walki |
ehh
SHREKI 1-2
Epoka Lodowcowa Niezłe też są Rybki z Ferajny a z innych lubie Szeregowiec Rayan 8 mile Cathedral (wypas) south Park (kinowy jak i seriale) Johnny English Chłopaki nie płaczą |
Moje typy:
1. Pociąg śmierci do Denver. 2. Shrek 1 & 2. 3. Epoka Lodowcowa. 4. Złoty członek. 5. Gwiezdne Jaja. 6. Asterix & Obelix Misja Kleopatra. |
Moje the best filmy:
-Chłopaki nie Płaczą -Poranek Kojota -Pojutrze -Oszukać Przeznaczenie 1 i 2 -Epoka Lodowcowa -Blade wieczny łowca -Bruce Wszechmogący -Jaś Fasola Nadciąga Totalny Kataklizm,Johny English -Godzilla to narazie tyle ale mam tego troche na kompie i na dc nowości będą i może coś jeszcze będzie gites:) |
Moje ulubione filmy :
- Shrek 1 i 2 - Wladca Pierscieni trylogia (2 czesc rox) - Pojutrze - Dr. dollitle 2 (lolowe xD) - Znaki |
Ostatni Samuraj
Ostatni Mohikanin Grobowiec świetlika Ksieżniczka Mononoke Król lew (1) Matrix (1,2,3) i Czterej pancerni , wychowałam sie przy tym filmie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:05. |