![]() |
Dragon Ball Z - Buu's Fury *polecam*
Chciałbym przedstawić gre na GBA pt. Dragon Ball Z - Buu's Fury. Wypełniamy misje, zdobywamy ekwipunek i doświadczenie (i lvle ofc). Z każdym zdobytym lvlem podwyzszamy swoje umiejętności/moce. Aby zagrać ściągamy emulator konsoli GBA http://www.stargard.mm.pl/~xtc/gbcentrum/vba***** oraz grę http://www.wsinf.edu.pl/~peka/lalart...9;s%20Fury***** . Rozpakowywujemy te pliczki, a następnie urachamiamy emulator. W lewym górnym rogu klikamy na 'File', a następnie na 'Open'. Wybieramy folder z grą i wybieramy jedyny widoczny plik.
Klawiszologia: Z=atak pięścią/nogą A=zmiana mocy X=atak mocą Enter=okno postaci Podczas gry warto czytać solucję: http://www.stargard.mm.pl/~xtc/gbcen...is_dbz-bf3.htm Pomimo tego, że gra ma brzydką grafikę, wciąga! GL |
mam wrazenie ze propagowanie takich gier jest ciut nielegalne...
ale gra fajna : ] |
Przeszłem , odblokowałem all postacie w tym satana ( moge pomódz jak utkniecie )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam problem w pierwszym rozdziale. Gdy che wejś do posiadłości wyskakuje mi błąd w grze "The game will not run on this hardware" Jak tego sie pozbyć?
|
Zła wersja vba ściągnij se 1.1 .
Żeby odblokować Satana trzeba zebrać wszystkie skrzyneczki . |
60% ściągania...
zapowiada się świtenie :D |
Cytuj:
|
Też ją lubie lecz niemiałem okazji grać na GBA tylko na emu ;/
|
hack?
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Właśnie wczoraj to przeszedłem :D Największe problemy miałem zawsze z Gohanem :/ Najpierw jak miałem uratować dinozaura z cyrku, potem jak musiałem wbić 85 Lvl żeby otworzyć statek Babidiego, następnie żeby pokonać Majin Buu, oraz wbić 140 Lvl żeby odnaleźć Dendiego xD
|
Jak sie robi Instat Transmision? :P
|
tzn.? teleportować gdzie?
|
gdzie jest ten goten czy jak go zwa gdy mam iść z nim potrenowac? szukam po całym lesie >.< moze ktos jakies ssy zarzucic?
@edit juz mam :P |
pytam
Cytuj:
|
Niema edytorów hexów do LOGów więc to zwykł rom >.<
|
Fajans gierka... nie lubie tego typu gier, ale jakos mnie tak wzielo tera =D DBall rulez :-)
|
Ludzie opanowałem juz prawie all opcje w grze ale,jak goku wraca do nieba dzieje sie tam cos dziwnego.Cos o Jambaney bla bla bla.. i tak jest bramka lvl na HFIL i tam pisze ze Goku niemoze otwozyc tej bramki mimo ze bramka jest od 100 lvl a ja mam 130lvl ... ;/ dziwna sprawa pomozecie?
|
Cytuj:
|
@up
to dwie inne sprawy ,) Cytuj:
|
Eee Kolor? Bramka z drewna kolor brazowy ;] a napis "100" na niebiesko
Moge grac tylko goku,czwiczyliscie juz fuzje Trunksem i Gotenem?I własnie tam goku pokazuje im poziom SSJ3 i "Umiera" (Pada na ziemie) I niemoge zmienic postaci pomuzcie plx! :D |
Tutaj chodzi o Janembe . Żeby przejść przez bramke musisz isć ( chyba ) odnależć wegeta a jak już to zrobiłeś to zmień postać . ( Na miejscu zapisu Change character i już amsz )
|
tak ale własnie tamten bydlak mówił ze umiescił Vegeta na samym dnie HFIL
Pozatym mozesz mi dac pare ss jak mam dosc do Vegety?Byłbym bardzo wdzieczny |
Cytuj:
|
Nie moge wyjsc z eszkoly po tym jak Videl sie domysla ze jestem zlotym wojownikiem (:D )
Help :P @edit Juz moge, to takie glupie wyjscie ze trzeba dolem isc -.- |
Cytuj:
edit; jak bramka jest niebieska to musisz vegetą, jak pomaranczowa to goku/gohan. jakos tak to dziala |
Cytuj:
|
Tak ale ja moge grac tylko Goku.. inni sa na szaro a ten HFIL jest ruski i niema zadnego miejsca (Na samym dole HFIL'u) aby znalesc Vegeta a ja juz tam szedlem chyba z 12 razy i nabiłem 156 lvl 3 poziom Transmission i 3 poziom Kamehameha-.-POMOCY!
@Edit:Dzienki juz nietrzeba pomyslec ze ja kolo Vegety przechodzilem 12 razy! |
Cytuj:
A co do bramek - niebieska to Vegeta, fioletowa Trunks, zielona Gohan, pomarańczowa Goku, a ta błękitna to Goten. * - mnie to wali |
Może i fajna gierka, ale ja miałem jakiś błąd że jak probowałem wejść do takiego pałacu na początku gry to sie nie dało i tyle ;D
|
Cytuj:
@yoh asakura i co beda mnie za to ścigać ? :p wątpie. |
omg. >.< poco zadajacie głupie pytania jak solucje mozecie przeczytac?
|
Mam takie pytanko, bo jestem w chapterze 6, wszystkie kulki zdobyłem Gotanem nabiłem 103 lvl przy tym, ale w solucjii jest napisane zeby sie na trunksa przelaczyc, a trunksem mam 66 lvl i nie wiem gdzie nabci do 80 gdzie jest jakies miejsce gdzie sie byle co respi, bo nie chce mi sie cały czas szukac tych ltajacych piratów -_-'
|
leć do domu goku, tam jak schodzisz na dol i w prawo mozna 'poexpic'
tego domu szukaj w <-- |
Szybkość
Wie ktos moze jak zrobic zeby gierka wolniej chodzila?bo mi tak wszystko tak szybko chodzi ze nie moge czasem nawet nic zrobic i juz "you have died";) albo nie moge "trafic" w drzwi:confused:
|
Może i wyda się to śmieszne ale wiecie że z tego cyrku trzeba uratować te zwierzątka a potem jest ten czołg... jaka technika tego czołga zniszczyć!?
Nie mogłem tego przejsc bede od nowa to przechodzil aż do tego momentu czekam na szybką odpowiedź.Dziex |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |