Dyskusje światopoglądowe
W tym temacie wypowiadajcie się czy jesteście tolerancyni w stosunku do homoseksualistów.
Więc ja zacznę. Nie jestem tolerancyjny dla tych ludzi. Uważam że parę może tworzyć tylko mężczyzna i kobieta. Czekam na wasze posty. |
Ja nie jestem tolerancyjny, bo tolerować można coś, co nam przeszkadza. A mi homoseksualiści w niczym nie przeszkadzają.
|
+ zmniejszają konkurencję u dziewczyn.
|
Hmm... śmiesznie wygląda ak idzie np. 2 facetów za rękę albo stojąw Biedronce i zastanawiają się:
- A może to mięsko weźmiemy? Upiekę Ci je i będzie bosko Mnie np. trudno w takiej sytuacji powstrzymać rotfla. Nie żebym się zaczynał śmiać na cały sklep, ale jakoś tak człowieka śmieszy ta sytuacja =d Co do kobiet - dużo przyjaciółek czy też dziewczyn rodem z gimnazjum ma w zwyczaju chodzenie za rękę, czy też te swoje całuski na 'dzień dobry', więc les tym samym ja osobiście rzadziej zauważam. Czy mi przeszkadzają? No niech sobie już są i robią co chcą razem, ale akcje typu 'wychowywanie dziecka przez dwóch ojców' są dla mnie żałosne i jestem stanowczo przeciwny takiemu czemuś. |
Moze nie to ze nie jestem tolerancyjna czy cos. Poprostu mi obrzydza jak widze faceta z facetem. ;/// czy tam babe z baba ;/
|
chodzilo mi o cos wazniejszego niz konkurencja, dokladniej np. o to co sobie pomysla o nas ludzie z innych krajow, pozatym jestem wierzacy i to tez do pewnego stopnia zabrania mi tolerowac takich ludzi
|
Na moje to w tym temacie zaraz zacznie się flamewar, ale żeby nie było offtopa to powiem, że mi to nie przeszkadza. Niech ze sobą robią co chcą, ale dopóty, dopóki to nie dotyczy mnie.
|
Jak chcą niech sobie będą. Ja tam nikomu do łóżka nie zaglądam. Ale obnoszenie się z tym poprzez różne parady czy ciągłe próby wywalczenia adopcji jest przeze mnie nie tolerowane.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak wyżej ich sprawa ale wkurzają mnie czasami swoimi głupimy projektami, walkami o równouprawnienie i te rzeczy.
|
Lesby - Tak
Geje - Nie |
Cytuj:
@top: czysta matematyka: im więcej gejów, tym mniej 'chętnych' na panienki czyli konkurencja mniejsza, im więcej lesbijek, tym mniej panienek. Zatem geje = dobrzy, lesbijki = złe (aczkolwiek słodkie). |
Mnie nie przeszkadzają.
Uważam lepiej zająć się chociażby pedofilami niż nimi. |
Cytuj:
@topic Osobiście nie lubię gejów, ale takich już perfidnych. Mówią jak po kastracji, zachowują się typowo jak przygłupy w sytuacjach, w których nie wypada. Wiecie o co mi chodzi, po prostu próbuje uświadomić każdemu, że jest gejem w sposób debilny. Takich nienawidzę. ; ) A dwie dziewczynki niczemu sobie... ;P |
W przeciwieństwie do 14-letnich-''skinhedów'-próbujących-się-wyróżnić nie przeszkadza mi to. Od każdych reguł są odstępstwa. Kochasz się to się kochaj tylko się tym nie obnoś.
|
Cytuj:
|
A niech sobie geje robią co chcą. Mnie to nie dotyczy i tego się trzymam.
|
@2up:
No to kościół says: bezdenny topic. /t.pl/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:47. |