![]() |
PK team
Szukam ludzi do PK team na Aldorze. O wiencej informacji prosze o kontakt pod nr.gg 2410273:)
|
mam 16 pall ze skilem 50~
nada sie ?:p |
Może być chociaż wolał bym Druta albo Sorca :p ale mozesz sie przydac jak masz gg to napisz do mnie 2410273:]
|
Chcial bym dolonczyc do twojej gildi
Mam 14 sorca 6 i pół m lvl dobre skile plate armor plate legs
|
14 knight 38/31 noble arm stell helmet p legs dragon hammer dwarfen shield
|
Sorry ale nie, poszukuje wyższe lvle przynajmniej 20+;)
|
24 drut 28 mag chyba.
Do pk przyda się każdy moim zadniem. nick Shin Croner |
Jak widze takich ludzi jak wy to mi się żal robi.
Do założyciela tego tematu: Proponuje nie używać angielskiego jeśli nie umie się nim posługiwać. Tak w ogóle to chyba z nudów was z'ownuje jak się na was natkne kiedyś. |
|
Też wpadnę na imprezkę .. :D
|
Hax ja znam twojego kuzyna (Dzioka) chodzi ze mną do klasy :D
@Rethfing on Aldora lol słowo "sorry" oznacza że nie umiem sie poslugiwać angielskim?? To spoko jak wygrałem olimpiade z Angielskiego -.-. Jak nie wierzysz to przyjedź do mnie w rl. To że tu piszą 17, 13, 16 lvle to nie oznacza że oni bedą w PK teamie (Tłumaczenie dla Rethfing on Aldora "drużynie"). |
Tak? A commenta na tibia.com Ci pani z angielskiego napisała? ;)
I do tego tak, nie potrafisz się posługiwać językiem angielskim, według Ciebie słowo "sorry" jest źle napisane tak? Wracaj do szkoły. Obejrzałem ten filmik pk z Aldory. I co? Nic specjalnego. Kilka osób których lvle nie przekroczyły 20 poziomu PO UPDACIE (ooo tak, darmowy aimbot, jest się czym podniecać) leją TYLKO i WYŁĄCZNIE sorców i druidów. Wstyd. Wszystko to to były ataki z zaskoczenia, beznadzieja, sztuką jest kogoś zabić na otwartej przestrzeni w wyrównanej walce, a nie 4 na 1 czy ilu was tam było. Wasze obrażenia z SDków nie przekroczyły setki, może u jednej osoby... |
ja tez chce :((
|
Mogę też ?:D
|
@NeoN91
Oczywiście zapraszam :p @Rethfing on Aldora Dobra już nie bede sie z tobą kłucił a co do komenta to pisal kolega ktory mna gra ;) |
Sharujesz?^^
|
Prosze, osoba sama przyznaje się do sharowania :d Nic piękniejszego nie można sobie wymarzyć :d
Do tego, kurde, musze znowu nawiązać do tego "sorry", piszesz, że wygrałeś olimpiadę z angielskiego, a uważasz że "sorry" to jakiś błąd? No nie moge, sam sobie zaprzeczasz ;d own3d ;D P.S. Galloway według mnie Neon zarzucił ironią. |
Zamiast tu paplać bez sensu, ładu i składu dajcie jakieś ss'ki na temat Aldorki ... :p Btw ... Taaa ... Dziok to mój kuzynek ... :P
|
67 sorc przyda sie z:) :)
|
Hmm... nadał by sie 17 lvl drut z 17 mlvl?? Całkiem dobre eq.
Mój Margines :D : Hej, a czemu akurat na Aldorze?? Jest to najbardziej według mnie oblegany serw. a wiecie czego?? Bo wszyscy ludzie klikają pierwszy lepszy -.-. Ale to tylko tak na marginesie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |