![]() |
Hydras vis by Setris
Film dość długi, pewnie i z tego powodu nudny, ale są ciekawe momenty i skoro nagrałem, to pomyślałem, że sie tym podzielę :p
http://rapidshare.com/files/1026093/hydryvis.rec.html |
a wiesz że Lord Pachnacy został sprzedany i ma nowego ovnera?
|
@up: a kto tego nie wie :P
No no Setris, szalejesz :P |
Po 1 gz levela po 2 gz mlv'a po 3 gz loota po 4 thx za pokazanie nowej taktyki na hydry ;] , bloker niczego sobie tak samo jak shooter ogulnie 9/10 bo pod koniec byl Hardcor :) .
|
Hehe, no ladnie :P :baby:
|
Cytuj:
|
@up Na co dziesiątki taktyk skoro starczą 2 i nie trzeba się pieprzyć z fire fieldami?
@film Nie chce mi się oglądać tylu minut filma ale z tego co widziałem na początku to musiało być nieźle ^^ |
17:23 Krekor Bogdan [70]: Moze breaciak pytal
17:23 Krekor Bogdan [70]: theatos here 17:23 Krekor Bogdan [70]: :P 17:23 Krekor Bogdan [70]: ne ne ne 17:24 Krekor Bogdan [70]: Ja nie jestem 1 owner ^^ Nawet nawet sprawnie to szlo : P |
Magsonn zal.pl
Zanim piszesz cos takiego to sie zastanow ... Braciak sie wbil i robil sobie uhy na najta na of questa kiedy bylem zajety B) teraz zacznie sie spam ze krekor sharuje bo jest po 5h online ! xD Zanim cos takiego leszczu piszesz to mogl bys sie dowiedziec co i jak :) pzdr |
Cytuj:
Co do 2 ostatnich postów - nie kłóćcie się plix edit: 18:59 Lord dostał deleta, koniec z moim blokerem :( |
Dobra taktyka.
filmik za długi... i za duzo monotoni w nim :P ogladanie po raz 50ty zabijanie w ten sam sposob hydry nie jest już ciekawe,no ale w ten sposób pokazałeś, że taktyka jest przetestowana (i to bardzo dokładnie XD) No i gratuluje awansów :)) |
Rehost plz... na tibicam
Coś ostatnio dużo filmów z Refugii...cieszy mnie to B) |
Daj na MegaUpload bo rapid jest z**ba**
Edit : DZiała.Jak obejrze to dam next edita z komentem Edit2: Filmik fajny. up and down A na tibicam nie będzie , bo film waży prawie 4 mb a limit tam jestchyba 2 mb |
rehost na tibicams plz -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |