![]() |
Szafa Lesiaka w koncu otwarta!
Mam niezbite dowody na to, że pan Lech Walesa, aka Hiey, maczał palce w inwigilacji prawicy, a w każdym razie z pewnością wiedział o takowym procederze i nie reagował nań!
Myślę, że moi koalicjanci, Szanowny Pan Prezydent oraz moja osobista piczka pan Wierzejski, mnie poprą w tej sprawie. Za Partię! |
Zawsze uważałem, że szanowny Kolega Lech jest wielką kupą gnoju!
Nawet mu dłużej brawa bili ode mnie na festiwalu w Gdyni! |
Nigdy!
Za mną stoją tłumy obywateli, chcących nap(h)rawic Rząd Polski! Down: P(h)rawdziwy. |
Czemu Tusk nazwal sie Kaczi ? Ty jestes prawdziwy czy udajesz Tuska ? 8o
|
Zamiast sie klocic pomyslelibyscie, ze emeryci nie maja co jesc, ze jest masa bezrobotnych bez srodkow do zycia, a w rezerwach sa pieniadze na to, zeby im pomoc, ja wiem, ze one sa.
|
Moda na avatary polityków ;)
Cytuj:
|
Myśle że dla większości nie jest zaskoczeniem że pan Lech współpracował z lewackimi siłami ubeckimi, a zarazem z układem. Z tego miejsca oświadczam że Liga Polskich Rodzin, jako partia budująca nową, lepszą Polsce, że w tym kraju nie ma miejsca dla lewackich sił kryptogejowskich i prosze... nie, ja ŻĄDAM by Żydzi wyemigrowali na Madagaskar. Lech & Jarosław Hail!
|
Szafa Lesiaka zaniżyła głos posłanki Senyszyn.
Myśle również, że powinniśmy powrócić do PZPR i powiesić koalicję na płocie. |
Andrzej, oj, podpadasz, jeszcze zawołam brata!
|
Zacznijcie się zajmować wkoncu KPB !
|
Brat został zawołany i przywołuje Andrzeja do porządku.
Podpisano, Ja, Jarosław. |
I znowu decyzja zapadła bez mojej zgody! Jeszcze jeden taki numer i zostaniecie wszyscy osobiście przeze mnie ekskomunikowani!
|
Cytuj:
|
Szykuje się kolejny manifest! Precz z rządem! Samorozwiązania!
|
Cytuj:
|
Ależ skąd! Jestem czysty jak łza!
|
Widze że sporo osób przebywało na IRC'u i znowu coś wymyśliliście?
|
Dokładnie, panie Wojciechu.
A Tusk siedzi i zawija raport o dziennikarstwie w Polsce w te żydomasońskie sreberka... |
Żydzi! Masoneria! Na stos!
W nowej IV RP wszyscy będą równi, poza liberałami, Żydami, masonami, innowiercami, komunistami, homo i biseksualistami oraz ludźmi nie należącymi do koalicji. Podpisano, Ja, Jarosław. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |