![]() |
Plemiona
Cytuj:
Czyli fani Traviana znajda tu to co chcieli :) Beta wystartowala nie dawno, wiec bardzo zachecam do gry. Jak by ktos linka nie widzial to... http://www.plemiona.pl |
no...gram. rozbudowane to troche bardziej od traviana...chociaz zobacze jak poznam do konca. w traviana gram od lipca i nie zamierzam tak łatwo sie przerzucac. avager, ty masz wioske na K54?
|
Czekam na emiala potwierdzajacego , cos nie przychodzi :<
|
Tak, mam wioske na K54. Jest to jeszcze beta polskiej wersji (niemiecka juz dlugo stoi.. moze dluzej niz travian).
E-mail ... ja czekalem na niego 5 minut . |
hehe właśnie się zarejstowałem fajne nawet a przy okazji co najpierw budować ? xD
|
minerałki
Cytuj:
tartak i wszystkie budynki co dają surowcę;) |
www.tribalwars.net <--- juz jakies dobre pol roku temu wystartowalo...wiec nie wiem czym tu sie szczycic..polska wersja ? to tak samo jak z ogame...
mimo tego, dzieki wielkie bo i tak mialem zamiar do tego powrocic ;) dobra...jakos ruszylem. jak cos to priv Evalor |
No, no.
Też zaczynam grać, zobacze jak będzie na piewszy rzut oka fajna gierka. Zobacze jak będzie poźniej. |
Niezła gierka... mam 51 Pkt. i rośnie ;D
|
111p ;] fajna gra
|
92+pkt + czlonkostwo w 666 ;]
|
up:
Masz sie czym cieszyc ... pff... macie jakiegos gma czy cos w tym stylu (nie wiem... gostek co ma 15+++ k pkt ) topic: Tak chcialem jeszcze dodac, ze gra ma odrebny widok na miasto w nocy :)) (Po polnocy). btw. 135+ pkt i czlonkostwo w PL :) . |
przez chwile bylem w PL, i jak na razie Jannas spi z decyzcja nad sojuszem, chociaz pewnie sojusz bedzie ;)
|
A ja dzisiaj zostałem przyjęty do sojuszu Polan , wczoraj zaczełem grać.Mam 53pkt
|
mam
Cytuj:
|
niezbalansowana gra +_0 btw 2 dzien i 300 pkt ;]
|
up:
Bo to jeszcze beta testy Polskiej wersji :) Pozniej wystartuje normalny serwer, i bedzie all od nowa...teraz jest tak by sie oswoic z gra dla tych co nie grali w niemiecka wersje. Pozniej bedzie wszystko wolniej chodzilo raczej :P (chyba). |
183 pkt i też w PL.
Polanie Rox. |
Pl , BR , SWE ? Niee.... POLANIE !
Ja 191 i tez w PL :D
Edit: Wie moze ktos kiedy bedzie wersja Alpha? bo konta z beta itak beda suuniete... niemoge sie doczekac wersji Alpha :D Down: niestety... pierw są beta a pozniej alpha panie znawco... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18. |