![]() |
Furora Battle
Jak w tytule... kolejna bitewka - tym razem w okolicach Venore. Walka była całkiem niezła. Filmik z tibicams -
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/13399 |
hoho co to sie zaczyna dziać... war sie zaczyna robic coraz ciekawszy :] goraco polecam filmik
|
moze ktos wrzucic na google.video.pl bo cudowne tibiacam ciagle nie dziala na win98 ty
|
Lol, na video.google :D
To juz lepiej hostnac na rapida, albo megaupload. 21:58 You lose 187 mana blocking an attack by Taifun Devilry. 21:58 You lose 562 mana blocking an attack by Taifun Devilry. A ten czego tam chcial ?? |
Wiem o niej bo sam sie jej przyglądałęm moją inną postacią tylko jaka to jest wonja?? gildi napewno nie to czego?? i o co poszlo:confused: ??
|
Battle ładnie poszło ale tym razem dla Vision ;)
Gratz! 22:07 Imargam [199]: idzcie ich dohebac xD |
Cytuj:
Wojna dwoch gildi, Vision & Aberratio |
Były lepsze akcje =]
|
qrwa ja niewiem jaka to wkoncu wojna
Ab vs Vision ma byc a nie Ab vs Vision vs Duski :] Jestem za Ab ale niech zwycieza najlepsi :]. |
!!!
Ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odp.
@Topic: Wojna Spoko, także też fajne, że tam Taifun się troche pokręcił.
A dokładniej z tym Taifunem to było tak: 23:05 You lose 1 mana blocking an attack by Taifun Devilry. 23:05 You lose 519 mana blocking an attack by Taifun Devilry. 23:05 You lose 187 mana blocking an attack by Taifun Devilry. 23:05 You lose 562 mana blocking an attack by Taifun Devilry. |
Cytuj:
A co do bitwy, to Vision pokazało co umie |
go go go Vision!!
|
no świetna taktyka. fajnie skombinowane. go go go vision! pozdro for baku :D:P
|
15:31 You lose 68 mana blocking an attack by Pasterz the Axemaster.
wtf :S oni zawsze byli kumplami nie ?? czyzby nowy owner ?... a moze ktos tu bierze przyklad z judasza ?? |
xd
Lol ale ich ro****ali Gratz Geddarm XD
|
Cytuj:
|
Ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Cytuj:
dobrze moj ty madralo woof woof woof a teraz idz dokladnie wylizac laseczke :) |
Aff wyjebany film:P Jakby razem poscili sdki to by taifun mogl pasc:D Ladnie vite robil ten 160+ rp
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |