![]() |
Rookgard hunt
Mój hunt na rotach (bije z łuku)
tutaj macie linka http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13406 |
sorka że to piszę, ale w przerażającej większości filmy z rooka to chłam... i na dodatek kiepski loot :/
|
W sumie nie musiales tego pisać. Po prostu nie chcesz nie oglądaj.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a komentowanie to nie pisanie "wow super extra more blx!!!111" ale wyrażanie swojego zdania na temat filmu. Jeśli mu sie film nie podobał to może napisać że mu sie nie podobał i nie możesz mu tego zabronić. Jak chcesz same pozytywne komentarze to daj swoje zdjęcie na fotka.pl... gwarantuje Ci, że będziesz miał średnią 9+ |
Re:
Cytuj:
Ale on tego filmu nawet nie obejrzał ^^ |
uuuuuu, MC sie uzywa nieladnie, nieladnie ;], lepiej szybko usun tego filmika bo zara cie beda najezdzac... co ci sie w sumie nalezy ale niech tam xD
|
@topic
Dlaczego ten film się wam nie podoba? za slaby loot? zle wykonanie? mi osobiscie bardzo sie podobal- a to dlatego, ze pokazuje szybki, dobry i w miare tani exp na rotach na niskim lvl. a to, ze loot nie dopisal... no coz, takie jest zycie @Czyngis widze ze masz w avatarze tego, ktorego kolega jest knajtem wali z aksa a on jest druidem i wali z różdzki... nie wiem czy warto znizac sie do ich poziomu :D |
Cytuj:
a co do filmiku to anwet fajny :P ja pamietam jak padlem tam 4x na 6 lvlu i kurcze odechcialo mi sie grac w tibie ale gram nadal i to sa moje efekty ehehhe :P |
A kto powiedział że nei obejrzałem??? tragedia z wami... obejrzałem zanim dałem komenta, a nie jak jakieś dzieci neo... film mi się nie podobał bo taką metodą to chyba każdy tam expi solo... nawet ja tak expiłem... gdyby mu chociarz katana wypadła to bym może coś dopowiedział, a że sama kasa i robaki to chyba nie wypadałoby - GZ MASTAH PRO GAMER!!!11oneone
|
Nedługo wrzuce nowy film z Minohellu. Oczywiscie z lukiem. Mam nadzieje, że tym razem looot dopisze.
|
O matko, nudy nudy nudy nie chodzi o to zeby wrzucic byle shit dla samej zasady wrzucenia, tylko zainteresowac ogladajacego, moge wrzucic filmik jak kupuje 10 bp manasow, ale kogo to zainteresuje ?
@up Proszę, nie :o |
Celność strzał przerażająca, film nudny, bo rook jest nudny, no może z wyłączeniem trapów :]
|
@ Sir Radzio~
Cytuj:
dalej piszesz ze film nudny bo rook nudny. i po co? przeciez wiadomo-rook to rook. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |