![]() |
Furora Venore open battle xD
|
hmm szkoda ze link nie dziala albo juz usunales ;/
Message: RogePost's downloads are undergoing maintenance and will not be accessible in the next 2 hours. Please come back later. cos takiego mam... |
Umieść na czymś normalnym...
|
Message: RogePost's downloads are undergoing maintenance and will not be accessible in the next 2 hours. Please come back later. daj na cos innego ; o
|
proponuje wyslac to na wyslijto.pl ;)
|
Cytuj:
|
Omg [CHAR]Imargam[/CHAR] ty pe*ale...
Prosze Cie, nie napuj sie bardziej. Jak juz mowilem w ktoryms poscie, kliknij w ten link http://forum.tibia.pl/login.php?do=l...0c22c406a349a8 |
Qrakk ten avatar ktory aktualnie posiadasz nalezy do Kajna, prosze zmien go
btw. będzie wkoncu ten film czy nie bedzie? |
Prwada mr.ksero x)
|
Dawno nie widzialem tak dobrego battle, film zajebiscie pokazujacy, ze liczebnosc to nie wszystko, gz Vision : )
|
|
Chyba najlepszy albo conajmniej jeden z najlepszych open battle jakie widzialem. Szybka, ładna akcja :) Cóż, moje życie byłoby całkiem inne gdybym dawno temu zamiast Thoria rzekł Furora =D
|
Nie chce nikogo obrazac ale jak dla mnie to ten palek co kreci biega jakby mial przywiazany do dupy wóz z węglem a na tym tsie to pewnie musieli do niego niezle krzyczec zeby uhal pizde.
|
juz all ok... ja zassalem filmik ;]
|
Cytuj:
Dobry filmik.Ładne fragi.Czego jeszcze potrzebA?:) |
Cytuj:
//edit: 10:14 You lose 640 hitpoints due to an attack by Taifun Devilry. <-dlaczego on ciagle sdkuje ludzi za nic ;D ? |
widac jak ogladaliscie ten film :D nagrywal go katrila 163rp
|
Cytuj:
Przeczytales mojego posta i zrozumiales co w nim napisalem czy ci kolega powiedzial "miszczu"? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47. |