![]() |
42sorc solo dl, a po dlu walka z 97ms
|
Nice
Film spoko.To jak biłeś Dl'a nie było zbyt ciekawe 5/10 ale to jak gonił Cię ten 97 lvl i chciałeś go zabić było super 8/10 ;) pozdro.
|
This file has been downloaded 49 times already.
Co tak mało commentów? :P |
a takie tam walenie dla z mort samego to wiesz :P , ale ta akcja z tym sorciem to bylo cos :D, tylko nie wiem po co go biles skoro i tak nie miales zadnych szans ale gz :)
|
15:14 Lady-Mebi [17]: kill
15:02 Lord haggi [18]: GO KILL PK HAhaHAHAhhahaAHha Ładny pokaz pa :< Co do samego ubicia gratz. A ten 30+ lvl kolega w citizen outficie brązowym jak-mu-tam to ładny noobek :P "Za co cie bije" etc. xd |
Cytuj:
@Fpitolony w sprawe Dlatego go biłem bo nie miałem innego wyjścia, lepiej jest wystrzelać sd niż paść i je stracic :P PS. walczy sie do ostatniej runy, jest minimalna szansa ze przeciwnik dostanie laga czy coś |
Daj rehost na tibia cams
Cytuj:
|
pamietam markuene jak jescze gral swoim charem (50 knight) i wtedy kupil sobie 55~ sorca i zaczol pgowac, przyjeli go do DM i zaczol robic PA jak sie da :confused:
|
:p
Yo ,chyba nie musze nic pisać widziałem to na "żywo" :D
|
Powaaah
Pamietam jak przed sprzedaniem chara mialem duele na 130~ rp ^^ zawsze do ostatniej runy a jak nie mam nic do bp do wody ^^ to byly czasy...:(
film 7/10 bo ten solo dl taki sobie ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53. |